Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

eGo batteri

Har du allerede en tank med eGo-gevind? Eller skal du til at opgradere dit udstyr med et eGo batteri? Vi har sørget for, at det er nemt for dig at finde det eGo batteri, der passer til din e-cigaret – vi har samlet alle batterier med eGo-gevind i denne kategori.


eGo batterierne passer til mange typer af tanke, men vi guider dig på vejen i produktbeskrivelsen ved de enkelte batterier. Er du i tvivl vedr. valg af eGo batteri eller tilhørende tank, står vi som altid klar med hjælp og vejledning. Læs mere om batterierne i bunden af siden.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år

4 vare(r)

pr. side

Sorter efter: Sortering
VAPESON SPINNER BATTERI 1300 mAh

VAPESON SPINNER BATTERI 1300 mAh

179 kr.
179
Flere varianter

Hurtigt overblik

Vapeson Spinner batteri | 1300mAh |
VAPESON EGO BATTERI 2200 mAh

VAPESON EGO BATTERI 2200 mAh

119 kr.
119
Flere varianter

Hurtigt overblik

Vapeson eGo batteri | 2200mAh |
VAPESON EGO BATTERI 650 mAh

VAPESON EGO BATTERI 650 mAh

59 kr.
59
Flere varianter

Hurtigt overblik

Vapeson eGo batteri | 650mAh |
VAPESON EGO BATTERI 1100 mAh

VAPESON EGO BATTERI 1100 mAh

89 kr.
89
Flere varianter

Hurtigt overblik

Vapeson eGo batteri | 1100mAh |

eGo batteri gør det muligt at skrue op og ned for dampen med variabel volt

En del af eGo batterierne giver mulighed for at regulere outputtet, enten som Variabel Volt eller Variabel Watt, så du løbende kan justere din dampoplevelse.  

På den måde kan du nemlig regulere, hvor varm coilen bliver – og dermed dampens smag og intensitet. Vi har jo hver især personlig smag og præferencer. Muligheden for at variere outputtet kan fx bruges, hvis du skifter til en anden type coil, og derfor har behov for at justere ind.

Dertil kommer, at batteriet giver et konstant output, når du har indstillet det – altså konstant damp og smag hele vejen igennem. Det kan du ikke med et almindeligt batteri, der yder mest ved fuld opladning, og derefter gradvist ændrer output (og dermed dampens karakter), efterhånden som batteriet aflades.

3 facts ved et justerbart eGo batteri:

  1. Du kan regulere outputtet, så det passer til resten af dit udstyr og dine dampvaner. Du kan altså regulere, hvor varm coilen bliver – og dermed hvor meget damp og smag, der kommer i sidste ende.
  2. Du får det, som du indstiller det. eGo batterier giver konstant output, så snart du har indstillet det. Det betyder, at smagen er den samme fra start til slut, og det ændrer sig altså ikke løbende, bare fordi batteriet er ved at løbe tør for strøm.
  3. Du kan skifte udstyr. Får du fx en ny coil, kan du indstille batteriet, så det passer dertil.

Vælg en farve der passer til din stil

Mange af eGo batterierne giver dig mulighed for at vælge ønsket farve, og der er flere forskellige at vælge mellem. Selvom ydeevnen selvfølgelig er det vigtigste, kigger du på din e-cigaret og dit eGo batteri mange gange dagligt – så hvorfor ikke udnytte muligheden og vælge præcis det design, du bedst kan lide?

eGo batterier findes i et hav af forskellige varianter fra mange forskellige producenter, og du kan vælge mellem forskellige designs, farver og udtryk.

Se fx de afdæmpede modeller fra Aspire, der har kulfiber-overflade (CF) med skridsikker overflade.

Bemærk også iTaste VV4 batteriet, der skiller sig lidt ud fra mængden, med et firkantet afrundet look. Det er smart, fordi den så ikke ruller, når du lægger den fra dig på bordet. Dertil har den et smart LCD display, med batteriindikator og andre brugbare informationer.

Bestil dit nye eGo batteri online i dag

Skal batteriet skiftes ud, så du igen kan få den optimale damp-oplevelse? Hvis du har tanke eller andet udstyr med eGo gevind, er det også et eGo batteri, du skal gå efter.

Vi har samlet alle vores eGo batterier her på siden, så du kan finde det eGo batteri, der passer til din e-cigaret. Klik dig ind på hvert enkelte model, hvor du kan læse meget mere om egenskaber og kompatibilitet. På den måde kan du være sikker på at bestille det rigtige.

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige batteri? Bare rolig – hjælpen er nær! Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for vejledning i vores produkter eller har spørgsmål til e-cigaretter helt generelt.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...