Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Hvad bør jeg vide om e-væske

 

Der findes mange forskellige producenter af e væske. Hos Din eCigaret arbejder vi altid ud fra et forsigtighedprincip, hvor vi kun forhandler væsker der opfylde de strengeste krav som er på niveau med farmaceutisk produktion. Vi blander derfor ikke væskerne selv, men overlader dette til de største professionelle leverandører i verden. Det sikrer dig som forbruger og det er i vores største interesse. Samtlige væsker vi forhandler er certificeret og godkendt til salg i Sikkerhedsstyrelsens register, hvilket betyder at du til enhver til kan få fremsendt et certifikat for godkendelsen af hver enkel e væske.

E-juice kommer i forskellige varianter inden for tobak- og mentholsmage. Sidder du direkte i en sky af damp, vil det naturlivis kunne duftes, men dampen bliver bliver ikke hængende i længere tid og efterlader ikke en længerevarende lugt.

E juice kommer, uanset producent, med forskellige grader af nikotin. Som ny damper, kan det være svært at finde frem til hvilken nikotinstyrke du bør starte med. Som udgangspunkt kommer det an på dine vaner og hvor meget du har røget. Se vores vejledning til højre herfor.

E-væske består af en blanding af Vegatabilsk Glycerin (VG) og Propylenglycol (PG). VG determinerer mængden af damp, mens PG har indflydelse på hvor meget en given væske smager af. Forholdet på dette kan variere fra producent til producent. True Vapor benytter sig eksempelvis af 70PG/30VG mens Sundbygaard og Liqua kommer med et blandingsforhold på 50PG/50VG.

E-juice har en holdbarhed på to år fra produktionsdatoen.

 

Som udgangspunkt kan du regne med følgende:

0mg. – Nikotinfri.
Indeholder PG, VG og aroma

3-6mg. – Mild nikotin.
Du ryger ca. 0-10 cigaretter/dagligt.

9/12mg. – Moderat nikotin.
Du ryger ca. 10-15 cigaretter/dagligt.

18mg. – Stærk nikotin.
Du ryger ca. 20 cigaretter/dagligt.

 
evæskeHusk på, at dette er vejledende og det kun skal fungere som en indledende guide til dig der ikke har prøvet at dampe før. Som ny i dampverdnen kan det være en god idé at bestille dampvæske i forskellige styrker for på den måde at finde frem til den væske, der passer dig bedst. Når du har fundet den e juice der passer til dit behov, har du mulighed for at trappe ned i nikotinstyrke. Du kan læse mere om hvordan du finder den rigtige nikotinstyrke her.


 

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller