Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

COIL TIL KANGERTECH

Er du den heldige ejer af en tank fra KangerTech, skal den selvfølgelig bestykkes med en original coil fra samme producent. Tanke og tilhørende coils er et KangerTech-speciale, så her vil du aldrig gå forkert i byen. I denne kategori har vi samlet de originale coils, der passer til Kanger-tankene i vores sortiment. Vær opmærksom på at vælge den rigtige coil – de er som regel skræddersyet til den specifikke model. Vi har gjort meget ud af at specificere kompatibiliteten under varebeskrivelsen ved den enkelte coil, men er du i tvivl, står vi klar til at vejlede dig. Læs mere om KangerTech coils nederst på siden.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Flere af coils’ene giver mulighed for at vælge mellem forskellige ohm-værdier, og her gælder det altid om at være opmærksom. Du ved sikkert allerede, hvilken ohm-værdi du plejer at bruge, og det sikre valg er selvfølgelig at vælge det samme, hvis du er tilfreds med smag, damp og generel performance, som den er. Men hvis du er frisk på at eksperimentere, kan du forsøge med alternative værdier.

Som hovedregel gælder, at lavere ohm-værdi giver endnu mere damp, men til gengæld en lidt kortere levetid på coil’en. Omvendt gælder så også, at en højere værdi giver dig længere coil-levetid, men på bekostning af damp-mængden. Hvis økonomien er meget stram, kan holdbarheden selvfølgelig være et issue, men da en coil i dag ikke koster det store, bør de fleste først og fremmest vælge i forhold til den ønskede dampmængde. Det er også vigtigt at nævne, at de nyere OCC coils har en bedre holdbarhed end eksempelvis Kangertechs Single coils.

Køb flere reserve-coils, og spar på portoen

Det er rigtig ærgerligt at stå og mangle en enkelt coil til en 20’er, og så være nødt til at betale mere bare for forsendelsen, og desuden bruge tid og energi på at skulle på posthuset eller i pakkeboksen efter pakken. Sørg derfor for altid at have ekstra reserve-coils liggende. De fleste bestiller enten en bunke coils ad gangen, eller sørger for at få nogle ekstra med, når der bestilles ny tank, batteri eller andet udstyr til din e-cigaret. Det er klart det billigste i længden!

Byg selv dine coils med RBA-udstyr

For dig der har mod på det, er der flere gode grunde til selv at bygge coils. For det første er der penge at spare, og for det andet kan du få dine coils præcist, som du ønsker dem. Det kræver selvfølgelig, at du har en tank med RBA-base, f.eks. Kanger Subtank.

Imidlertid er der også en god og bekvem mellemløsning til ”semi-selvbyggeren”, der på den ene side godt vil have besparelsen, men omvendt ikke vil nørkle med at vikle tråden selv. I sortimentet har vi nemlig en pakke med originale Kanger RBA-coils, som allerede er spolet op, og blot skal monteres og forsynes med vat, hvor du selv bestemmer vægens fasthed.

Sub-ohm eller ej

Hvorvidt du kan dampe Sub-ohm eller ej, afhænger først og fremmest af det udstyr, du har valgt. De større Kanger-tanke giver mulighed for både Sub-ohm og almindelig damp, og her er der frit valg. Har du en mindre tank, må du nøjes med traditionel damp.

Med tiden får du måske lyst til at upgradere til Sub-ohm udstyr. Det koster naturligvis lidt ekstra, men set i det store perspektiv, er damper-hobbyen faktisk en rigtig billig fornøjelse.

Du kan læse mere om mærket Kangertech her

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...