Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E Cigaret Dobbelt Kits

eGo Clear er bygget på tanksystemet CE4, som var et revolutionært gennembrud for e-cigaretten, da den blev lanceret i 2012. Med denne CE4-tank blev dampudviklingen forbedret væsentligt, og mængden af e-juice som e-cigaretten kunne indeholde, gik fra 1 ml til 1,6 ml. Før var e-cigaretterne 3-delte (batteri - atomizer - filter), i dag er alle vores e cigaretter 2 delte (batteri og CE4 tank), hvilket betyder, at det er slut med at fedte med små utætte plastikfiltre. I dag er disse modeller et populært valg, fordi de er lette at benytte og derudover koster de ikke alverden. Denne type e cigaret har form som en rigtig cigaret, dog noget større. Alligevel appellerer de til dem, som gerne vil have et produkt, der tilnærmelsesvist har form som en rigtig cigaret.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Har man lyst til at investere mere i e-cigaretter, så er der bedre modeller at finde. Kendetegnet for dem er, at smag og nikotinudvindelse af e væsken er bedre. Derudover har bedre modeller som regel også et større og mere potent batteri, som giver flere timers dampning mellem opladningerne. En vigtig funktion, som også bør overvejes er variabel Volt funktionen. Denne kan justere temperaturen for fordampningen af e væsken. De udvalgte startpakker her, er lette at gå til og byder ikke på mange avancerede funktioner. Er du nybegynder eller mindre erfaren bruger og blot ønsker et enkelt og godt sæt, som bare virker, så er én af disse startpakker et fornuftigt valg.

Ønsker du derimod dampudstyr som er mere avanceret, anbefaler vi dig at læse følgende artikler: Bedste e cigaret - Sådan finder du den eller Anmeldelse og test af Eleaf iStick serien. 

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv