Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

BATTERIER MED 1300 MILLIAMPERE (MAH)

Med et 1300 mAh-batteri vil de fleste kunne dampe dagen igennem på en opladning. Selve opladetiden er lidt højere end for de mindre batterier, men det spiller ingen rolle, for opladningen kan ske om natten. Vi har i denne kategori udvalgt de bedste 1300 mAh-batterier, bl.a. fra Aspire, der har et godt produktprogram i mellemklasse-batterierne. Flere af batterierne fås i forskellige farve-varianter, og langt de fleste er med variabelt output. Det giver dig en mere konstant damp-ydelse fra din e cigaret, og giver mulighed for at justere efter personlige præferencer. Tag også et kig på Aspires 1300 mAH-batteri, der udmærker sig på flere fronter

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år

1 vare(r)

pr. side

Sorter efter: Sortering
VAPESON EGO BATTERI 2200 mAh

VAPESON EGO BATTERI 2200 mAh

119 kr.
119
Flere varianter

Hurtigt overblik

Vapeson eGo batteri | 2200mAh |

Kan du nøjes med et fast output, er Evod-batteriet et rigtig godt køb til prisen. De fleste foretrækker dog i dag variabelt output, som mere eller mindre er standard i denne klasse, og merprisen for den ekstra luksus er bestemt til at overskue. Tag også et kig på Aspires batteri. Det leveres med den kendte luksuriøse kulfiber-overflade (CF), og kan opgraderes til 1600 mAH for en beskeden merpris.

På grænsen til sub-ohm

Med 1300 mAh ligger du på grænsen til de mere kraftige batterier, og du bør generelt overveje dit behov. Prisdifferencen op til de ”store” er begrænset, og hvis du nu eller senere tænker Sub-ohm som en mulighed for dig, er der mange fordele ved at vælge et større batteri, eller evt. gå hele vejen og skifte til et mod (se udvalget her) , som har en lang række fordele.

Der er selvfølgelig tale om en ekstra investering, men mods tilbyder generelt flere features, og det er en stor fordel at kunne udskifte de løse batterier, f.eks. hvis de er udtjente eller hvis du ønsker at opgradere til endnu større batterier. På den måde betaler du fremover kun for de løse batterier, og slipper for at udskifte elektronikken ved opgradering. Ikke alle mods har udskiftelige batterier, men et godt eksempel på en model med batteri der kan udskiftes er Subox fra Kangertech.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...