Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

El Cigaret

Her får du et overblik over alle el-cigaretter i vores sortiment. Alle modellerne er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til salg i Danmark. Der er mange forskellige modeller, og søger du mere information om den enkelte el cigaret, så kan du klikke ind på de forskellige og læse mere om dem. Der findes modeller hvor man selv påfylder væske, og kan udskifte varmelegeme (coil), så findes der e-cigaretter hvor der allerede er påfyldt væske, og så findes der de såkaldte pod-systemer. Der er modeller med udskiftelige batterier, men fælles for dem alle er at de er genopladelige. Du kan bruge filtreringsmulighederne nedenfor, for at finde frem til det du søger.

 

Læs uddybende gennemgang af startpakkerne i bunden af denne side.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Ryd
  Mærke
 • Pris
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  ELEAF ISTICK AMNIS 3 KIT - 900MAH

  ELEAF ISTICK AMNIS 3 KIT - 900MAH

  299 kr.
  299
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Eleaf kit | 900mAh | 30W
  0,3 - 3,0Ω coils
  2ml væskekapacitet

   

  Hvilken startpakke skal jeg vælge?

  I forbindelse med dit valg af startpakke, er der flere forhold der er vigtige at være opmærksom på. En el cigaret startpakke består som udgangspunkt af en clearomizer/tank og et batteri. Batteriet styrer hvor længe der kan dampes på en fuld opladning, men også for hvor meget power det kan levere til tanken. Derfor tilbyder nogle batterier variabel volt (regulérbart), mens andre har et stabilt output (ikke regulérbart). Tanken er vigtig for dampoplevelsen og det er selve dampen udvikles. En tank, der passer til det individuelle behov, er derfor nødvendigt for at det hele skal fungere ordentligt. Alle startsæt indeholder desuden en oplader, så din e-smøg kan oplades, når den l&oslas2h;ber tør for strøm. 

  Efterhånden som markedet for e smøger er modnet, er der kommet mange firmaer på banen med deres bud på e-cigaretter. De største producenter i øjeblikket er: Voopoo, SMOK, Aspire, Eleaf, Joyetech og Innokin. Dermed ikke sagt, at der ikke findes rigtig mange andre e-cigaret mærker derude, som producerer velfungerende og stabile el cigaretter.

  Ønsker du at springe begynderpakkerne over og give dig i kast med andet udstyr fra start, så kan du læse vores indlæg her. Det vil altid være en subjektiv vurdering, når det kommer til valg af el cigaretter. Har du brug for et udgangspunkt, og for at blive udstyret med viden til at vælge den rigtige model til dig, så kan indlægget fortælle mere.

  Hos Din-ecigaret.dk researcher vi jævnligt markedet, besøger nye leverandører og tester el cigaretter, inden de kommer på hylderne i vores butik.

   

  Overvejelser om batteri

  Hvor mange milli-Ampere-timer (herefter forkortet mAh) skal batteriet have? Hvor stor (lang/tyk) vil du have din el cigaret. Jo større, des flere mAh kan batteriet rumme. Hvis du ønsker at prøve kræfter med sub-ohm, så er det vigtigt, at du anskaffer et batteri, der understøtter det. 

   

  Vær opmærksom på tanken

  Hvor stor skal den være? Jo større, des flere ml. e-væske kan den indeholde. Imidlertid er markedet i Danmark pr. lovkrav begrænset således at tanke til e-cigaretter maximalt må kunne indeholde 2 ml e-væske. En standard tank koster som min. 40-50 kr. og opefter. Alle tanke passer som udgangspunkt til alle batterier, men der er forskel på funktionaliteten

  Typisk passer de små tanke godt til små batterier mellem 650 – 1650 mAh, med eller uden variabel volt. Større batterier eller Mods er designet bedre ud med større tanke. Vil man prøve kræfter med Sub-Ohm, så stiller det krav til batteriet, som skal kunne arbejde med Ohm-modstande mindre end 1,0 Ohm. Her er det vigtigt at vælge et batteri der kan yde lidt flere watt, og der er typisk tale om mods, som kan findes i kategorien i toppen af siden. Eksempler på tanke med Sub-Ohm er: Atlantis EVO Tank, RDA TankeEleaf Tanke og Joyetech Tanke

   

  Hvad med dampproduktion?

  Som nævnt tidligere er Sub-Ohm i den kraftigere ende når det gælder dampproduktion. Før i tiden var det nødvendigt selv at vikle coils, hvis man ønskede coils på under 1,0 Ohm. Konceptet hedder Rebuildable, hvor man selv vikler sine coils med kanthaltråd omkring økologisk vat til sin el cigaret.

  I dag er det mere ligetil efter at mange mærker har introduceret Sub Ohm Tanke, såsom SMOK's TFV12 Prince Tank eller Aspire's ODAN Tank. Sub Ohm kan arbejde med meget høj Watt og yde en stor mængde damp. Det er vigtigt at understrege, at Sub-Ohm kræver et særligt stærkt batteri, der min. kan yde 20-30W. I dag findes der el-cigaret devices, som er komprimeret i størrelse og samtidig kan yde +30W. Er man ikke til Sub Ohm, så er grundreglen at jo lavere Ohm du bruger i dine coils, des mere damp giver det. Læs eventuelt vores blog-indlæg omkring cloud chasing, for mere information omkring damp.

  Jo højere Volt eller Watt der benyttes, des højere temperatur vil coilen fordampe e-juicen med = mere damp, men også større e væske forbrug, hvilket man skal være opmærksom på. 

   

  El Cigaretten skal bruge e væske

  E juice er kun inkluderet i rygestoppakkerne. Alle andre el cigaret startsæt skal der selv købes e væske til seperat. Du kan finde hele udvalget her. Alle vores e-juice kommer typisk i 4 forskellige nikotinstyrker.

  Du kan se den samlede oversigt over e juice her:

  • 0 mg. – Nikotinfri. Indeholder kun aroma, PG og VG.
  • 6 mg. – Mild nikotin. Til dig, der har røget ca. 0-10 cigaretter/dagligt. 
  • 12 mg. – Moderat nikotin. Til dig, der har røget ca. 10-15 cigaretter/dagligt. 
  • 18 mg. – Stærk nikotin. Til dig, der har røget ca. 20 cigaretter/dagligt.

  Vores e-juice kommer i 10 ml. flasker påført et praktisk nålehoved til nem påfyldning af tankene. Vores e juice er produceret af varemærket True Vapor®, der imødekommer højeste standarder indenfor e-juice produktion.

  Alle e-væskerne er SGS certificerede og bliver produceret under pharmaceutiske forhold. Yderligere benyttes kun den rene tilgængelige nikotin på markedet. True Vapor® er ligeledes godkendt af TPD i Europa og Sikkerhedsstyrelsen i Danmark.

   

   El Cigaret

  7 tips til at komme i gang med din e-cigaret

  Er du helt ny ud i at dampe eller bruge e-cigaret? Så kan det hurtigt blive forvirrende, for det kan være lidt af en jungle at finde rundt i coils, batterier eller e-væsker. Derfor kan du fx vælge at starte med en såkaldt startpakke, hvor du får alt, du skal bruge for at komme i gang.

  Men hvad så, når du har fået startpakken ind ad døren – hvad gør du derfra for at sørge for at komme i gang og forstå alle elementerne?

  Det hjælper vi dig med her, hvor vi har samlet 7 tips til at komme i gang med din e-cigaret.

   

  7 tips til e cigaret nybegynderen

   

  1. Fyld væske i din e cigaret

  Nogle af vores startpakker kommer med en e cigaret, hvor der allerede er påfyldt væske – men ved nogle pakker skal du gøre det selv.

  Man kan sige, at det skal du på et eller andet tidspunkt alligevel, så det er værd lige at sætte dig ind i, hvordan du faktisk gør – og bare rolig, det er slet ikke så svært.

  Hver e-cigaret er forskellig, og derfor bør du altid følge den medfølgende instruktionsmanual. Proceduren for at fylde din e cigaret er dog nogenlunde den samme på tværs af mærker og modeller.

  Sådan fylder du væske i din e-cigaret:

  1. E-væsken skal i det, der hedder en clearomizer. Den er som regel gennemsigtigt og sid-der lige op til mundstykket.
  2. Start med at skrue tankens, altså clearomizerens, base ud - og gør det forsigtigt.
  3. Nu kan du fylde væske i langs indersiden af tankens beholder. Gør det stille og roligt, så du ikke spilder eller overfylder din e cigaret.
  4. Pas på med at få e-væske i det midterste hul, og fyld hellere for lidt end for meget i. Cirka ⅔ dele skal fyldes op.
  5. Når du har fyldt din e cigaret, skruer du basen på plads igen.
  6. Lad e cigaretten stå i omkring 5-10 minutter, før du tager den i brug. Det sikrer, at coilen (det, der ligner en væge), bliver gennemvædet.

  E-væske også kaldet e juice kan godt være lidt en jungle at finde rundt i, og der findes bådes færdigblandede væsker såvel som væsker, du kan bruge til at blande selv.

   

  2. Sørg for at oplade batteriet + et bonustip

  Når du modtager din e-cigaret, skal den muligvis lades op, før du kan tage den i brug. Her skal du selvfølgelig bruge den medfølgende oplader. Det er lidt forskelligt, hvor lang tid en e cigaret skal lade, før den er klar til brug – men du skal ikke være bange for at overoplade den. Så længe du bruger den rigtige oplader, kan det nemlig slet ikke lade sig gøre.

  Bonustip: Undgå at løbe tør for batteri, når du er på farten

  Du har garanteret en powerbank derhjemme, og den kan du faktisk også bruge til at oplade din e-cigaret med på farten, hvis du skulle risikere at løbe tør for strøm.

  Se vores opladningskabler her >>

   

  3. Sådan opbevarer du dine e-væsker og e-juices

  For at din e-væske holder sig længst muligt, bør du opbevare den et mørkt og tørt sted, hvor din e-væske heller ikke får for meget varme.

  Stuetemperatur er fint, så de fleste opbevarer deres væsker i et skab, hvor de ikke bliver udsat for unødig sollys.

   

  4. Kend din e cigaret

  Der findes som udgangspunkt forskellige e-cigaretter. Hvilken du foretrækker er i sidste ende en smagssag, og det kommer meget an på dit behov.

  Vi plejer at sige, der findes mods og de normale e-cigaretter med tank, men også de findes i et hav af udgaver.

  Nogle foretrækker de små, tynde, der minder om en cigaret, mens andre foretrækker de lidt tungere modeller (også kaldet mods), der har noget mere power i sig og derfor giver mere damp.

   

  5. Med eller uden nikotin?

  Skal du vælge væske til din e cigaret med eller uden nikotin? Og hvor meget nikotin skal du vælge?

  Der findes ikke nogen facitliste, men er du ikke vant til nikotin, bør du vælge varianter uden nikotin. Er du derimod meget eller måske bare lidt vant til nikotin, kan du bruge den guide, du finder her på siden.

   

  6. Vid, hvornår det er tid til at skifte udstyr

  Ved brug af en e-cigaret, vil der fra tid til anden være udstyr, der skal skiftes, så din e-cigaret holder sig fuldt funktionsdygtig.

  Det første, der skal skiftes, er ofte coilen – det er nemlig coilen, der sørger for at forvandle væske til damp. Coilen sidder midt i basen. Nogle coils er kun til engangsbrug, mens den i de fleste e cigaretter kan skiftes ud, når det er tid til ny.

  Når din e-cigaret begynder at virke dårligere, er det som regel et tegn på, det er tid til at skifte din coil.

  Find coils til e cigaretter her >>

   

  7. Vid, hvornår det er tid til at opgradere

  Som nybegynder er det aldrig rigtigt til at vide, hvilken type e cigaret du skal have.

  Vil du gerne have mere af krads i halsen, eller er du mere til cloud chasing? Så er det muligvis fordi, det er tid til at opgradere din e-cigaret.

  e Cigaret

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...