Du kan ikke købe traditionel snus i Danmark, da det indeholder tobak, hvorfor det er ulovligt at sælge. Til gengæld kan du købe nikotinposer, som er betegnelsen for tobaksfri snus, der er lovlig i Danmark. Hos Din eCigaret finder du et stort udvalg af tobaksfri snus i Danmark fra populære mærker som LYFT, NON, SNOW og BLOW.

Er snus ulovligt i Danmark?

Det er ikke lovligt at sælge snus i Danmark, men du må gerne importere snus til privat brug. Forbuddet mod salg af snus i Danmark skyldes, at snus indeholder tobak. I stedet kan du købe snusposer, som er betegnelsen for tobaksfri snus, da der ikke er nogen lovgivning imod det i Danmark. Vil du have snus, som indeholder tobak, skal du tage til Sverige.

Sverige er det eneste land i EU, der tillader salg af snus. Det er ikke ulovligt at bruge snus i Danmark, hvorfor du gerne må importere svensk snus, så længe du ikke videresælger det. Du kan dog efterhånden købe tobaksfri snus i Danmark hos de fleste kiosker og supermarkeder, så du sparer turen til vores svenske naboer. Hos Din eCigaret har vi altid et stort udvalg af tobaksfri snus i forskellige smagsvarianter og nikotinstyrker.

Snus i Sverige vs. snus i Danmark

I Danmark er det som bekendt ulovligt at markedsføre og sælge snus. I vores naboland, Sverige, er det til gengæld lovligt at sælge snus.

Sverige har som det eneste land i EU ret til at sælge snus. Retten til at sælge snus er givet via en undtagelse i Tobaksvaredirektivet. Salget må dog kun foregå i Sverige, og det er derfor ikke tilladt at sælge snus i eller til Danmark eller andre EU-lande.

Du kan ikke købe snus i danske butikker, hverken online eller offline, men det er tilladt at importere snus til dit eget forbrug. EU’s forbud mod markedsføring og salg af snus gælder i øvrigt ikke nikotinposer og tyggetobak.

Det kan være en bekostelig affære at importere snus fra Sverige til Danmark, hvorfor mange vælger at handle tobaksfri snus i form af nikotinposer hos en dansk forhandler i stedet. Vi kan ikke tilbyde billig snus fra Sverige, men vi fører til gengæld et bredt udvalg af nikotinposer fra de mest populære brands. 

Nikotinposer er et lovligt alternativ til snus i Danmark

Selvom du ikke kan købe snus i Danmark, er der rig mulighed for at købe tobaksfri snus i Danmark. Al snus, du finder hos Din eCigaret, er den lovlige variant, som ikke indeholder tobak. Selve brugsmetoden og effekten er identisk, da både snus og nikotinposer placeres mellem læber og tandkød, hvorefter smagsaromaen og nikotinen frigives.

Nikotinposer er derfor også et fornuftigt alternativ til traditionel snus, da de ikke misfarver tænderne. Den tobaksfri snus produceres af naturfibre, smagsgivere og et nikotinkoncentrat, som udvindes fra tobaksplanten. Af samme årsag undgår du en række af de negative egenskaber fra tobakken, når du anvender nikotinposer i stedet for snus.

Vi har et stort udvalg af tobaksfri snus i Danmark

I stedet for at importere snus til Danmark, kan du bestille tobaksfri og få det leveret direkte til din hoveddør. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så det indeholder de nyeste og mest populære mærker indenfor tobaksfri snus i Danmark. Bestiller du inden kl. 15.30, sender vi samme dag – og køber du tobaksfri snus i Danmark for mere end 500 kr., får du gratis fragt.

FAQ

Hvor gammel skal man være for at købe snus i Danmark?

Du kan ikke købe snus i Danmark, da der gælder et snusforbud i Danmark og resten af EU med undtagelse af Sverige. Ønsker du at købe nikotinposer, der er en form for tobaksfri snus, skal du være mindst 18 år gammel.

Hvor gammel skal man være for at købe snus i Sverige?

I Sverige skal du være minimum 18 år gammel for at købe snus og andre tobaksprodukter. Du kan blive bedt om at dokumentere din alder med gyldig billed-id, når du skal købe snus hos en svensk forhandler.