Hvad er den bedste e cigaret der giver mest damp?

damp fra e cigaretDa en e-cigaret består af flere forskellige dele er det svært at sige præcis hvilken en der giver mest damp, men her kan du få en oversigt over de forskellige modeller, rangeret efter hvor meget damp de kan give. Først skal det siges at udbyttet af de forskellige dele er meget afhængig af hvordan du sætter det sammen og hvordan du bruger det. Du kan IKKE bare udskifte din clearomizer til en stor Sub Ohm tank og så sætte den på dit gamle batteri og forvente at den giver vanvittige mængder damp. Du vil under hvert produkt på vores hjemmeside kunne læse dig til hvilke andre produkter det passer sammen med, og derved få sammensat den bedste e cigaret der giver mest damp.

 

Clearomizer der giver mest damp

1. SMOK TFV-MINI V2 TANK. Fordelen ved denne tank er især det forbedrede airflow-system, der gør det muligt at indstille luftgennemstrømning. TFV-MINI V2 Tanken er en forbedret udgave af TFV8 Baby Beast Tanken. Tanken er på de tilladte 2 ml og egnet til sub-ohm dampning. Der medfølger to coils på henholdsvis 0,17 ohm (single) og 0,2 ohm (dual).

2. ASPIRE REVVO ARC TANK. Her får du en innovativ tank, der lader coilen sidde vandret i tanken (frem for lodret som ved de fleste andre tanke). Det giver mere luft og plads til produktion af store mængder damp. Med Revvo Arc Tanken får du også et unikt toppåfyldningssystem, der gør det legende let at påfylde e-væske. Tanken er særlig velegnet til sub-ohm dampning, og der medfølger coils på henholdsvis 0,1 ohm og 0,16 ohm.

3. SMOK TFV12 PRINCE CLOUD BEAST TANK. Endnu en genial tank fra SMOK. TFV12 Prince Cloud Beast er ikke et valg, du kommer til at fortryde. Tanken har en unik låsemekanisme, der dels gør den lækagesikker og dels gør væskepåfyldning super nemt. Med tanken medfølger coils på henholdsvis 0,4, 0,15 og 0,12 ohm.

4. DIGIFLAVOR DROP RDA. Er du ekspert, vil du få allerstørst glæde af denne selvbyg Digiflavor Drop RDA, som har den absolut største dampproduktion. Her bliver det en smule teknisk, og det er derfor en tank, der udelukkende er for dig, der har forstand på selvbyg. Du får trinvist airflow-system, nem udskiftning af coils og medfølgende BF Pin.

Digiflavor Drop RDA 

Batterier / Mods der giver mest damp

1. SMOK SPECIES 230W TOUCH SCREEN TC BOX MOD. SMOK Species er et box mod, der med sin smarte touch skærm giver dig fuld kontrol over din dampoplevelse. Batteriet har variabel watt fra 1 W - 230 W, og er velegnet til dampning med ohm-styrke fra 0,1 - 3,0, hvilket er et meget stort spænd. Også temperaturen er variabel fra 100°C - 315°C.

2. GEEKVAPE NOVA 200W TC BOX MOD. Er du til det helt geniale, skal du overveje Geekvape Nova box mod, der ikke kun er noget helt særligt i dets design, men som også kommer med en avanceret AC-chip, der tillader dig fuld kontrol over temperatur, og en innovativ OLED-skærm, der giver dig et samlet overblik. Outputtet er variabelt fra 5 W - 200 W, og temperaturintervallet er på 100°C - 315°C. Du kan dampe med en ohm-styrke fra 0,05 - 3,00, hvilket er et enormt spænd.

3. ASMODUS MINIKIN 2 180W TC TOUCH SCREEN BOX MOD. Endnu et Box Mod, der ikke kun tiltrækker opmærksomhed ved sine fantastiske egenskaber, men også ved det nytænkende og unikke design. Asmodus Minikin er med den smarte GX-180-HT/UT chip og brugervenlige touch skærm genial til store mængder af damp. Det er f.eks. nemt og hurtigt at ændre output indstillingerne. Output watt spænder fra 5 W - 180 W. 

Geek Vape Nova Mod 

Bedste E-cigaret kit der giver mest damp

1. SMOK SPECIES 230W TOUCH SCREEN TC KIT WITH TFV-MINI V2. Vær fri for selv at sammensætte mod og tank og vælg i stedet dette geniale kit, der består af SMOK Species Mod og TFV-Mini V2 Tanken. E-cigaretten er særligt egnet til sub-ohm dampning, og der medfølger da også to coils på henholdsvis 0,17 ohm og 0,2 ohm. Med touchskærmen kan du nemt tilpasse indstillingerne og følge med i batteriets levetid og temperaturen i coilen.

2. ELEAF IJUST NEXGEN KIT. Vil du være sikker på en rigtig god mængde damp, skal du have fingrene i Eleaf iJust Nexgen kittet, der består af et integreret batteri på 3.000 mAh og en tank på 2 ml. Modstandsintervallet er på 0,15 – 3 ohm, men der medfølger HW1 coil på 0,2 ohm. Output watt er på maks. 50 W.

3. SMOK MAG 225W TC M. TFV12 P KIT. Må det gerne være lidt anderledes, skal du overveje MAG kittet fra SMOK. Her medfølger et unikt MAG mod, der er formet som grebet på en pistol, og en 2 ml TFV12 Prince Tank. Effektintervallet er på imponerende 6 W - 225 W, spændingsområdet på 5 V – 9 V og modstandsintervallet fra 0,05 – 3 ohm (TC). Der medfølger to af de gode V12 coils på henholdsvis 0,4 og 0,12 ohm. Alt i alt et kit, der sikrer dig kæmpestore, fyldige damp-skyer.

 SMOK Species Kit

Sub-ohm giver mest damp

Sub-ohm er et udtryk for en ohm-modstand, der ligger under 1. Flere og flere coils produceres med lav ohm-styrke, da det er særdeles velegnet til at producere store mængder af damp. Coilen med lav ohm-styrke er dog ikke nok, hvis du gerne vil have en rigtig god dampoplevelse. Det er nemlig vigtigt, at du vælger et kraftigt batteri, der kan opveje den lave ohm-styrke for at få den gode og fyldige damp. Læs mere om sub-ohm her.

 

Men det vigtigste hvis du vil have meget damp

1. Det er vigtigt at batteri/mod og tank/clearomizer passer sammen.

2. I alt det kraftige udstyr du har læst om her, der vil du, ved at vælge en væske med højere indhold af VG (Vegetabilsk glycerin), få en tykkere og mere fyldig damp. Vi anbefaler: Button Junkie (70/30), Space Jam (50/50), House of Liquid (50/50), Hangsen Series 8 (50/50) og Wizmix (50/50). Skal du have tobakssmag i topklasse, så prøv VapeAway… fantastiske tobaksvæsker.

3. Pas på nikotinstyrken. Mange af dem der bruger det kraftigste udstyr bruger bare 3 eller 6mg nikotin i deres væsker. Den store mængde damp vil udskille meget mere nikotin, og derved virke stærkere.

4. BRUG ET ORDENTLIGT BATTERI! Kraftige mods har brug for batterier der kan tåle at yde høj effekt (watt) på meget kort tid. Batteriets afladningskapacitet er en ekstremt vigtig faktor. Bruger du mods på over 100 Watt så SKAL du vælge et 18650 batteri med en afladningskapacitet på minimum 35 A (Ampere). Vi anbefaler: Aspire Super High Discharge battery.