Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

E-cigaret værktøj

Er du interesseret i at bygge dine egne coils, kan du finde lækkert værktøj til det lige her. Uanset om du er nybegynder eller ekspert, kan du finde det rette udstyr lige her. Når du alligevel er i gang, kan du finde vat og tråd til dine nye coils lige her. 

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Tool kits til dig, der vil bygge dine egne coils

Coils holder ikke for evigt. Uanset om du damper “normalt” eller du er vaskeægte cloud chaser, bliver din coil på et tidspunkt slidt.

Og det er intet under, for det er coilen, der varmes op og får væsken til at syde og boble, så du kan suge det ud som damp. Det betyder, at en coil kan komme på hårdt arbejde – og hvis du fx er til sub ohm, kan det hurtigt blive til mange coils, da store skyer slider hårdt på coilen.

I dag kan du få mange batterier og mods, hvor du kan indstille temperaturen, og der er nogle gode tips og tricks til at give din coil længere levetid. Men uanset hvor godt, du passer på den, holder den altså ikke for evigt.

Og hvis du gerne vil slippe for at punge ud til nye coils hver eneste måned, kan du kaste dig ud i at bygge dem selv med de rette tool kits.

3 grunde til at bygge egne coils med tool kits:

  1. Hvis du gerne vil bygge dine egne coils, finder du tool kits til det her på siden. Det kræver, at du har tungen lige i munden og hænderne godt skruet på – men øvelse gør mester.
  2. Du kan skabe lidt mere luft i budgettet – for ligesom det er billigere at bygge hus selv end at få håndværkere til det, er det også billigere i længden at bygge sine egne coils med et tool kit.
  3. Du lærer mere om, hvordan e-cigaretter virker. Som nybegynder kan det være svært at forstå, hvordan det hele hænger sammen, men lidt efter lidt skal du nok blive klogere på alt fra mods til coils – og når du er ved at være tryg i det, kan du begynde at eksperimentere med selvbyg og tool kits, så du til sidst ender som autodidakt ekspert!

Bestil dit tool kit i dag og kom i gang med at bygge dine egne coils om et par dage.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...