Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Hvad er en Clearomizer / Tank?

Hvordan virker clearomizeren og hvad er forskellen på dem?

clearomizerDet kan skabe lidt forvirring at en clearomizer går under mange forskellige navne. Du skal ikke lade dig forvirre for hvad enten du kalder det en clearomizer, væskebeholder, tank eller mizer, så er det altså én og samme ting vi snakker om. Den første udgave der indtog markedet hedder CE4. Det er en tank som rigtig mange bruger stadigvæk, som dog sidenhen er overgået af mange bedre alternativer. Det er vidt begreb at komme ind på de forskellige tank typer her, så vi vil overlade det til dig at udforske tankene under kategorien Clearomizer. I stedet vil vi komme ind på de overordnede emner der er relevante i forhold til valg af væskebeholder.

Alt du bør vide om væskebeholdere

Nogle tanke kommer i mange forskellige farver, mens andre kun fås i klar. Det er en smagssag, hvilken farve du foretrækker, det kommer i sin enkelthed an på hvilke farve du bedst kan lide og som du synes passer bedst til dit resterende udstyr. De fleste foretrækker at væskebeholderen er klar, da det er en neutral farver der går godt til det meste. Derudover er den fordel at det er  let at se hvor meget væske der tilbage i tanken. Dette kan være lidt sværere at se i sort tank. Det er dog altid muligt at se væskeniveauet i tanken uanset farve, så på den måde er farven ikke afgørende.

Opfyldning af tanken

Det er lidt forskel på hvordan de forskellige tanke opfyldes. Under de fleste produkter findes video som beskriver tankene fra A-Z, så vi anbefaler at du ser dem igennem da det giver et godt indblik i tanken og hvordan den virker. De fleste tanke i dag opfyldes fra bunden ved at skrue bundbasen ud. De lidt ældre ranksystemer, såsom CE4 og CE5 opfyldes fra toppen, ved at skrue mundstykket af. Fælles for tanke der opfyldes fra toppen er som regel, at når den indbygede coil er brugt op, så skal hele tanken udskiftes. Coilen kan altså ikke skiftes som det er muligt med de fleste andre tanksystemer.

 

Ved opfyldning af tanken er det meget vigtigt ikke at fylde e-væske ned i det midterste hul. Hullet i midten er dampkanalen hvor dampen strømmer igennem. Får du fejlagtigt fyldt væsken i hullet, vil det løbe ud af mundstykket og med risiko for at juicen ender i munden, når den tages i brug. Er uheldet ude og du fejlagtigt får fyldt beholderen forkert op, anbefaler vi at du renser kanalen med en strimmel papir med god sugeevne. Du opfylder din tank korrekt ved at hælde juicen ned langs indersiden af beholderens ydrevæg. Vær forsigtig med ikke at overfylde den. Fylder du som udgangspunkt tanken med 2/3 op, er du sikker på at væsken ikke løber over og ned i dampkanalen. 

Tanke i glas og plastik

Tankens væg er enten produceret i plastik eller i pyrex glas. Pyrex er et ekstra stærkt glas materiale, der er mere modstandsdygtigt end almindeligt glas. Den primære grund til at vælge en clearomizer i glas fremfor plastik er, at nogle e juice indeholder aromaer som en plastiktank ikke er modstandsdygtig overfor. Bruger du eksempelvis smag med lakrids, menthol eller cola, så kan en plastiktank risikere at slå revner og dermed blive ødelagt. Et eksempel på en pyrex glas tank er Aspire ET-S 

aspire et-s 

 

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller