Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

E CIGARET BUTIK

E cigaret butik med stort udvalg og god service!

E-cigaret-butikker skyder i øjeblikket op som paddehatte overalt – en helt naturlig konsekvens af e-cigaretternes massive popularitet og fremgang. Så når du skal vælge din foretrukne e-cigaret-butik, er der altid grund til at kigge dig grundigt for. Det er vigtigt at vælge en butik, som ikke alene kan levere den ønskede e-cigaret, men også kan bakke op med service, garanti, reservedele og tilbehør på den lange bane.

Butikken Din eCigaret har været med i gamet siden 2010, og er dermed en af de mere veletablerede af slagsen. Små e-cigaret-butikker dukker op og forsvinder hvert år. Vi har allerede været her mange år, og har bestemt ikke tænkt os at hvile på laurbærrene fremadrettet. Vi lægger især vægt på at have et stort udvalg og yde rådgivning i topklasse, uden at det går ud over prisen.

    

   

Som ansvarlig e-cigaret-butik bidrager vi med ny information

En lidt kedelig tendens i markedet er manglende information om produkter og trends, og det mener vi ikke er godt nok. Derfor sætter vi som e-cigaret-butik rigtig mange ressourcer af til test og beskrivelser af hvert enkelt produkt, og vores dygtige fagfolk arbejder utrætteligt på at udarbejde guides, artikler og information, så du kan være opdateret og godt ”klædt på”.

Se f.eks. vores blog-sektion, hvor du bogstaveligt talt finder massevis af artikler, analyser, og der kommer hele tiden nye til. Eller se vores omfattende samling af video-guides. Det hele er naturligvis på dansk, og i al beskedenhed er det nok den største danske ressource indenfor information om e-cigaretter – frit tilgængelig for alle.

E cigaret butik

En e-cigaret-butik, der er til at få fat på

Som stor spiller i markedet afsætter vi naturligvis mange ressourcer til support af vores mange kunder. Telefonerne er altid åbne i dagtimerne, og vi sidder også klar på live-chat alle hverdage fra kl. 9-16. Foretrækker du kommunikation via e-mail, bliver du heller ikke skuffet. Vi svarer udførligt på din mail i løbet af kort tid, og senest inden for 24 timer! Vi er selvfølgelig også at finde på Facebook, hvor du frit kan slå ris, ros og supportspørgsmål op på vores væg. Du vil normalt få svar i løbet af ganske få minutter inden for normal åbningstid.

Suveræn service på levering af e-cigaretter

Vi vil meget gerne være din foretrukne e-cigaret-butik, og derfor giver vi alt, hvad vi har, også når det gælder levering. Vi har et meget stort lager og stor pakkekapacitet, så hvis du bestiller inden kl. 15 på hverdage, garanterer vi afsendelse samme dag! Vi sender endda ganske gratis, hvis du bestiller for mere end 500 kroner. Skal du bare bruge et par småting, kan du stadig nyde godt af vores stordriftsfordele, som gør os i stand til at sende din pakke for bare 29 kroner alt inklusive.

Den billige fragt til trods, giver vi dog fuld leveringsgaranti under alle omstændigheder. Det gælder altid, uanset om der er problemer med Post Danmark, eller du måske selv ved et uheld har skrevet forkert i adressen eller glemt at hente pakken på posthuset.

I praksis kan du altså som regel regne med at have dit damperudstyr allerede dagen efter bestilling. I visse situationer kan der opstå forsinkelser hos postvæsenet, men vi oplever meget sjældent forsinkelser på mere end en eller allerhøjest to dage. Er pakken efter to-tre dage fortsat ikke nået frem, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få problemet løst.

E Cigaret Butik Web

Få endnu mere ud af din e-cigaret butik

Du er selvfølgelig altid hjertelig velkommen til at surfe forbi vores e-cigaret-butik så snart lejligheden byder sig. Der kommer hele tiden nye produkter, artikler og videoer, så du skal forvente nyheder og ændringer næsten hver gang.

Du kan dog på en smart måde skyde genvej ved at tilmelde dig nyhedsbrevet, melde dig ind i VIP-klubben og selvfølgelig like/følge vores Facebook-side. På den måde får du nyhederne som en af de første, så du kan være med på beatet. Vi har også jævnligt særlige kampagner, udsalg og rabatter, og her betaler det sig, at stå først i køen.

En e-cigaret butik med socialt- og miljømæssigt ansvar

Vi elsker vores job hos Din eCigaret, for med vores produkter og ekspertise er vi med til at flytte danskerne fra røg til damp, både til gavn for miljøet, sundheden og økonomien. Derudover støtter vi løbende forskellige velgørende formål, herunder Danske Hospitalsklovne, der er med til at gøre dagen lidt lysere for børnene på de danske hospitalsstuer. Vores website er også CO2-neutralt, idet vi støtter bæredygtighed i energiproduktionen.

95% mindre skadelige end almindelige cigaretter

Herhjemme har der længe været spekulationer i, hvorvidt e-cigaretter overhovedet er et sundere alternativ til cigaretterne. Det skyldes i særdeleshed, at der har manglet forskning på området. Flere og flere eksperter er dog enige i, at e-cigaretter er væsentligt bedre for helbredet.

Public Health England har netop publiceret en video, der i praksis viser, hvor stor skade almindelige cigaretter forårsager i vores lunger, og hvor ubetydelig påvirkningen af e-cigaretter er til sammenligning. Den store forskel er den voldsomme mængde af tjære, der påføres lungerne ved hver eneste cigaret, der ryges – som du helt slipper for ved at dampe. Dermed undgår du også den øgede risiko for en lang række af livsstilssygdomme.

Forskerne mener ikke, at dampning nødvendigvis er helt risikofri, men risikoen for følgesygdomme er cirka 95% mindre ved at dampe end ved at ryge. På den baggrund kan man undre sig over, at e-cigaretter (endnu) ikke er godkendt som rygestopmiddel i Danmark. Du kan dog sagtens vælge at bruge din e-cigaret i forbindelse med rygestop alligevel.

Vi giver andre e-cigaret butikker kamp til stregen

Alt i alt føler vi selv, at vi som e-cigaret butik går foran som et godt forbillede, og at vi giver de øvrige butikker kamp til stregen på både service, pris og udvalg. Men tag ikke vores ord for det – tjek mulighederne ud, og vælg selv din foretrukne e-cigaret-butik.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller