Dette skal du være opmærksom på

Da en e-cigaret består af flere forskellige dele er det svært at sige præcis hvilken en der giver mest damp, men her kan du få en oversigt over nogle forskellige produkter, så du bedre kan forstå hvad de kan, og hvordan deres funktionalitet er. Først skal det siges at udbyttet af de forskellige dele er meget afhængig af hvordan du sætter det sammen og hvordan du bruger det. Du kan IKKE bare udskifte din clearomizer til en stor Sub Ohm tank og så sætte den på dit gamle batteri og forvente at den giver store mængder damp. Hvilken e-cigaret, der giver mest damp vil vi lade være op til dig, da det helt er op til den enkeltes oplevelse.

Clearomizere

1. SMOK TFV-MINI V2 TANK. TFV-MINI V2 Tanken er efterfølgeren til TFV8 Baby Beast Tanken. Tanken er på de tilladte 2 ml, hvortil der medfølger to coils på henholdsvis 0,17 ohm (single) og 0,2 ohm (dual).

2. ASPIRE REVVO ARC TANK. Her får du en tank, der lader coilen sidde vandret i tanken (frem for lodret som ved de fleste andre tanke). Det giver mere luft og plads til produktion af store mængder damp. Revvo ARC Tanken kommer ligeledes med et toppåfyldningssystem, hvorigennem der påfyldes e-væske. Tanken er særlig velegnet til sub-ohm dampning, og der medfølger coils på henholdsvis 0,1 ohm og 0,16 ohm.

3. SMOK TFV12 PRINCE CLOUD BEAST TANK. Endnu en tank fra SMOK. Tanken har en låsemekanisme, der dels gør den lækagesikker og dels gør væskepåfyldning nemt. Med tanken medfølger tre coils på henholdsvis 0,4, 0,15 og 0,12 ohm.

4. DIGIFLAVOR DROP RDA. Digiflavor Drop RDA'en er en selvbyggertank. Her bliver det en smule teknisk, og det er derfor en tank, der udelukkende er for dig, der har forstand på selvbyg. Du får med Drop RDA'en trinvist airflow-system og medfølgende BF Pin.

 

Digiflavor Drop RDA 

Batterier / Mods

1. SMOK SPECIES 230W TOUCH SCREEN TC BOX MOD. SMOK Species er et Box Mod, hvor du kan styre din dampoplevelse via Mod'ets touch screen. Batteriet har variabel watt fra 1 W - 230 W, og passer til dampning med ohm-styrke fra 0,1 - 3,0. Temperaturen er ligeledes variabel fra 100°C - 315°C.

2. GEEKVAPE NOVA 200W TC BOX MOD. Geekvape Nova Box Mod'et kommer med en AC-chip, der lader dig styre hvilken temperatur du vil dampe på, samt OLED-skærm, hvor du kan aflæse informationer om din dampoplevelse. Outputtet er variabelt fra 5 W - 200 W, og temperaturintervallet er på 100°C - 315°C. Du kan dampe med en ohm-styrke fra 0,05 - 3,00.

3. ASMODUS MINIKIN 2 180W TC TOUCH SCREEN BOX MOD. Asmodus Minikin kommer med en GX-180-HT/UT chip sam touch skærm, der lader dig at ændre output indstillingerne når du skal dampe. Output watt spænder fra 5 W - 180 W. 

 

Geek Vape Nova Mod 

E-cigaret kits

1. SMOK SPECIES 230W TOUCH SCREEN TC KIT WITH TFV-MINI V2. Dette kit består af SMOK Species Mod og TFV-Mini V2 Tanken. E-cigaretten er designet til sub-ohm dampning, og der medfølger to coils på henholdsvis 0,17 ohm og 0,2 ohm. Med touchskærmen kan du tilpasse indstillingerne og følge med i batteriets levetid og temperaturen i coilen.

2. ELEAF IJUST NEXGEN KIT. Eleaf iJust Nexgen kittet består af et integreret batteri på 3.000 mAh og en tank på 2 ml. Modstandsintervallet er på 0,15 – 3 ohm, hvortil der medfølger HW1 coil på 0,2 ohm. Output watt er på maks. 50 W.

3. SMOK MAG 225W TC M. TFV12 P KIT. Det kit består af MAG Mod'et, der er formet som grebet på en pistol, og en 2 ml TFV12 Prince Tank. Effektintervallet er på 6 W - 225 W, spændingsområdet på 5 V – 9 V og modstandsintervallet fra 0,05 – 3 ohm (TC). Der medfølger to V12 coils på henholdsvis 0,4 og 0,12 ohm.

 SMOK Species Kit

 

Det skal du vide om Sub Ohm

Sub-ohm er et udtryk for når der dampes med en ohm-modstand, der ligger under 1. Flere og flere coils produceres med lav ohm-styrke, da det er særdeles velegnet til at producere store mængder af damp. Coilen med lav ohm-styrke er dog ikke nok, hvis du gerne vil have en dampoplevelse med høj dampproduktion. Det er nemlig vigtigt, at du vælger et batteri, der kan opveje den lave ohm-styrke. Læs mere om sub-ohm her.

 

Men det vigtigste hvis du vil have meget damp

1. Det er vigtigt at batteri/mod og tank/clearomizer passer sammen.

2. Vælg en væske med højere indhold af VG (Vegetabilsk glycerin) for at få en fyldig damp.

3. Pas på nikotinstyrken. Mange af dem der bruger det kraftigste udstyr bruger bare 3 eller 6mg nikotin i deres væsker. Den store mængde damp vil udskille meget mere nikotin, og derved virke stærkere.

4. Brug et batteri som passer til Mod'et. Kraftige Mods har brug for batterier der kan tåle at yde høj effekt (watt) på meget kort tid. Batteriets afladningskapacitet er en vigtig faktor.