Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

COILS TIL SUB OHM TANKE

De fleste coils på markedet ligger på 1 ohm eller mere, men producenterne er i stigende grad begyndt at producere Sub-ohm coils (med resistans på under 1 ohm). Disse coils har vi samlet et udvalg af i denne kategori.

Du skal være opmærksom på, at disse coils som regel er skræddersyede til specifikke tank-modeller, og derfor ikke kompatible på tværs af modeller og mærker. I produktbeskrivelsen til den enkelte coils, fremgår det mere præcist hvilke tanke og udstyr, de passer til. Det kan være lidt af en jungle, men vi står klar til at hjælpe, hvis du er i tvivl om noget.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Ryd
  Mærke
 • Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

  Når du som damper bevæger dig ind i Sub-ohm verdenen, vil du opleve, at der kommer ”turbo” på alting. Der er mere damp, mere varme og mere power. Det belaster udstyret mere, og stiller derfor højere krav til udstyr og ydeevne.

  En coil med Sub-ohm er en lille turbomotor

  Det fascinerende ved Sub-ohm er, at det er en meget lille ændring i coil’en, der gør hele forskellen, nemlig en reduktion af coil’ens resistans, også populært kaldet modstanden.

  Der er flere måder, hvorpå denne reduktion kan ske. F.eks. kan selve spolen laves mindre (kortere tråd) eller der kan bruges en tykkere tråd, som alt andet lige har mindre resistans. Der er også mulighed for at vælge forskellige legeringer eller metalblandinger, som hver især har særlige karakteristika.

  Enkelte coils bliver lavet i titanium-legeringer, men det mest almindelige er kanthal-tråd, som er fremstillet af aluminium og krom. Alle disse detaljer jonglerer producenterne med, og du har som sådan ikke indflydelse på deres dispositioner. Heldigvis ved de, hvad de laver, så stol trygt på, at de i hvert enkelt tilfælde har valgt den mest optimale løsning.

  En Sub-ohm coil skal bakkes op af kraftigt udstyr

  Det er selvfølgelig vigtigt, at selve tanken er konstrueret, så den passer til en Sub-ohm coil, både mht. gevind/montering og varmebestandighed. Men det er især batteriet, der er under pres ved Sub-ohm pga. den lave coil-resistans. Små batterier er ganske enkelt ikke konstrueret til at levere de store strømstyrker der kræves.

  Den kraftige strøm medfører også en væsentlig hurtigere afladning af batteriet. Du skal altså både have et batteri, der kan levere tilstrækkeligt med Ampere (stor drainkapacitet) og et batteri med størst mulig ladekapacitet (mAh).

  Lav selv dine personlige Sub-ohm coils

  Det bliver til stadighed mere populært blandt damperfolket at bruge hjemmelavede coils, for det har en række fordele. Dels er det billigere, men det giver dig også mulighed for at eksperimentere og finde frem til den coiltype, der passer lige præcist til dine præferencer og smagsløg. Der er et hav af variationsmuligheder, både i forhold til udformning af spolen, tætheden af vægen osv. Det kræver dog selvsagt, at din e-cigaret har en RBA-base, hvor den hjemmelavede coil kan monteres. Har du f.eks. en Joyetech Egrip, er det muligt at tilkøbe basen (vi har den her i sortimentet). Mange producenter tilbyder i dag også tanke med RBA-base.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...