• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E-JUICE MED TOBAKSMAG

Vi er glade for at kunne præsentere det bredeste udvalg af forskellige tobak e-juicer. Læs hvordan hver smagsvariant skiller sig ud og find den der passer dig bedst. Er du ny damper eller er det dit første bekendtskab med True Vapor kan vi anbefale at prøve flere forskellige varianter for at finde den smag, der netop passer dig bedst. Er du helt på herrens mark kan vi røbe at USA Mix, og Danish Tobacco er vores bestsellers.

Alle flasker indeholder 10 ml e-juice, og du kan vælge mellem 3 styrker nikotin under hver smag. 10 ml e-juice svarer ca. til 200 – 250 cigaretter, men kan variere meget fra person til person.

9 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

9 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Tobakssmagene her er velegnede, hvis du savner den rene og uforfalskede smag af tobak. Derved undgår du at falde i igen, hvis du først en gang har kvittet smøgerne. Disse smage er helt som den ægte vare – bare meget sundere.

Der er da også brugt ekstrakt fra rigtige tobaksblade til denne e-juice. Så ikke alene smager det af tobak, det er rent faktisk tobak og ikke bare en gang kemi, der smager hen i retning af.

Prøv en ny smag og spar på portoen

E væske er heldigvis relativt billigt, men det betyder samtidig, at fragtomkostningerne udgør en stor del af ordren, hvis du nøjes med at bestille en enkelt flaske. De fleste vælger derfor – meget fornuftigt - at bestille flere på én gang, og dermed spare på portoudgifterne.

Måske har du en eller flere særlige varianter, som du konsekvent bruger, og dem skal du naturligvis have med. Men prøv evt. at variere lidt og eksperimenter med forskellige andre og nye smage. Det er spændende, og det hjælper samtidig til, at du ikke kører træt i dine favoritter.

Vælg den nikotinstyrke, der passer til dig

Nikotinstyrke er en personlig sag, men vær opmærksom på, at mængden af frigivet nikotin kan variere, alt efter hvordan e-cigarettens coil er opbygget og hvilken effekt, der opereres med. Det kan derfor være nødvendigt at eksperimentere lidt, hvis du har anskaffet dig nyt udstyr. Du har mulighed for at vælge mellem 3-4 styrker nikotin i alle vores juicer der findes med nikotin, så afprøv de forskellige, og find den der passer til dine personlige præferencer.

E-juice er et spændende samtaleemne

E-juice og nye smage er altid et fantastisk samtaleemne, når du sidder i selskab med andre dampere. Det er spændende og lærerigt at udveksle erfaringer, og evt. også afprøve den samme juice i flere forskellige e-cigaretter. Har du fundet en spændende og anderledes smag, som ikke er så almindelig, er det altid sjovt at kunne introducere den for andre ligesindede og høre deres mening.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv