Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

IPV D2

Ikke på lager

IPV D2 med Yihi SX130H chip

IPV D2 er det nyeste boxmod i IPV-serien fra Pioneer4You. Serien har vakt en del opmærksomhed og anerkendelse, og det bliver uden tvivl også tilfældet med IPV D2, som er endnu mindre end forgængerne, men ikke desto mindre yder helt op til 75 W.

IPV D2 indeholder:

 • IPV D2 Mod (18650 batteri ikke inkluderet)
 • Silicone sleeve til beskyttelse
 • USB ladekabel
 • Brugermanual
 • Gaveæske med ægtheds-certifikat/label

Husk at købe et 18650 batteri med til din IPV D2. 

 

Anbefalede tanke

Aspire Triton. Nikkel coils kan tilkøbes, så du både kan køre med og uden temperaturstyring.

Eleaf iJust2. Her kan også fås nikkelcoils.

499 kr.
499

Detaljer

Avanceret teknologi giver bedre damp

Udviklingen går rigtig stærkt i øjeblikket, og tendensen er, at mange nyere mods er bestykket med computerteknologi. Det er også tilfældet med IPV D2, der styres af en det helt nye Yihi SX130H chipsæt, som er deres mest avancerede til dato.

I dagligdagen tænker du slet ikke over al den avancerede teknologi, men reelt set foretages der tusindvis af målinger og udregninger i sekundet, mens du damper. Det er bl.a. med til at sikre, at coil-temperaturen er præcis og konstant, så du får dampen nøjagtig, som du ønsker.

Kompakt, både i størrelse og pris

Der er ingen tvivl om, at IPV D2 er et af de mindste mods vi har set, særligt hvis man sammenholder det med den enorme ydelse. Det er ikke større, end at det snildt kan ligge i lommen.

Prisen er også lille og fin, og det hænger sammen med, at Pioner4You benytter standardmaterialer og ikke bruger unødige omkostninger på ståloverflader, finish og mange varianter.

Det er selvfølgelig en smagssag, hvor meget du går op i den slags, men IPV D2 tilbyder under alle omstændigheder masser af power og teknologi til en særdeles attraktiv pris.

Variabelt output i fire versioner med IPV D2

Variabelt output er efterhånden standard på de fleste nyere mods, og IPV D2 er ingen undtagelse. Pioneer4You går dog skridtet videre. Ud over at tilbyde temperaturkontrol samt Variabel Volt og Variabel Watt, introduceres der med IPV D2 en ny mulighed, nemlig Variabel Joule! Uanset hvilken styring og udlæsning du foretrækker, er der rig mulighed for at finde præcist den indstilling, der passer til din personlige smag.

Vælg en passende tank og coil

Med en ydelse på helt op til 75 W er der mulighed for at fordampe en hel del e væske i aftenens løb, så vælg ikke tanken alt for lille, hvis du vil undgå at skulle fylde juice på ofte.

På den anden side er mod’et ikke særlig stort, og en 7 ml tank vil se virkelig stor ud. Her må du afveje for og imod, og finde den gyldne middelvej, der passer dig bedst. IPV D2 kan både temperaturstyre coils i titanium og nikkel, så den er meget fleksibel, når du skal vælge tilbehør.

IPV D2 udnytter batteriet på suveræn vis

Som mange andre nyere mods, er IPV D2 designet til brug sammen med et løst batteri. Der skal kun bruges ét standard type 18650-batteri, selv om mod’et kan yde helt op til 75 W – det er godt gået af Pioneer4You.

Vi har flere forskellige type 18650-batterier at vælge imellem i vores sortiment af løse batterier. Til et højtydende mod som IPV D2 bør du så vidt muligt vælge et batteri med høj kapacitet, både i forhold til mAh og drainkapacitet.

Husk oplader og evt. ekstra batterier

Har du ikke allerede en ekstern oplader, får du også brug for at anskaffe en sådan, og de fås i forskellige prisklasser – se vores opladere her. Hvis budgettet tillader det, anbefaler vi de mere avancerede opladere, som behandler batterierne mere nænsomt, så de holder længere.

Tag f.eks. et kig på de professionelle Nitecore-ladere. Batterier er overkommelige i pris, så mange vælger desuden at bestille ét eller flere ekstra med, så der altid er friske batterier klar til at skifte ud med. Batteriskifte foregår let og smertefrit, idet batteridækslet på IPV D2 blot kan skydes til side.

Tekniske specifikationer:

 • Variabel Watt: 7-75 W
 • Variabel Volt: 1-7 V
 • Variabel Joule: 5-50 J
 • Temperaturområde: 100-300 grader
 • Resistans-område ved Variabel Joule: 0,05-0,3 ohm
 • Resistans-område, øvrige: 0,2-3 ohm
 • Batteritype: 18650 (medfølger ikke)
 • Chipsæt: Yihi SX130H

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: IPV D2

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Dampmand - (Indsendt den 18/10/2015)
Et rigtigt lækkert lille mod - Ligger rigtigt godt i hånden og er yderst diskret, da det ikke er ret stort. Jeg har haft mit omkring en måned nu og det er blevet mit foretrukne hverdags mod.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller