Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Information om din-VIP-klub

Det her er stedet hvis du er i tvivl om noget som helst. Nedenfor kan du se alle de informationer du behøver. Skulle du alligevel ikke have fået svar på dit spørgsmål, er du altid velkommer til at kontakte kundeservice.

Hvad kan du tjene?

Point bliver helt automatisk tilføjet din konto. Saldoen på din konto kan du til hver en tid tjekke op på i feltet “Point oversigt” i menuen til venstre. 

din-VIP-klub´s pointsystem

Hver gang du handler for 100 kr. i shoppen, får du tildelt 10 VIP point. Hvert VIP point du har på din konto, kan du omsætte til 0,50 kr. ved dine køb. Du kan bruge dine point uanset størrelsen på dine køb og du kan vælge at betale hele din ordre med point. Det er helt op til dig.

Fødselsdag

På ens fødselsdag skal man have gaver og vi vil også gerne give dig en. Derfor giver vi dig 50 point hver gang du har fødselsdag, som du kan bruge i butikken ved dine fremtidige køb.

Produktanmeldelser

Rundt omkring i shoppen har du muligheden for at give vores produkter en produktanmeldelse. Dette er med til at hjælpe andre dampere til at finde det rette produkt. På den måde sikre vi endnu gladere kunder i shoppen. Som tak for din hjælp, giver vi dig 5 point pr. produktanmeldelse du afgiver (dog maks 10 anmeldelser pr. dag). Dine point bliver overført til din konto ligeså snart vi har godkendt anmeldelsen.

Invitér en ven

Du har også muligheden for at henvise en ven med en invitaion. Kender du måske en der skal stoppe med at ryge, eller vil du bare gerne have muligheden for at brede budskabet om en ærlig og pålidelig e-cigaretbutik, ja så har du muligheden. Vi belønner dig med 5 point pr. invitaiton du sender (maks 10 pr. dag). Hver gang din ven handler hos os indsætter vi 10 % i point af din vens køb og bemærk, det er ikke bare en gang, men HVER gang din ven handler. Dette giver dig muligheden for at spare rigtig mange penge og hvis du er god, principielt at dampe GRATIS!

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt