Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

E-Cigaret Mærker og Producenter

 

Aspire - historien om det visionære sorte får

AspireHvad mange ikke ved er, at Aspire blev stiftet af én af de 3 topchefer fra Kangertech grundet indbyrdes uenigheder. Firmaet er 10 år gammelt og er i dag blandt de førende i verden indenfor e cigaretter. Virksomheden har masser a know-how og bruger meget energi på innovation og kvalitetskontrol. Det har skabt en portefolio af virkelig gode produkter og har gjort dette mærke yderst populært. Det er ikke en hemmelighed at én af Aspire’s største konkurrenter er Kangertech. Sammen har de en forhistorie og nu kæmper de indbyrdes mod hinanden hver for sig. Aspire er kendt for mange gode produkter gennem tiden, men især har de fået stor ros for deres bvc coils der passer til en lang række af deres lidt billigere tanke (bla. Aspire CE5). Aspire blev for alvor kendt, da de lancerede Nautilus tanken, som i dag stadig er en meget populær tank blandt mange. 

Kangertech – Firmaet som alle holder et vågent øje med

kangertechKangertech er en af de tunge drenge i flokken af e cigaret producenter. De overrasker gang på gang og introducerer ofte nye spændende produkter. For et par år tilbage blev de verdenskendt for evod modellen, som var videreudvikling af eGo modellen som rigtig mange kender. Produktet tilbød muligehed for at udskifte coils, hvilket var helt nyt dengang. Evod modellen er stadig populær, men for dem som efterlyser variabel volt og større batterikapacitet er Kangers Emow et godt valg. Sidenhen har Kanger fokuseret meget på at udvikle fantastiske tanke. Gennem tiden har de lanceret Protank som stadig hitter blandt mange dampere i dag. Det sidste nye er Subtank, som kommer i flere forskellige størrelser og modeller. Subtank modellerne benytter ny teknologi, som virkelig forbedre smagen på dampen og udskillelsen af nikotin. Både Aspire og Joytech følger efter med lignende kvalitetstanke, men Subtank har placeret sig tungt på tronen med denne vidunderlige tank. Der er ikke noget at sige til at både producenter, forhandlere og kunder holder et vågent øje dem og deres produkter. 

Joytech, Eleaf og iSmoka er ét og samme mærke 

joyetechFirmaet Joytech er et firmaer der har været kendt for god kvalitet helt fra begyndelsen. Senere hen lancerede de undermærket iSmoka og Eleaf. Uanset navn, produceres de er Joytech. Producenten er kendt for en lang række produkter, men senest er de især blevet kendt for Eleaf iStick, som er et kompakt Mod i god kvalitet og til en rigtig fornuftig pris. Vi forhandler den i fire varianter. Den første hedder iStick Mini. Den yder 10W eller tilsvarende i volt 5,0. Batteriet er lille og kompakt med en kapacitet på 1050 mah. iStick på 20 og 30W er identiske i størrelsen, men yder forskellig watt. Udgaven på 30W er kompatibel med subohm, hvilket betyder at coils ned til 0,4 ohm kan anvendes. Dette er ikke muligt med iStick 20W, som kun kan benytte coils over 1,0 ohm. Der er lavet en del andre forbedringer på 30W udgaven og grundet den mindre prisforskel, anbefaler vi 30W udgaven fremfor den på 20W. Begge modeller har en batterikapacitet på 2200 mah. Den sidste model er en potent 50W’s udgave med en stort batteri på 4400 mah. Den er noget større end de andre modeller og vi anbefaler primært denne model til de lidt mere erfarne brugere. Den er kompatibel med coils ned til 0,2 ohm og så holder batteriet rigtig længe hvilket tiltaler mange dampere. Ønsker du læse en uddybende gennemgang af alle iSticks kan du læse dette indlæg som går i dybden med alle modellerne. 

 

Andre gode mærker som fortjener at blive nævnt

I butikken sælger vi mange andre mærkevarer, nogle mere kendte end andre.

Smoktech også kaldt Smok, har produceret mange gode produkter. Firmaet går meget op i brugervenligt og lækkert råt design og her i shoppen sælger vi primært mekaniske mods og bluetooth styrede modeller fra producenten.

Vision udviklede Vivi Nova, som mange nok husker. I dag er mest kendt for deres Spinner batterier og især Spinner 2, som mange godt kan lide pga af dets flotte design, høje batterikapacitet og variabel volt styring.

Innokin har en sjov historie med en chef som er krigsfanatiker og har ladet dette inspirere de udviklede produkter. Bla. har Innokin udviklet et Mod der er udformet som en granat! Vores erfaring er, at det bliver lidt for voldsomt for det generelle marked i Danmark, hvorfor vi kun har udvalgt de produkter der passer eller tiltaler de danske forbrugere. Innokin har en serie som hedder iTaste, som er virkelig godt batteri i et firkantet design. Batteriet ruller ingen steder og modellen hedder VV4.

True Vapor producerer gode e væsker til en billig pris i mange smage og nikotinstyrker. Smagsvarianterne er opdelt i Tobak, Mentol, Frugt og Søde smage. Enkelte smage har vi selv været med til at udvikle, herunder salmiak lakrids. E væskerne kommer også i en Premium udgave, hvor der er kræset ekstra meget med gode ingredienser. Dansk tobak og Menthol Sensation er de to mest populære valg overhovedet. Alle væskerne er certificeret og produceres under farmaceutisk godkendte forhold. E-juicen fra True Vapor kommer med 80% PG og 20% VG indhold, hvilket fremhæver smagen, giver mere halskrads, men til gengæld udvikler en smule mindre damp.?

House of Liquid er eksklusive e juice der produceres i England. Vi har mødt ejeren bag, en karismatisk person med passion for kvalitet og eksklusivitet. Her er kun det bedste godt nok. Væskerne produceres på økologisk koncentrat fra den originale kilde til smagen. Eksempelvis produceres tobakvæsker på udtræk fra tobaksblade der steepes i minimum 30 dage. Frugtsmagene består af super koncentrater fra økologiske frugter. I tobaksvarianten Puros Dark finder du også autentisk kaffe og mørk chokolade tilsat. Firmaet har oplevet en stigende efterspørgsel over tid og producere dagligt 5000 flasker, der distribueres ud i hele verden.  E væskerne fra House of Liquid kommer med 40% VG og 60% PG indhold, hvilket gør dampen tykkere, men til gengæld går en smule på kompromis med smag og halskrads.

De omtalte mærker er blandt de mest populære og fælles for dem alle er, at de konstant arbejder på at udvikle produkterne. Hos Din eCigaret forsøger vi at udbyde de fleste af producenternes varer i shoppen. Der vil være undtagelser hvor vi undlader det. Det kan fx skyldes at kvaliteten i forhold til prisen ikke leverer op til forventningerne.

 

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller