Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

SMOK e-cigaret kits

SmokTech, også populært kaldet Smok, var de første, der kunne tilbyde mods med variabelt output - derfor kommer alle deres mods med variabelt output – selvfølgelig med undtagelse af de mekaniske mods. Udvalget herunder indeholder kraftige box-mods (helt op til 220W med Alien Baby Beast) samt forskellige andre mods.

Er du ny og har brug for en god 6 trins guide til at komme i gang med dit Smok produkt, er det en god idé at følge denne guide. Du kan også læse vores dybdegående anmeldelse, hvor vi har udvalgt 3 topmodeller, Smok Alien, Devilkin og Species.

 

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Mærke
 • Pris
 • Velegnet til
 • Ryd
  Farve
 • Andre Egenskaber
 • Batterianvendelse
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  SMOK STICK V9 3000MAH KIT MED TFV-MINI V2

  SMOK STICK V9 3000MAH KIT MED TFV-MINI V2

  449 kr.
  449
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  SMOK kit | 3000 mAh | 230W
  0,15Ω coils
  2ml væskekapacitet

   

  Sådan kommer du godt fra start med dit SMOK produkt

  Ønsker du at komme hurtigt i gang med et SMOK produkt, og har du ikke den store erfaring med e cigaretter, kan du følge disse 6 råd for at sikre en god start:

   

  1. Efter påfyldning af tank, sørg for at lade den fyldte tank stå og trække i 20-30 min. Dette gentages efter hvert coilskift. Du kan yderligere prime coilen, ved at dryppe e væske direkte i coilens indsugningshuller til den er “mættet” og dermed halvere ventetiden. Husk denne procedure gælder kun første gang, du tager en ny coil i brug.

  2. Arbejd dig langsomt op i Watt output (indstilles i display), så du sikrer den ønskede mængde damp og undgår brændt smag.

  3. Brug gerne 70/30 VG/PG blanding (ikke et krav). Dette giver mere damp og velegner sig generelt bedre til dette mod. bruges tyndere (standard) e væske, pas da på, ikke at gå for højt op i Watt, da dette kan resultere i brændt smag.

  4. Skru’ ned for nikotinmængden. 3-6 mg. tilsvarer følelsen af 12-18mg på andre billigere modeller. 

  5. Husk at købe batterier med, da dette ikke indgår i startsættet (2 x 18650). Vi anbefaler Sony VTC5 tilkøb separat batteri oplader.

  6. Tilkøb oplader. Batterierne kan oplades igennem mod’et, men for at opnå størst sikkerhed og effekt anbefales en oplader egnet til højspændings batterier. Se prisvenlig oplader til 2 stk. batterier.

   

  Hvilken SMOK model skal jeg vælge?

  Vi kender alle følelsen af ikke at vide, hvilket produkt vi skal vælge. Hvis du er interesseret i at prøve kræfter med SMOK, har vi her ud fra bedste evne og erfaring, lavet en gennemgang af de bedste SMOK produkter.

   

  SMOK Alien Baby Beast Kit

   

  Smok Alien Baby Beast kit er blevet det mest eftertragtede kit blandt dampere, der elsker masser af damp og en fantastisk smagsoplevelse. Monteret på det effektive og elegante Alien 220W mod, sidder en TFV8 Baby Tank, som udover at give en kæmpe dampvolumen, også er særdeles god til at udvindes e-væsken nikotin og smag. Grundet disse forhold, anbefales det at bruge en langt lavere nikotinstyrke end du er vant til fra traditionelle e-cigaretter. Her vil de fleste finde sig godt tilpas med enten 3 mg eller 6 mg. Det er ikke et krav, men det anbefales at bruge tykkere e-væske til denne model. Gerne 70/30 VG/PG blanding. Dette er desværre ikke den typiske sammensætning i almindelige e væsker, hvorfor det kan anbefales at bruge Shake n’ Vape eller blande selv.

   
  Stort display med OLED-teknologi

  Displayet på denne SMOK model er yderst gennemført. OLED teknologien sikrer et knivskarpt billede og alle nødvendige funktioner er vist på en gang, så du har det fulde overblik.

   

   smok alien baby beast display

   

  Modet kan overordnet indstilles til at køre med Volt, Watt eller temperaturstyring. Desuden har du naturligvis en batteri indikator, Ohm måler, antal sug måler (forbrugskontrol) og output indikator (Volt, Watt eller temperatur, alt afhængig af din indstilling). SMOK Alien tillader dig desuden at dampe mens det oplades, takket være pass-through teknologi. Skulle uheldet være ude og du løber tør for strøm, kan du altså via denne funktion fortsat dampe, så længe du har et stik til opladning med dig.  


  TFV8 Baby Beast Tank

  Den kraftfulde TFV8 tank, udført i rustfrit stål og med glastank, har 8 opvarmnings spoler installeret (i coilen), hvilket giver en særdeles kraftfuld damp og en fyldig nuanceret smag. I den forrige version (TFV4) var der blot 4 spoler installeret, så SMOK har med deres TFV8 Baby Beast tank (også kaldt: TFV8 Baby Cloud beast) virkelig givet den gas. Desuden har SMOK med denne model udbedret TFV4’s problemer med “leaking”, hvilket betyder at tanken kan have en tendens til at lække en smule e-væske.

   

  Justerbart airflow

  Tanken er udstyret med airflow regulator, hvilket gør det muligt at justere modstanden, når der suges. Praktisk talt drejer det sig om 2 store åbninger, som er placeret i basen (bunden) af tanken. Åbnes der helt op for spjældet, er der fri passage imens en mindre åbning giver et sug med mere modstand, som fx. kendes fra at ryge en rigtig cigaret. Det er let at eksperimentere med, og justeres simpelt ved skrue på ringen tilknyttet basen. På den måde kan der henholdsvis åbnes og lukkes for airflowet indtil den indstilling, der passer bedst for dig findes.

   

  Påfyldning af e juice

  Tanken fyldes nemt ovenfra, og der gjort rigeligt med plads til at manøvrere. Som det kan ses på billedet nedenfor, trykkes der let ned inden toppen drejes til side (børnesikring). Herefter fyldes e-væsken i. Det er vigtigt ikke at fylde tanken helt til kanten. Sørg derfor for, at der er lidt luft i toppen, så væsken stadig kan cirkulere rundt.

  smok alien baby beast tank

   

  I tanken sidder preinstalleret en V8 Baby Q2 coil (0,4 Ohm Dual), men derudover medfølger også V8 Baby T8 coil (0,15 Ohm Octuple). Der medfølger altså 2 forskellige coil modeller, og hver især vil give dig en helt unik damp oplevelse. Formålet hermed er, at du får mulighed for at afprøve 2 forskellige coils, og når de medfølgende coils er “brændt ud”, kan du med fordel genkøbe den model du syntes bedst om.

  Samtlige coils til TFV8 Baby Beast tanken er fremstillet på 100% økologisk og japansk vat, der opsuger og fordamper e-væsken. Dette giver en usammenlignelig ren og klar smag.

  SMOK Alien Baby Beast 220W kit, kan i alt sin enkelthed betjenes af alle, men med de mange indstillingsmuligheder anbefales det, at have et grundlæggende kendskab til e-cigaretter. Alternativt kan du tage en kyndig damper med på råd, for at sikre en vellykket start. Hvis du beslutter dig for at prøve selv, følg da de 6 råd nøje, som er skitseret i øverste afsnit.

   

  SMOK Alien Baby AL85 - et mindre alternativ

  Et lille hint til dem, som er på udkig efter en lidt mindre model. SMOK har nemlig produceret en lillebror ved navn Smok Alien Baby AL85 TC Box Mod. Dette er en kompakt udgave der yder 85W, men ellers besidder alle Aliens kvaliteter. Mod’et er kompakt og ligger rigtig godt i hånden. For at få den ned i den mindre størrelse, har SMOK kun gjort plads til 1 stk. batteri. Husk at dette skal tilkøbes separat. Der findes flere forskellige batterier der kan anvendes, men vi anbefaler Sony VTC5.

  Modellen kommer ikke som et startkit, og derfor er det vigtigt at tilkøbe tanken, TFV8 Baby Beast passer til modellen.

  Smok Alien AL85

   

  Fordele

  • Stor og tydelig OLED skærm
  • 2 x 18650 celler lithium batterier (Alien 220W model), giver masser af power og lang batterilevetid
  • Godt produkt til prisen
  • Let at betjene


  Ulemper

  • Kan for nogen virke lidt for stort (gælder ikke Alien AL85)
  • Battericover sidder lidt løst, når batterier ikke er indsat

   

  Samlet bedømmelse

  Mere end 90% af forbrugerne, der har købt SMOK Alien Kit, er mere end tilfredse ifølge det uafhængige tyske testmagasin EkspertenTesten. Dette underbygges af 390 anmeldelser med en samlet score på 4,71 ud af 5.

   

  MANUAL

  Se den fulde Manual til Smok Baby Beast (på engelsk)

  Se den fulde Manual til Smok Alien Baby AL85 (på engelsk)

   

  Se videopræsentation af SMOK Alien Baby Beast 220W.

   

  Se videoanmeldelse af SMOK Alien Baby Beast 220W (på engelsk). 

   

   


  SMOK Devilkin 225W TFV12 Prince TC kit 

  Devilkin tfv12 Prince Kit


  Kvalitet og design

  Ved første øjekast kan ligne en direkte carbon kopi af den værdsatte SMOK Alien, og det er svært at bebrejde SMOK for at gå med det design valg. SMOK Alien var populær med god grund. Den var ergonomisk, nem at bruge og dampede som et kraftværk med en maksimal effekt på 220 Watt.


  Med det sagt, havde SMOK Alien mange kontroversielle fejl, som senere blev opdaget. Det ser nu ud til, at SMOK søger at rette op på de fejl med lanceringen af ​​denne nye model.


  SMOK
  Devilkin deler mange lignende træk til sin ældre bror (SMOKAlien). Den har den samme kontur form, der gør det meget nemt at holde, selv i lange damp sessioner. Dertil en endnu større “fire button” med den samme ergonomiske kontur som forgængeren.

   

  En stor opgradering, som SMOK Devilkin ift. Alien, er den nye og forbedrede skærm. Den kommer nu i farver og med en højere opløsning. Den 1,3-tommers store skærm er let læselige selv i solen udendørs. SMOK Devilkin føles solid, når den holdes i hånden, og producerer ikke nogen irriterende raslelyde.

   

  Formidabel smag

  En af ​​de største opgraderinger, som dette kit tilbyder, sidder i den nye og forbedrede TFV12 Prince tank, eller rettere i coilen. Kit’et indeholder 2 coils, 1 stk. V12 Prince Q4 (præinstalleret) og 1 stk. V12 Prince T10.


  Den præinstallerede Prince Q-4 producerer en mere afslappet og "typisk" damp oplevelse, og dens ydeevne er i overensstemmelse med kravene til den gennemsnitlige damper - smag og damp er her meget tilpas afbalanceret.

  Anvendes derimod den medfølgende coil, Prince T10, får du en imponerende stor mængde damp takket være de 12 glødespoler, som coilen indeholer. Dette setup er ikke til at komme i nærheden af, medmindre man selv har forstand på at bygge coils. Med den ultra lave modstand på 0,12 ohm leverer Prince T10 en uovertruffen mængde damp, og setuppet er sandsynligvis den mest "hardcore" opsætning, som en damper i dag kan købe færdigbygget og klar til brug.  Kraftfuld effekt

  Med SMOK Devilkin's maksimale effekt på 225 Watt, har du med sikkerhed alt den power du skal bruge. Mens 225 Watt ikke er det højeste output, som en reguleret variabel Watt mod kan tilbyde, går det stadig langt ud over kravet til de fleste dampere. SMOK Devilkin er også i stand til at våge ved temperaturregulerings tilstand, hvor rustfrit stål, nikkel og titan spoler alle er understøttet, og har deres eget “mode” i menusystem.

  Devilkin firebutton

   

  Brugervenlighed

  Takket være den nye og forbedrede skærm med opdateret brugerflade, er SMOK Devilkin langt fra svær at benytte. Almindelige brugere, som ønsker at komme igang uden at skulle kende alle funktioner ind og ud, kan nemt gøre det. Det kræver altså ikke nogen særlig teknisk snilde, at komme godt igang med dette mod. Variabel Volt tilstanden er enkel og intuitiv, og takket være de velplacerede op / ned-knapper, er det nemt at ændre enhedens strømindstillinger præcis som du ønsker det.

   

  Mens SMOK Devilkin ikke er det mindste mod på markedet, er dette kit overordnet set ganske kompakt og let at have med på farten. Med den medfølgende tank, har kittet en samlet højde på 25 cm. Selvom det måske synes højt for de fleste, skal der tages højde for, at SMOK Devilkin har en meget smallere bredde og tykkelse, hvilket gør enheden meget mere ergonomisk og nem at holde ift. SMOK Alien.


  Batteriets levetid skuffer heller ikke takket være de 2 stk. 18650 batterier (medfølger ikke i kit). Det er ikke svært at få en hel dags dampning ud af SMOK Devilkin ved flittigt brug, og de fleste almindelige dampere får let 1-2 dages brug ud af en fuld opladning.

   

  Samlet oplevelse

  Mens SMOK Devilkin kan se ud som en uinspireret “rip off” af den oprindelige SMOK Alien, byder SMOK Devilkin på en masse mere. Den indeholder en betydelig opgradering ift. sine forgænger, og med sin kraftfulde ydeevne, ergonomisk design og forbedrede coils, er Devilkin et sikkert valg, hvis du er på udkig efter en ny e cigaret. Ønsker du derimod noget ekstremt simpelt, bør du tjekke SMOK Procolor.

   

  Ulemper

  • 510 gevind ikke centreret
  • Ikke imponerende TC kontrol (temperaturstyring)

   

  Fordele

  • Ergonomisk design
  • God kvalitets følelse
  • Stor OLED skærm
  • Kan firmware opgraderes
  • Smag og dampproduktion
  • Simpelt menusystem
  • Lås på batteridækslet

   

  Samlet bedømmelser

  Review bloggen Tvape har givet en samlet bedømmelse på: 7,8/10

  Ecigclick.co.uk har i et omfattende review givet en samlet bedømmelse på: 8,6/10

   

  Se videopræsentation af SMOK Devilkin.

   

  SMOK Species 230W TC kit

  SMOK species v2 230w kit


  Hver gang SMOK producerer nye mods ved de fleste dampere, at de skal holde et vågent øje. Det nye SMOK Species V2 230W Kit er sidste nye skud på stammen fra SMOK, og er ikke bare endnu et mod fra SMOK. SMOK har uden tvivl vidst præcis, hvad de gjorde, da de lavede fremstillede denne model. Skærmen i sig selv, er en ultra-responsiv berøringsskærm, der gør modet til en fornøjelse at arbejde med. Design er strømlinet og minder om et futuristisk rumfartøj. Uanset hvad, er den sorte og røde farve kombination fantastisk lavet med røde detaljer omkring den sorte krop, som et skjold.


  Smok Species Specifikationer

  Fronten på SMOK Species består af en 1,45-tommers perfekt integreret berøringsskærm. Nedenfor er en låseknap og selvfølgelig en Micro-USB-port til opladning eller opdatering af din mods brugerflade.

  De væsentligste funktioner i SMOK Species V2 230W kit er ikke til at overse. Med en 1,45-tommers berøringsskærm er det utrolig let at navigere i menuen, som er utrolig responsivt og arbejder hurtigt. Farvedisplayet er let at læse selv i sollys. Fra hovedskærmen kan du få adgang til menuen ved at klikke øverst til venstre. Her finder du dine indstillinger for hvilket “mode” du vil dampe i, “puff”-indstillinger, skærmindstillinger (hvor du kan vælge mellem ​​6 farver til din skærm) og systemindstillinger. Brugerfladen er super velorganiseret, så det er let at sætte mod’et op til brug. På hovedskærmen kan du også se batterilevetiden på de 2 batterier samt dit Watt/Volt/temperatur output.

  Som tidligere nævnt er der en låseknap under berøringsskærmen. Denne bruges til at låse berøringsskærmen, og forhindre uheldige menu ændringer mens du damper.
  SMOK
  Species V2 er et kraftig 230W dual 18650 mod med 2 stk. 18650 batterier. 


  Opgraderet chipsæt

  Det chipsæt, som SMOK bruger på Species, er kendt fra andre SMOK mods, det er bare en hurtigere opgraderet version. Modet’s “fire-button” aktivere lynhurtigt dampproduktionen og giver en utrolig smooth oplevelse. Dette er absolut en af de fedeste forbedringer takket være det nye chipset. Du kan regulerer modet mellem 1-230W,  temperatur kontrol, manuel TCR og atomizer genkendelse. Du har også mulighed for fire forskellige strømindstillinger: blød, normal, hård og max.

  Smok Species Skærm/Display

   
  TFV8 Baby V2 Tank med Baby V2 coils

  SMOK Species V2 leveres med TFV8 Baby V2-tanken. TFV8 Baby V2 er en ny opgraderet tank i SMOK TFV8 Baby ​​familien. Denne tank er mindre end TVF12 Prince, men det betyder ikke, at præstationen lider nogen nød. Faktisk giver TFV8 Baby V2 tanken en overraskende sky af damp men en intens smagsoplevelse. Den kompakte størrelse er et plus, men ikke desto mindre har den et ergonomiske design, der gør den behagelig i brug. I kit’et medfølger en 0.17 ohm Baby V2 A1 (single) coil og en 0,2 ohm Baby V2 A2 coil.

  TFV8 V2 BABY TANK OG COILS


  Species A1 coil

  A1 er en mesh coil med stort indsugningshul og fungerer suverænt i en indstilling mellem 90-140W. Smagen fra A1 er forbavsende god, selv ved indstillinger over 100W. Mesh coils varer lidt længere end andre, hvis den anvendes korrekt. Selv efter en uge med A1, vil du under optimal anvendelse ikke mærke nogen smagsforringelse eller fald i performance.

  Species A2 coil

  Den anden coil i sættet, 0.2 ohm Baby V2 A2, som opererer bedst i 50-80W området. Det er en dual mesh coil, der rent ud sagt producerer enorme skyer (især hvis du holder airflowet åben), og den opretholder samtidig smagsintensiteten, hvilket er imponerende. Sammenlignet med tidligere SMOK coils, er dette et vidunder. De nye mesh coils er ikke mindre end utrolige, plus de bruger antibakteriel medicinsk bomuld, der reducerer risikoen for at bakterier opstår. Disse coils tilgængelige i forskellige farver: standard sølv, guld og 7 colors.

  Samlet bedømmelse

  SMOK Species V2 overrasker positivt på flere måder. Species V2 mod og TFV8 Baby V2 fungerer også godt med specialbyggede coils i TC og TCR “modes”. Dertil er det en fed funktion, at kunne justere strømindstillingerne med muligheden for vælge “max”, der giver et ekstra boost damp.

  SMOK Species V2 230W kit er et meget komplet kit, der selvom du skulle være en af dem der foretrækker bygselv coils, kan få rigtig meget ud af disse Baby V2 mesh coils. Coilen præstere uden problemer ved forskellig PG/VG forhold. Man skal dog huske på, at mesh coils kræver lidt mere tid til at give den optimale ydelse. Den fulde smagskvalitet er ikke til stede med det samme - det tager lidt tid og brug.

  SMOK Species V2 er nem at betjene, har et responsivt chipsæt og gode touchscreen-muligheder. Modet’s styrke med sine 230W kombineret med TFV8 Baby V2-tanken gør det til et kraftfuldt sæt, som giver dig en utrolig oplevelse hele dagen. Dette kit er solidt, velbygget, komfortabelt og fungerer ekstremt godt til høj Watt/Volt dampning. Med alle de opdateringer SMOK Species V2 230W kit indeholder, kan dette mod meget vel blev blive endnu en bestseller fra SMOK.


  Fordele

  • Opgraderet med Mesh coil, som giver fantastisk damp og holder længe
  • Stort OLED touch skærm
  • Dampindstilling: blød, normal, hård, max.
  • Opgraderet chipsæt
  • Vælg mellem 6 farver i displayet

  Ulemper

  • Ikke super kompakt eller let

  Freeman Vape Juice giver i sin anmeldelse en samlet score på 8,4/10.

  Se præsentation af SMOK Species 230W i denne video.

  Læs mere om Species på SMOK's egen hjemmeside.

   

  SMOK - et bemærkelsesværdigt firma

  SMOK (også kendt som SmokTech) er blandt frontløberne inden for udviklingen af ny damp teknologi og har de seneste år for alvor vundet folkets hjerter. Det rå udtryk i deres produkter, og den gedigne kvalitet er et sikkert kendetegn på, at du har fået et SMOKtech produkt i hænderne. SMOKTech, som også populært kaldes SMOK holder til i damper-mekkaet Shenzhen City, hvor hovedparten af verdens produktion og udvikling af e cigaretter har samlet sig. Firmaet bag hedder Shenzhen IVPS Technology Corporation Ltd. (også kaldet IVPS), og er en af de ældste og mest progressive virksomheder indenfor e-cigaretter.

  SMOK har et ry for at skubbe udviklingen og konstant skabe nye fremragende produkter. Mens mange nuværende dampere er bekendt med sin populære TFV4 sub-ohm tank, har SMOK længe før skabt stor interesse gennem konstant udvikling af spændende produkter. Tilbage i tiden var de en af de første virksomheder, der udviklede dual coils, implementerede Bluetooth-teknologi, og producerede sub ohm tanke til produktion af “store skyer” (masser af damp).

  SMOK blev etableret i 2010 som IVPS' førende mærke. Det er beliggende i Shenzhen Nanshan distriktet, det globale produktionscenter for e-cigaretter. Virksomheden håndterer forskning og udvikling, såvel som fremstilling.

  Det første gennembrud firmaet havde i damp-verdenen, var i 2011, da den frigjorde branchens første dual-coil. På det tidspunkt var brug af dobbelte spoler betragtet som fedt og usædvanligt. Gennem disse populære coils var dampere nu i stand til, at opleve et helt nyt niveau af smag og damp.

  Til gengæld var 2012 ikke et helt så mindeværdigt år for virksomheden med hensyn til produkter, men de arbejdede stadig progressivt på nye modeller. Bl.a. SMOK teleskopet, som havde et nyt system, der tillod at bruge forskellige batterier, 18350 til 18490 og 18500 til 18650. Virksomheden har patent på dette unikke design. VMax og ZMax mods var virksomhedens forgængere i den nye verden af ​​variabel volt dampning. Som majoriteten af de kinesiske e-cigaretter, klarede SMOK sig udmærket på trods af produkter, der æstetisk ikke levede helt op til moderne standarder.

  Da variabel Volt (VV) blev normen, svarede SMOK igen med en vifte af VV produkter. The Rocket, Shuttle, og Silenus var VV mods, der var nemme at bruge og blev forhandlet til en rimelig pris. Det mest interessante produkt i SMOK's 2014-serie var BEC Pro. Dette var virksomhedens første mod med Bluetooth teknologi - en fremtidsrettet funktion, der har holdt ved lige siden.

  2015 var et stort år for SMOKtech. Mens selskabet fortsat gjorde det godt på det almene marked, var dette det første år, hvor SMOK frigjorte produkter designet til at tilfredsstille hardcore dampere. TFV4 redefinerede dampernes forventninger til en sub-ohm tank. Det var den første tank, der tillod den samme form for damp, der hidtil ellers kun var forbeholdt mekaniske mods med en hjemmebyggede coils. Det var et banebrydende produkt, der ændrede opfattelsen og forventningerne til sub ohm tanke på e cigaret markedet. Samtidig lancerede SMOK dette år X Cube-serien, en kraftig variabel Volt maskine med ny Bluetooth-funktionalitet. 2015 var dermed et banebrydende år for SMOK.

  Virksomhedens succes fortsætter ind 2016, hvor de lancerer re-buildable tanke, bl.a. med modellen SMOK TF-RTA. Hertil kom Smok H-Priv boksmod samt Alien Kit, der senere viste sig at blive årets populæreste model. Naturligvis er SMOK's flagskibsprodukt for året TFV8, som er opfølgningen til TFV4.

  I 2017 løftede SMOK sløret for TFV12 Cloud Beast King, en af de første sub-ohm tanke til at udnytte duodenære (12) coils. Det viste sig hurtigt, at blive det bedste valg til “cloud chasers”, der ønsker kæmpe dampskyer. Baseret på succesen med Alien, udgav de også et mod med multiple color LED, kaldet ProColor, G-Priv og T-Priv.

  Siden da, har SMOK implementeret LED'er i mange af deres nyeste enheder. Baby Beast Light er for eksempel en speciel udgave af TFV8, der tændes mens du damper.

  I 2018 udgav SMOK deres første serie af pod dampere: The Infinix, Fit og Rolo Badge. Hver enkelt er baseret på de mest populære designs på markedet lige nu. SMOK fortsætter med at genopfinde sig selv og være med til at definere fremtiden for e-cigaretter. De har løbende demonstreret alsidighed i en stadigt skiftende industri.

   

  Et stærkt brand med et solidt omdømme

  SMOK har dog ikke kun fokus på teknologien, men lægger også vægt på gedigen kvalitet til en fornuftig pris. Det opleves tydeligt, når man står med produktet i hånden. Mange SMOK-fans har også forelsket sig i det stilrene design, som kendetegner de fleste af produkterne.

  Gennem årene har SMOKtech etableret en solid forretningsmodel, der tilbyder rimelig kvalitet til rimelige priser. Udover det, har det også startet nogle bemærkelsesværdige tendenser. Dual-coils viste et andet niveau af smag og damp i den pågældende produktkategori. Bluetooth-tilslutning, der trods det er i en tidlig fase, har masser af fremtid foran sig. For ikke at nævne TFV4, der introducerede et helt nyt niveau af dampproduktion med sub ohm-tanke.

  Når du spørger mange entusiastiske dampere om SMOK, forbindes det typisk med den umiddelbare tanke om store dampskyer. Dette er takket være TF serien. Indtil da var stor dampproduktionen næsten udelukkende domænet for rebuildable dripper atomizers (RDA'er). SMOK har på den vis været i stand til, at gøre sine sub-ohm tanke til et synonym med cloud chasing, hvilket i selv er en flot og bemærkelsesværdig præstation.

  Hvad angår mods, har SMOK været eksperimentelle. For mange dampere havde SMOK modellerne mange afskygninger. Med alt fra teleskopiske rør til box mods, har SMOK været i stand til brede horisonterne af e cigaret modeller. Via deres investering i forskning og udviklings, har de skabt mange fede twists, som har påvirket hele universet for e cigaretter. Hvad enten det er LED lys, berøringsskærme, duodenary coils eller bluetooth. Mens mange af SMOK's konkurrenter har forsøgt at efterligne deres designs og teknologi, har SMOK altid været i front og aldeles svære at slå.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...