Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Vaporesso tank

Vaporesso er et brand, du får svært ved at komme uden om som damper. Du kender garanteret allerede deres e-juicer, hvor der særligt findes mange med dessertsmage – men Vaporesso laver også tanke til e-cigaretter. Deres sortiment rummer både tanke til begynderen såvel som til dig, der går under kategorien øvet.

Gå på opdagelse i udvalget herunder og find din nye Vaporesso tank.  

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

3 facts om Vaporesso tanke:

  1. Vaporesso laver tanks til alle niveauer – uanset om du er nybegynder eller garvet damper. Er du begynder, anbefaler de VM tank, og er du mere garvet damper med hang til de helt store skyer, kan du kigge på sub-ohm tanken Guardian.
  2. Uanset hvilken Vaporesso tank, du vælger, kan du være sikker på, at den passer til alle Vaporesso mods – på den måde kan du sammensætte din egen e-cigaret.
  3. Vaporesso tilbyder et stilrent design uden for mange farver, mønstre og andet. Vaporesso kører i stilede og afdæmpede farver.

Bestil din nye Vaporesso tank online og få hurtig levering

Har du allerede et Vaporesso mod? Eller er du bare på udkig efter, hvad mærket har at tilbyde?

Du kan klikke dig ind på de enkelte produkter, hvor du kan læse mere om egenskaber og kvalifikationer – på den måde kan du hurtigt finde præcis den Vaporesso tank, der passer til dig.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...