Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

E cigaret Sjælland - Levering

Info omkring levering af e-cigaret udstyr til Sjælland

E Cigaret butik Sjælland: Hos os kan du bestille, købe og få leveret alt i udstyr til e-cigaretter. Vi har 1-2 hverdages leveringstid, og du kan vælge mellem Post Danmark og GLS. Få det leveret til døren med Post Danmark eller få det leveret til din lokale pakkeshop med GLS.                                                                                 

E-cigaretter Sjælland: Gå til forsiden og få den bedste vejledning således at du kan finde lige den e-cigaret der passer til dig. Vi har store og små, kraftige og mindre kraftige, og uden tvivl en der virker for dig. Du er altid velkommen til at skrive i chatten som popper op nede i hjørnet, og der vil sidde en medarbejder klar til at guide dig igennem.

Du kan også bestille e-væske og e-juice til din e-cigaret på siden. Vi har mange forskellige mærker, så du kan være sikker på du kan finde den perfekte væske der passer i smag, styrke og pris.

Til den mere avancerede bruger, der kan du finde alt ekstraudstyr til din e-cigaret på siden. I de forskellige kategorier finder du følgende:

E Cigaret: Her er e-cigaret kit der er sammensatte og indeholder alt hvad du behøver. I nogle få af pakkerne medfølger e-juice, men ellers skal du huske at bestille dette ved siden af. Dette er kategorien for dig der er i tvivl om hvad for noget udstyr du har brug for.

E juice. Her har vi samlet alle vores væsker, og i menubaren til venstre ser du oversigten over de forskellige mærker. Du kan finde alt fra e-væske med tobakssmag, til menthol, og helt over i lemon, karamel, kaffe og creme brulee.

Clearomizer. Dette er anordningen på toppen af e-cigaretten hvor du fylder væske i. Vi har almindelige engangs clearomizers, til modeller i pyrex glas med udskiftelige coils, og til de kraftigste sub-ohm tanke, hvor du også selv kan bygge din coil.

Coils. Coils til alle modeller. Brændere bliver de også populært kaldt (selvom de intet med en forbrænding har at gøre). Coils bliver slidt med tiden, og når du oplever brændt smag er det tid til at udskifte den. Sørg derfor altid for at have en ekstra, så du ikke står med en e cigaret der ikke virker.

Batteri. E-cigaretter er drevet af genopladelige batterier, og her finder du en masse forskellige modeller, samt løse batterier (18650 batterier).

Mods. ”Modificeret Batteri”. Dette er de lidt større og kraftigere batteribokse til dig der gerne vil have rigtig meget damp for pengene. Disse er også en fordel hvis du er træt af at skrue din e cigaret fra hinanden for at oplade den hele tiden. De fleste mods har ”pass through” funktion, hvilket betyder at du kan bruge dem mens de lader op.

Tilbehør. Her er samlet alt fra opladere og adaptere til mundstykker / drip tips, samt smarte covers og holdere til e-cigaretter.

Mærker. Er du et mærkedyr, eller er du bare interesseret i at finde det e-cigaret mærke der leverer bedst kvalitet, så kan du læse om dem alle sammen her.

Information. Som navnet antyder, brugbar information til dig der er ny. Vores nyhedsblog er altid spændende at følge med i, og du kan også finde test af e-cigaretter så du kan finde den der passer bedst til netop dig.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt