LYFT har i mange år været et af de mest populære brands på det danske marked, når det kommer til nikotinposer. Sådan forholder det sig dog ikke længere, for brandet har nemlig skiftet navn. I dag hedder det ikke længere LYFT, men har derimod skiftet navn til VELO.

Det har været forvirrende for mange, at LYFT er udgået. Det er nemlig ikke sket fra den ene dag til den anden, men er derimod sket i et overlap. Det betyder dog, at du fortsat kan finde LYFT snus VELO på det danske marked, men ikke længere under navnet LYFT.

Hvorfor skifter LYFT navn?

Det er naturligvis ikke uden grund, at LYFT har skiftet navn. Faktisk er der en rigtig god grund til det. Det er nemlig en beslutning, der blev truffet af British American Tobacco, som er det selskab, der står bag, hvad er i dag hedder VELO, for et par år siden.

Beslutningen blev truffet, da nikotinposerne vandt mere og mere frem. Derfor mente British American Tobacco, at det ville være en god idé, hvis deres produkter hed det samme i hele verden. Som følge af dette kom VELO snus LYFT til verden.

Dengang udtalte Kingsley Wheaton, der er CMO hos British American Tobacco, at deres kunder ønsker at holde sig til ét mærke, som de kan købe i hele verden. Samtidig vil det, at de kun har et brand også medvirke til, at de får lettere ved at kommunikere deres budskaber ud.

I og med, at LYFT tidligere var et af de mest populære brands på markedet for nikotinposer, er det en position, der i dag er blevet overtaget af VELO. Derfor vil det naturligvis være et brand, som du kommer til at støde på et hav af forskellige steder.

Du vil møde VELO i hele verden

Som der er givet udtryk for herover, har British American Tobacco valgt at bruge navnet VELO til deres nikotinposer, da de ønsker at kunne markedsføre det under samme navn på alle deres markeder. Sådan har det nemlig ikke altid været, da de derimod har solgt nikotinposer under forskellige navne.

Da de nu har valgt, at de vil droppe dette til fordel for at sælge deres nikotinposer under navnet VELO på mange af deres markeder, vil du ikke blot kunne møde brandet på det danske marked. Derimod vil du kunne møde det mange steder i verden.

VELO vs LYFT – hvad er forskellen?

I takt med, at LYFT stille og roligt er forsvundet fra det danske marked, er der mange, der har stillet spørgsmålstegn ved, hvad de skulle overgå til. I denne forbindelse er der også mange, der har været i tvivl om, hvad der egentlig er forskellen på VELO og LYFT.

Det er ganske forståeligt, hvis man har svært ved at finde hoved og hale i det, men faktisk er der slet ikke nogen forskel. I og med, at der blot er tale om en navneændring, er der altså ikke blevet lavet noget om på deres produkter, andet end det kosmetiske og navnet.

Hvis du har været vant til at bruge nikotinposer fra LYFT, er det derfor blot nikotinposer fra VELO, du skal vælge. Det er nemlig de helt samme produkter, hvorfor de også har samme smag. Det er dog et faktum, at det ikke er alle, der har observeret, at det blot har været en navneændring.

Smag og styrke er fortsat det samme

I forbindelse med navneændringen er der intet blevet lavet om på deres produkter. Du kan derfor være helt sikker på, at de er præcis, som de altid har været. Hvad det også vil sige er, at der ikke er blevet lavet om på deres smagsvarianter, tilsatte ingredienser eller andet.

Ydermere er der også fortsat den samme styrke i alle deres varianter. Det betyder, at du fortsat har mulighed for at købe nikotinposer med et indhold på mellem 4 mg og 11 mg nikotin pr. pose. Ligeledes har de fortsat deres fire forskellige styrkeniveauer, der gør det let at sortere i udvalget.

VELO vs. LYFT snus vs. EPOK snus

Det har skabt en del forvirring, at LYFT for nylig har skiftet navn til VELO, men British American Tobacco har gennem tiden brandet deres produkter under endnu flere navne, hvilket kan skabe yderligere forvirring.

British American Tobacco står også bag EPOK, som mange forveksler med VELO og LYFT. Der er dog forskel på disse produkter.

EPOK indeholder tobak, mens VELO ikke indeholder tobak. VELO er derfor at betragte som tobaksfri snus, og det er derfor lovligt at sælge i Danmark. EPOK snus forhandles ikke i Danmark, da det indeholder tobak og derfor er forbudt på lige fod med andet snus.

Du vil af ovennævnte grund ikke kunne købe EPOK snus hos Din eCigaret, men til gengæld kan vi tilbyde tobaksfri snus fra VELO, der stammer fra samme producent. Bestiller du nikotinposer fra VELO i dag, sørger vi for hurtig levering til din hoveddør eller til en nærliggende pakkeshop.

VELO snus er faktisk ikke snus

Der er rigtig mange, der tror, at VELO laver snus. Det er dog ikke tilfældet. Ligeledes var det heller ikke tilfældet, at LYFT var snus. Det er der blot mange, der tror, og som følge af dette, er det blevet kendt som snus. Til trods for dette, er det dog ikke snus, men er derimod nikotinposer.

Af denne grund er der ikke indhold af tobak i poserne fra VELO. Det er nemlig ikke lovligt at sælge i Danmark, hvorfor det slet ikke kan lade sig gøre at købe snus hos danske forhandlere. En stor del af det, som folk kalder for snus, er i virkeligheden slet ikke snus, men derimod nikotinposer.

I stedet er der tale om poser med plantefibre tilsat vand, salte, smagsstoffer og pH-regulerende stoffer. Hertil er der også et indhold af nikotin, men de indeholder ikke noget tobak. Derfor er det et såkaldt tobakssurrogat, som er helt lovligt at både sælge og markedsføre i Danmark.

Dette er ikke tilfældet for snusposer, der består af finmalet tobak, der også er blevet tilsat vand, salte, smagsstoffer, fugt og pH-regulerende stoffer. Hertil er det også muligt at få snus i løs form, hvilket ikke er tilfældet for VELO mv., da det kun fås i form af små poser.

Vi forhandler et stort udvalg af nikotinposer fra VELO hos Din eCigaret

Er du på jagt efter et sted, hvor du kan købe nikotinposer fra VELO? I så fald er du landet på den helt rette side. Du kan her hos os finde et stort udvalg af snus fra VELO, hvorfor du kan vide dig sikker på, at vi også forhandler en variant, der lever op til de krav og ønsker, du har.

Du kan fortsat købe alle de varianter, som LYFT havde i sit sortiment, før de skiftede navn. Vi har naturligvis en stor del af dem i vores udvalg, hvilket garanterer, at vi har noget for alle, uanset hvad man foretrækker, når det kommer til smag og nikotinstyrke.