Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

E cigaret Bjerringbro - Levering

Information om levering af e-cigaret udstyr til 8850 Bjerringbro

E-cigaret butik Bjerringbro. Vi sælger og leverer alt i e-cigaret udstyr til 8850 Bjerringbro med 1-2 dages leveringstid. Gå til vores forside og find en nem og overskuelig guide, således at du finder præcis den e cigaret der passer til dig.

E-væske Bjerringbro og E-Juice Bjerringbro: Hos os finder du et bredt udvalg af e-væsker i alverdens forskellige smage og styrker. Vi har foreløbig 8 forskellige mærker, som er nøje udvalgt for at give dig de bedste forudsætninger for at finde præcis den der passer til dig.

E-cigaretter Bjerringbro: Bestil online og få den hurtigste levering og bedste service hos Din-ecigaret.dk

Du kan vælge mellem at få din forsendelse med Post Danmark eller med GLS og få den leveret til din lokale pakkeshop.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge eller har spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive til os på chatten, som hopper op i bunden af vinduet, så vil der sidde en medarbejder klar til at assistere dig.

Hvis du i forvejen har styr på hvad du skal bruge, så kan du i kategorioversigten finde følgende:  

E Cigaret

Kategori med færdige e-cigaret kit, hvor du får alt hvad du skal bruge. I Rygestoppakkerne medfølger e juice, og i resten af sættene skal du selv vælge væske.

 

E Juice

Oversigt over alle vores e-væsker. Du kan finde alle mærkerne i oversigten til venstre på siden, og derfra vælge præcis den smag og styrke du ønsker. Vi har mange forskellige, så du kan uden tvivl finde noget der passer dine smagsløg, nikotintrang og pengepung. 

Clearomizer

Engangsclearomizers, clearomizer med udskiftelig coil til en kæmpe sub ohm tank. Her kan du finde alt hvad hjertet begærer inden for tanke og clearomizere.

 

Coils

Eller brændere, som de populært kaldes. Den anordning du udskifter i bunden af din clearomizer når den begynder at smage brændt, eller er slidt op. Sørg altid for at have et par ekstra med dig, så du ikke lige pludselig står med en e cigaret der ikke fungerer.

Batteri

Almindelige batterier med eGo gevind eller 510 gevind, samt løse 18650 batterier til dit mod. Hvis du har brug for et ekstra batteri til e-cigaretten, så kan du helt sikkert finde et her der passer dig.

 

Mods

Hvis du er træt af at skulle skrue din e cigaret fra hinanden og lade den op hele tiden, så kan vi varmt anbefale dig et mod. ”modificeret batteri” står det for. Her får du meget lang batterilevetid, og de fleste modeller kan lades op mens du bruger dem. Det er også denne kategori du skal kigge i, hvis du virkelig vil have meget damp.

Tilbehør

Mangler du et etui eller en holder til din e-cigaret, så kan du finde det her. Du kan også finde opladere, adaptere og nye mundstykker / drip tips i flot design, som sætter prikken over i’et.

 

Mærker

Her finder du en oversigt over de udvalgte leverandører vi benytter os af hos Din eCigaret. Du kan læse om de specifikke mærker, og derved finde den bedste kvalitet inden for præcis det produkt du søger. 

 

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt