Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

BATTERIER MED 1100 MILLIAMPERE (MAH)

I denne oversigt har vi listet tilgængelige batterier med kapacitet på 1100 mAh. Der er tale om batterier i mellemstørrelsen, som typisk vil kunne holde en dags tid på en opladning, hvis du har et normalt forbrugsmønster. Damper du mere intensivt på din el cigaret, kan du med fordel overveje en lidt højere kapacitet. Evod Twist-versionen giver endda mulighed for variabelt output, og dermed bedre styring og kontinuitet i dampudviklingen. Bemærk også det stilrene Ego One-batteri, som har potentiale til Sub-ohm damp.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Til den kvalitetsbevidste damper anbefaler vi batterier på minimum 1100 mAh, hvis der skal være et fornuftigt forhold mellem holdbarheden på en opladning og prisen. Grundprisen for et elektronisk batteri dækker den avancerede styringselektronik – ekstra rå batterikapacitet koster i dag ikke ret meget. Et godt eksempel er Ego One-batteriet, der i grundudgaven fås som 1100 mAh. I skrivende stund fås dette batteri også i en 2200 mAh variant – altså hele 100 % mere kapacitet for sølle ekstra 20 % forøgelse af prisen.

Med 1100 mAh er batterierne oppe i en størrelse, hvor du så småt kan begynde at tænke på Sub-ohm. Batterierne kan levere en rimelig ydelse, men batterilevetiden vil selvfølgelig være meget begrænset, da Sub-ohm bruger meget strøm. I eksemplet med Ego One vil det klart være optimalt at vælge 2200 mAh-udgaven, hvis du påtænker at eksperimentere med Sub-ohm enten nu eller i fremtiden. Husk at såfremt du ønsker at benytte Sub Ohm, så skal coilen have en værdi på mindre end 1 ohm.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...