[APRILSNAR] ÅBNING AF DAMPRESTAURANT: DIN DAMP-BISTRO

I samarbejde med et panel af tidligere michelinkokke åbner Din-eCigaret.dk dørene for en helt ny verden

Her er tale om et helt nyt koncept som går i luften i august i år, men allerede i April kan du få en forsmag til åbningseventet! Restauranten slår dørene op og du får eksklussivt mulighed for at bestille bord til en 5-retters menu på dampform, som bringer dig hele verdenen rundt i en overflod af smagsindtryk. Se hele programmet og menuen her, samt læs et uddybende interview med restauratøren der har søsat dette vanvittige projekt, sidst i artiklen.

Pris

Prisen for deltagelse i arrangementet er 1295 kr pr. person og inkluderer en 5 retters dampmenu, fri opladning af egen e-cigaret, samt gratis e-bog: Dampgastronomi – En verden i skyerne.

Program

18.00: Velkomst ved restaurantchef Pelle Nytoft

18.15: Alle går til bords*

18.30: Præsentation af menuen v. Hr. Nytoft.

21.00: 5 retter overstået, og loungen og baren åbnes

23.30: Tak for i aften.

 

*Ved alle ”spise”-pladser er monteret opladerstation, og alle restaurantens gæster får udleveret 1 justerbart mod, 2 batterier, og et udvalg af forskellige mundstykker, samt en gevindomformer. Alle gæster i restauranten bliver derudover udstyret med 1 stk eGo Aio med smagsløs nikotinfri base til at rense ganen mellem serveringerne.

  

Aftenens Menu

Starter

En let frugtanretning med hindbær og fersken serveret i CE4 clearomizers. Hertil en champagne/æble årgang 2016 i en Aspire K1 Tank til at skylle ned med. Starteren indtages ved 10-12 watt i lette sug.

Forret

Blå fugl i Kloak-sauce fra Sundbygaard, serveret i dobbeltmonteret Nautilus tank fra Aspire. Nydes ved 16 watt.

Hovedret

Kokkens mesterværk: Strimler af skært japansk kobekød fra højlandsokse. Lagret med havtorn, timian og tamarindfrugter på egetræsfade i 80% VG i 48 uger giver en utrolig intens fylde af mørt oksekød. Naturligvis serveret i dripper ved 100-150 Watt på økologisk japansk bomuldsvat for at give den fulde oplevelse.

Dessert

Mustard Custard – Flamberet fransk dijonsennep i symfoni med vaniljekagecreme, toppet med passionsfrugtsmousse. Desserten på 5,5 ml serveres i en iJust 2 tank med forbrændt 0,3 ohms coil for at give en ekstra intens oplevelse. Nyd den på 100 watt i lange sug.

Kaffe og Avec

Caramel Candy fra Perfumer's Apprentice, serveret med 10ml Dark french coffee blend fra Molinberry. Begge dele serveret som ren aroma for en storslået afslutning, og kan indtages dråbevis direkte på tungen.

 

OBS: Har du allergi, så informer tjeneren om dette ved ankomst. Der er også mulighed for vegetarmenu, hvor hovedretten i stedet for oksekød, vil være en letopløst Tofusuppe med ærter, broccoli og kikærter, serveret med et VG indhold på 70% på en Aspire Cleito ved 60 watt.

Hvis batterierne ikke er helt flade kan dampen fortsætte i baren, hvor et bredt udvalg kan give afslutningen på en forhåbentlig fantastisk aften.

 

Barkort

I Åbningsweekenden er der fri bar, men snacks er for egen regning.

Jagerbomb

Piña Colada

Mojito

Cappuccino

Energi drik

Cola

Home Blend (Exclusive) -Spørg i baren

 

Snacks i baren

Dampsvær - 5 sug mælkesyrnet flæskedamp 49,-

Saltstænger - 50/50 PG/VG med 5% havsalt. 5 sug 39,-

Low Carb - Kaloriefri, uden e-væske. Coil uden vat. Nyd et sug varm luft 39,-

 


 

Hvor og hvornår?

Bookingen åbner mandag d. 3. april, og her offentliggøres datoen for åbningseventet.

Din Damp-Bistro

Dampfærgevej

2100 København Ø


 

Sådan booker du bord

Booking åbner allerede på mandag, hvor du nemt kan booke bord, ved 7 små steps:

1. Gå ind på restaurantens hjemmeside (som offentliggøres mandag) og opret dig med telefon, e-mail, navn, adresse og fødeby.

2. Du vil nu modtage en bekræftelsesmail, hvor du verificerer at det er den rigtige adresse du har indtastet, og så sender vi dig en 12 cifret sikkerhedskode pr post.

3. Når du modtager brevet i din postkasse, skulle du gerne have modtaget en sikkerhedsemail, hvor du indtaster den 12 cifrede kode, og nu kan du logge ind og booke bord.

4. Når du logger ind første gang skal du have dit NEM ID klar, da du skal bruge dette for at reservere.

5. Når dit NEM-ID er indtastet så husk at opret et sikkerhedsspørgsmål som du altid kan svare på, hvis du skulle glemme dit log in, din 12 cifrede kode eller miste dit NEM ID (Eksempelvis: Livret? / Første kærlighed? / Ynglingssang? / etc.)

6. Når sikkerhedsspørgsmålet er oprettet vil du modtage en bookingkode på sms, og vi ringer dig op umiddelbart efter for at verificere koden.

7. Når verifikationen er gået igennem, skal du blot cleare cookies i din browser, genindlæse siden og logge ind på ny, via step 3. 4. og 6, og nu er du klar.

 


 

Hvad kan restaurantchefen selv fortælle om konceptet?

Vi har udspurgt den excentriske restaurantchef Pelle Nytoft efter søsættelsen af projektet, som han egenhændigt har udtænkt. Efter enigheden om projektet har Pelle arbejdet 100% selvstændigt, og det er første gang vi selv kommer i restauranten. Da vi kommer ind ad døren mærker vi en tæt ”duft” som er svær at beskrive. Pelle sidder klar i sofaarrangementet i loungen, som han har fået dampet godt til (Pelle er inkarneret damper, og har brugt e-cigaretter de sidste 15 år). Efter at have hilst på Pelle sætter vi os til rette og snakken går.

Hvad har du i e-cigaretten du sidder med i hånden, Pelle?
”Det er noget svensk pølseret vi har arbejdet på i længere tid, men for at være helt ærlig, så er den idé sgu ved at gå op i røg. Det svenske køkken er simpelthen for viderekommende.”

Godt ord igen - Hvordan fik du idéen til ”restauranten”?
”Jeg har i mange år arbejdet med sanseindtryk i mine restauranter, og dampverdenen er et område som ingen tidligere har rørt ved. Der er kæmpe muligheder i det her!” Udtaler Pelle begejstret, og afviser ikke muligheden for at udvide med flere restauranter i 2018.

Men der serveres ingen mad?
”Vi holder os 100% fra fast føde... dette er et univers af oplevelser, ikke et ædegilde” siger Pelle vrissent, da spørger. ”Vi kan ikke servere noget så konventionelt som mad... Det kan du gå i pølsevognen og få bagefter! Vi skal et helt nyt sted hen her. Træerne skal vokse helt op i skyerne – hvis I forstår hvad jeg mener.”

Hvordan er menuen sammensat?
”Vi har gennem de sidste par måneder arbejdet i tæt samarbejde med nogle af de stærkeste leverandører af e-væsker, og ud fra et omfattende smagspanel sammensat en menu som giver den mest fuldendte smagsoplevelse man kan forestille sig. Jeg kan afslører at vi arbejder på et samarbejde med de grønlandske fiskere og jægeres fællessalg, og hvis dette kommer i hus, så kan I vente jer mange nye smagsoplevelser til jeres e-cigaretter.”

Jægere? Fiskere?
”Alle har smagt damp med jordbærsmag og tobak. Vi skal helt nye steder hen. Uknami er grønlændernes svar på umami, den 5. smagssans, og råvarer som sælspæk, rejeskaller og moskusuld indeholder utrolige mængder. Alt dette skal vi have presset ned i clearomizeren, og I kan tro det kommer til at blive en dampoplevelse!”

Efter dette svar kunne vi kun takke Pelle for hans tid, og se frem til at opleve dette dampunivers, som virkelig lader til at få skubbet til normen omkring at gå på restaurant.