Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

ELEAF ISTICK 510-EGO CONNECTOR

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

De fleste, der har anskaffet sig et iStick-batteri fra iSmoka Eleaf, er ikke så interesserede i at skifte. Men med tiden kan der måske opstå behov for at eksperimentere med andre tank-typer. Her kommer denne praktiske adapter ind i billedet.

Det medfølger i pakken:

1 stk. adapter 510 til Ego i rustfrit stål

29 kr.
29

Detaljer

Har du fået lyst til at prøve en anden tank på din iStick, begrænses du af, at hele iStick-serien (10, 20W, 30W og 50W) er født med 510-gevind. Derfor kan den kun monteres med en tank, der er 510-kompatibel. Det er selvfølgelig problematisk, hvis man har forelsket sig i en tank med f.eks. eGo-gevind.

Problemet løses dog let og elegant med denne adapter, der konverterer 510-gevind til eGo-gevind. Adapteren skrues blot i batteriet, hvorefter der er mulighed for at skrue en tank med eGo-gevind ovenpå. Selve adapteren vejer blot 10 gram, og forlænger kun din e-cigaret med et par millimeter. Det er med andre ord ikke noget, du vil mærke i din daglige brug, ligesom vægten ikke forøges nævneværdigt.  

Adapteren er skræddersyet til iStick-serien, men vil selvfølgelig også kunne passe til de fleste andre batterier og bokse med de pågældende gevind.

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ELEAF ISTICK 510-EGO CONNECTOR

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller