Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

KANGERTECH CLEAROMIZERS OG TANKE

Denne kategori er forbeholdt den populære Subtank fra Kangertech. En yderst velfungerende og populær tank, hvor du har mulighed for at benytte pre fabrikkerede coils eller bygge dem selv. Subtanken er Kangertechs bedste produkt på markedet i øjeblikket og benytter bla. japansk økologisk vat som har en enormt god sugeevne. Coils til Subtank coils (occ) holder markant længere end andre coil typer.
Occ coils og kan købes seperat her.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Sub-ohm udstyr i en liga for sig

KangerTech har leveret topudstyr til damper-folket siden 2007, men de senere år har de især specialiseret sig i tanke, som vi anser for at være nogle af de bedste på markedet i øjeblikket. Det bliver du heller ikke i tvivl om, når først du har set nærmere på deres nye Subtank-serie.

Som navnet antyder, er alle modellerne forberedt for Sub-ohm damp, men kan samtidig også køre i almindelig damp-mode. Der er dog ingen tvivl om, at disse tanke er bygget med henblik på fuld damp, og der er virkelig kræset om alle detaljer.

Overvej at vikle dine egne coils

De store modeller har endda RBA-base, så du selv kan vikle coils. Overvej seriøst denne feature, når du skal vælge din Subtank. RBA er en hyggelig hobby, og fordelen er, at du kan raffinere og tilpasse i det uendelige, så du finder din helt rigtige personlige damp. Og så er det jo heller ikke helt uvæsentligt, at der er mange penge at spare i det lange løb. RBA-muligheden koster naturligvis en lille ekstra investering up front, men den er hurtigt tjent hjem.

Velegnede til de helt lave ohm-værdier

KangerTech følger markedsudviklingen tæt, så Subtank-serien afspejler naturligvis den nyeste tendens, der handler om at køre Sub-ohm med meget lave ohm-værdier. Det giver store mængder af lækker tæt og smagfuld damp, men metoden forbruger naturligvis mere e-juice. Derfor er disse tanke veldimensionerede – fra 3 ml og helt op til massive 7 ml!

Alle tankene er naturligvis også forsynede med Air Flow Control, så du kan regulere sugestyrken til perfektion. Endvidere medfølger der ekstra pyrex-glas og pakninger.

Husk at få et potent batteri med

Når du anskaffer dig en Subtank, skylder du både dig selv og din tank et potent batteri, så du kan få fuld valuta for din investering. Tag f.eks. et kig på de lækre mods fra iStick-serien eller f.eks. XPRO M80 Plus eller Kangers egen KBOX.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...