Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

18650 batteri

Her kan du finde batterier til dit Mod / E-cigaret, der bruger eksterne batterier. Hvis du bruger et meget kraftigt mod, så skal du være opmærksom på at dit batteri har en drain capacity der er høj nok. Du kan læse mere om dette under beskrivelsen af det specifikke mod. Til løse batterier er det naturligvis nødvendigt med en oplader. Du finder opladere til disse batterier her.  Vi kan varmt anbefale en lader fra Nitecore. Disse har plads til 2 hhv. 4 batterier af gangen, og har gode indikatorer, der viser hvornår dine batterier er fuldt opladte. Du kan læse meget mere om batterierne i bunden af siden.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Ryd
  Mærke
 • Pris
 • 3 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  VAP PROCELL - 18650 BATTERI - 2650 MAH

  VAP PROCELL - 18650 BATTERI - 2650 MAH

  59 kr.
  59

  Hurtigt overblik

  VAP PROCELL batteri | Fortsæt 20A, puls 30A | 2650mAh
  18650 batteri
  VAP PROCELL - 18650 BATTERI - 3000 MAH

  VAP PROCELL - 18650 BATTERI - 3000 MAH

  89 kr.
  89

  Hurtigt overblik

  VAP PROCELL batteri | Fortsæt 20A, puls 30A | 3000mAh
  18650 batteri
  VAP PROCELL - 18650 BATTERI - 3500 MAH

  VAP PROCELL - 18650 BATTERI - 3500 MAH

  99 kr.
  99

  Hurtigt overblik

  VAP PROCELL batteri | Fortsæt 17A, puls 25A | 3500mAh
  18650 batteri

  Vi udvalgt det bedste inden for løse opladelige batterier, hvor forholdet mellem pris og kvalitet/ydelse er optimal. Alle batterierne er af den type, der er flade i toppen – altså uden hævet pluspol. Hele vores udvalg af e-cigaretter og mods passer til disse batterier, så du behøver ikke spekulere nærmere over det. Som det vil fremgå, tilbyder vi primært batterier fra de store og anerkendte producenter som f.eks. Efest, Samsung og Sony. Det er din garanti for, at kvaliteten er i orden, både i forhold til ydelse og sikkerhed.

  Markedet inden for e-cigaretter er især præget af to batteristørrelser, nemlig 18350 og 18650, som nærmest er standard i dag. Her taler vi selvfølgelig fysiske dimensioner. Begge typer har en diameter på ca. 18 mm. En type 18350 har en længde på ca. 35 mm, hvorimod en type 18650 måler ca. 65 mm. Det er selvsagt vigtigt at vælge den rigtige batteri-størrelse. I varebeskrivelserne til de enkelte e-cigaretter og mods, oplyser vi normalt altid tydeligt, hvilken størrelse batteri der passer til. Er du i tvivl, står vi selvfølgelig klar med hjælp og vejledning.

  Vælg ekstra kapacitet – det er billigt

  Hvis du kigger lidt nærmere på batteriernes specifikationer, vil du se, at ekstra kapacitet som regel ikke koster ret meget. Årsagen er, at en stor del af udgifterne ligger i batteriets fysiske udformning samt i produktion og håndtering, og disse udgifter stiger ikke nævneværdigt, selv om batteriet forsynes med ekstra kapacitet. Derfor er der god grund til at vælge ekstra kapacitet, hvor det er muligt. Ofte er merprisen meget begrænset, og det er skønt at kunne dampe igennem, uden at skulle afbrydes pga. hyppige opladninger.

  Vælg høj drain-kapacitet, hvis du damper Sub-ohm

  Hører du til de mange, der damper Sub-ohm, skal du være ekstra opmærksom på batteriets drain-kapacitet. Det er et mål for, hvor mange Ampere der kan trækkes kontinuerligt fra batteriet. Sub-ohm kræver høj strømstyrke, og det hjælper ikke, at batteriet har en høj kapacitet i mAh, hvis drainkapaciteten er for lav. Et godt eksempel på et batteri med høj drainkapacitet er Sony VTC4, som kan levere hele 30 A. Netop dette batteri er af samme grund blevet kendt som ”det grønne monster”.

  Benyt helst en oplader i god kvalitet

  Når du har investeret i gode kvalitetsbatterier, skylder du både dig selv og dine batterier en god oplader. En god oplader giver batterierne en længere levetid, og selv om den måske er en smule dyrere, betaler det sig i længden.

  Der er også sikkerheds-issues forbundet med opladning, idet overophedning ødelægger batterierne og desuden udgør en potentiel brandrisiko. Vi har en del forskellige opladere i sortimentet. Vi kan varmt anbefale de professionelle ladere fra Nitecore, der både er meget sikre at benytte, og samtidig oplader alle batterityper helt korrekt.

  18650 batterier

  Håndter de kraftfulde batterier korrekt og sikkert

  Moderne batterier er langt mere kraftfulde end tidligere, og du bør derfor håndtere dem med en vis respekt. Det er især kortslutninger, der er farlige. Undgå f.eks. at opbevare dem i lommen sammen med metalgenstande, som i uheldige tilfælde kan forårsage kortslutning. Der er potentielt risiko for eksplosioner og forbrændinger. Undgå også så vidt muligt at aflade batterierne helt i bund – så holder de længere og yder bedre. I forbindelse med opladning bør du bruge en kvalitetsoplader, som oplader batterierne korrekt og nænsomt, uden risiko for overophedning.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...