Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

COIL TIL SMOK

I denne kategori har vi samlet de originale coils, der passer til SMOK-tankene i vores sortiment. Vær opmærksom på at vælge den rigtige coil – de er som regel skræddersyet til den specifikke model. Vi har gjort meget ud af at specificere kompatibiliteten under varebeskrivelsen ved den enkelte coil, men er du i tvivl, står vi klar til at vejlede dig.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

3 tegn på, det er tid til at udskifte din coil

Det er coilen i din e-cigaret, der sørger for, at du overhovedet kan dampe. Det er nemlig den, der varmer e-juicen op, så der opstår damp. Det er også derfor, en coil også kaldes for en brænder. Coilen har en slags væge i metal, der varmes op af batteriet - og når den bliver varm, begynder e-juicen rundt om at syde og boble, og på den måde opstår der damp.

Men det betyder også, at en coil er på hårdt arbejde, når du damper flere gange dagligt – den bliver altså slidt, og så kan det være tid til udskiftning.

Er du i tvivl, om dine SMOK coil har udtjent sin værnepligt, eller om den måske har et par sug tilbage?

De 3 tegn på, det er på tide at finde nye SMOK coils:

  1. Der kommer ikke længere lige så meget damp ud – synes du, det er ved at være en lidt vandet fornøjelse at dampe, fordi der slet ikke kommer lige så meget damp længere? Så kan det være et tegn på, det er på tide at kigge efter nye SMOK coils.
  2. Skal du sugere hårdere, før der kommer damp? Hvis du føler, du skal suge kraftigere og kraftigere, før der kommer damp af din e-cigaret, er det også et tegn på, at det er på tide at skifte coilen, da den er ved at være slidt op.
  3. Smager din e-cigaret brændt, når du damper? Så er det muligvis fordi, din coil skal skiftes.

En coil skal ofte udskiftes efter 3-4 uger, men du kan faktisk gøre nogle ting selv for at sørge for, at din coil holder længere – eller som minimum klarer 3-4 uger.

Sådan vedligeholder du din SMOK coil, så den holder længere:

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...