Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E CIGARET BATTERIER MED 1600+ MILLIAMPERE (MAH)

Alle batterier med kapacitet fra 1600 mAh og opefter er samlet her i oversigten. Her giver flere forskellige mærker hver deres bud på, hvordan et stort batteri skal udformes. Vi har udvalgt de bedste modeller, og samtidig sørget for, at der er lidt for enhver smag, såvel funktions- som designmæssigt.

De største af modellerne er typisk relativt simple uden avanceret elektronik, men har så til gengæld ekstra power, og kan med lethed drive Sub-ohm coils. De lidt mindre modeller tilbyder til gengæld funktioner som f.eks. variabelt output, og eksempelvis Vision Spinner 2 fås desuden i et væld af farver. Læs mere om disse batterier i bunden af siden.

7 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

7 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Med 1600 mAh eller mere, er du sikret en hel dags damp på din el cigaret uden bøvl med opladninger, med mindre du selvfølgelig damper virkelig meget. Et så stort batteri skal bruge nogen timer til opladning, men det kan så passende foregå om natten. Vil du være på den helt sikre side, kan du i stedet vælge et batteri med Pass Through-opladning, som f.eks. Ego One. Med denne opladeteknologi, kan du faktisk dampe samtidig med, at batteriet oplades – meget smart og praktisk, hvis den natlige opladning skulle glippe.

Spændende design og flere farver

Går du efter spændende design, er der også muligheder for enhver smag. Tag f.eks. et kig på Vision Inow 40W, som har et helt unikt og anderledes design. Der er også meget eksklusivitet over Visions batteri, der er forsynet med den kendte CF-overflade (Carbon Fibre). Kulfiberoverfladen er både flot og behagelig at holde om.

Er du mere til fest og farver, tilbyder Vision med deres Spinner 2 mulighed for at vælge mellem forskellige farvevarianter. Den klassiske rå ståloverflade, som du finder på Ego One, går garanteret heller ikke af mode foreløbigt.

Høj kapacitet og avancerede funktioner

Hvis du både ønsker høj kapacitet og avancerede indstillingsmuligheder, bør du overveje at opgradere til et decideret mod, hvor mulighederne er langt større. Fordelen ved et mod er desuden, at det kører med løse batterier, som blot kan udskiftes, hvis de er udtjente eller hvis du har brug for at opgradere til endnu mere power og/eller kapacitet. Elektronikken kan på den måde ”genbruges”, og det er jo godt for både miljøet og din pengepung.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv