Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

VAPORESSO COILS

I denne kategorioversigt har vi samlet coils fra det amerikanske mærke Vaporesso. Vaporesso udmærker sig ved at have state-of-the-art teknologier implementeret i alle deres produkter, og de forsøger herigennem at rykke grænserne for hvad e-cigaretter kan tilbyde forbrugerne uanset om man måtte være en erfaren damper eller helt ny i gamet. Ligeledes er et af Vaporessos klare fokuspunkter i udviklingen af deres udstyr at sikkerheden er i orden. Der er altså blevet arbejdet med at gøre både hardwaren ekstremt sikker.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Er det tid til nye Vaporesso coils?

Hver gang du damper, sætter du din coil på arbejde – og det betyder, at den på et tidspunkt brænder så meget ud, at det er tid til udskiftning.

Det er coilen, der sørger for, at din e-juice bliver varmet op og dermed bliver til damp, og derfor er Vaporesso coils afgørende for hele din dampoplevelse. En coil kaldes også for en brænder, da det netop er det, den gør. En lille tråd/væge inde i coilen varmes op, når du aktiverer din tank, og herefter bliver den varm, så e-juicen omkring bobler og syder og bliver forvandlet til damp.

Her er 3 tydelige tegn på, at det er tid til at skifte din vaporesso coil:

  1. Din e-cigaret er begyndt at smage brændt. Hvis du synes, det er begyndt at smage brændt, eller dine e-væsker ikke længere har en lige så kraftig aroma, er det et tydeligt tegn på, at det er blevet tid til at udskifte din coil med nye Vaporesso coils.
  2. Der kommer ikke længere lige så meget damp. Har du svært ved at producere samme mængde damp som førhen? så er det meget muligt, at din coil er træt og trænger til udskiftning.
  3. Du skal suge hårdere, end du plejer. Hvis du føler, du er nødt til at suge mere, end du plejer, kan det også være et tegn på, at din Vaporesso coil har udtjent sin værnepligt – og så er det tid til en ny.

Hvis du damper regelmæssigt, går der omkring 3-4 uger, før det er tid til at skifte coil – du kan dog passe på din coil ved ikke at kædedampe og holde den fugtet.

Her på siden finder du vores udvalg af Vaporesso coils, der passer med forskellige Vaporesso tanke. Klik dig ind på de enkelte produkter for at se, om de passer til din model.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...