Fremragende
Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s
Levering i juledagene?  Læs mere her!

Hvad bør jeg vide om e-væske

 

Der findes rigtig mange forskellige producenter af e væske, og i et nuværende ureguleret marked, er der meget lidt oplysning tilgængelig omkring væskerne. Hos Din eCigaret arbejder vi altid ud fra et forsigtighedprincip hvor vi kun forhandler væsker der opfylde de strengeste krav som er på niveau med farmaceutisk produktion. Vi blander derfor ikke væskerne selv, men overlader dette til de største professionelle leverandører i verden. Det sikrer dig som forbruger og det er i vores største interesse. Samtlige væsker vi forhandler er certificeret, hvilket betyder at du til enhver til kan få fremsendt et certifikat for godkendelsen af hver enkel e væske.

Alle e-juice kommer i forskellige smage. True Vapor, som er vores bedst sælgende mærke, er delt op i tobak, menthol, frugt og søde smage. True Vapor kommer også i en premium serie, hvor der er kræset ekstra for indholdet og smagssammensætningen. Vi sælger også House of Liquid som er gourmet juice, der er så naturligt produceres som overhovedet muligt. Her får du blandt andet de mest potente tobakker på markedet, men vær opmærksom på at denne juice henvender sig mere til erfarne brugere. Vi anbefaler at disse juice ikke anvendes med begynder udstyr, såsom CE4. De forskellige smage er stort set lugtfrie, dog afgive House of Liquid kraftigere lugt ift. True Vapor. Sidder du direkte i en sky af damp, vil det naturlivis kunne duftes, men dampen bliver bliver ikke hængende i længere tid og efterlader ikke en længerevarende lugt. E juice, uanset producent, kommer dampvæskerne i forskellige grader af nikotin. Som ny damper, kan det være svært at finde frem til hvilken nikotinstyrke du bør starte med. Som udgangspunkt kommer det an på din afhængighed, men det er også afgørende hvilket udstyr du benytter. Med billigt udstyr, vil smag og nikotin udvindelsen være ringere end ved udstyr der koster lidt mere. 
 

Som udgangspunkt kan du regne med følgende:

0mg. – Nikotinfri.
Indeholder PG og VG og aroma

6mg. – Mild nikotin.
Du ryger ca. 0-10 cigaretter/dagligt.

11/12mg. – Moderat nikotin.
Du ryger ca. 10-15 cigaretter/dagligt.

16/18mg. – Stærk nikotin.
Du ryger ca. 20 cigaretter/dagligt.

24 mg. – Ekstra Stærk nikotin.
Du ryger +20 cigaretter eller cigaretter u. filter.
 
evæskeHusk på, at dette er vejledende og det kun skal fungerer som en indledende guide til dig der ikke har prøvet at dampe før. Som ny er det en rigtig god idé at bestille dampvæske i forskellige styrker for på den måde at finde frem til den væske der passer dig bedst. Når du har fundet den e juice der passer til dit behov, har du mulighed for at trappe ned i nikotinstyre for tilsidst at blive nikotinfri. Dette er et ønske for nogen, mens andre nyder at bevare stimulansen som nikotin giver. Hvis du vil læse mere om de forskellige producenter af e juice, går vi dybden med de forskellige mærker længere nede på siden. Du kan også læser mere om hvordan du finder den rigtige nikotinstyrke her.


 

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller