Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

LIQUA TWO MINTS

På lager

DOBBELT SÅ GO’

Mange dampere tyer til en mint-variant, når der trænges til en opfriskning. Men hvorfor nøjes med en enkelt mint? Two Mints giver dig både pebermynte og spearmint i et og samme drag, og de to friske komponenter komplimenterer hinanden perfekt. En stærk frisk smag, der har en bund af sød vanille, der forstærker oplevelsen endnu mere.

30 kr.
30

* Påkrævede felter

Detaljer

Du får din Two Mints leveret i en 10 ml flaske efter almindelig standard. Flasken har børnesikret skruelåg og en relativ lang kanyle, så det er let at overføre væsken til tanken. E-juicen er blandet med et lige dele VG og PG, som for de fleste er det optimale kompromis mellem mest mulig smag/halskrads og mest mulig damp. I forbindelse med bestillingen kan du selv vælge, om e-juicen skal være nikotinfri eller tilsat 6 eller 12 mg nikotin pr. ml.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: LIQUA TWO MINTS

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Geir - (Indsendt den 09/02/2017)
En favoritt - Liqua Two Mints er en av mine absolutte favoritter. Har forsøkt mange forskjellige typer juice med mint/menthol, men ingen har den gode balansen av mint/spear + tobakk som Liqua. Rund og behagelig i smaken, uten å bli skarp/dominerende. Den omtalte "bund av sød vanille" kjenner jeg ikke mye til...
ANBEFALES!

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller