Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

BATTERIER MED 650 MILLIAMPERE (MAH)

I denne kategori har vi samlet de små 650 mAh-batterier. Batterierne er kendetegnede ved at være små og praktiske, og de passer typisk til lidt ældre udstyr. Hvis du sætter pris på små e-cigaretter, men er lidt træt af den korte holdbarhed på en opladning, er det ideelt at have et eller to ekstra batterier, så du altid har et opladet batteri ved hånden. Udvalget er begrænset, fordi udviklingen generelt er løbet fra de små batterier.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

De små batterier har en handy størrelse, men ulempen er, at holdbarheden er begrænset pr. opladning. Men hvis du kun damper lejlighedsvist, er det en perfekt løsning, som tilmed også er relativt billig. Vil man ikke løbe for hurtigt tør for strøm og elsker de små batterier, så er det en god idé at have flere med sig.

Tid til at opgradere?

Selv ved et middel forbrug irriteres du dog formentlig over de hyppige opladninger, og du vil helt sikkert kunne spare dig selv for en del ærgrelser, ved at skifte til et batteri med lidt større kapacitet. Efter 650 mAh kommer 900 mAh batterier. Det er dog muligt at få dem helt op til 1600 mAh eller mere.

Nyere teknologi har gjort batterierne mindre i forhold til kapaciteten, så du behøver ikke nødvendigvis ende op med en ”klods”, selv om kapaciteten opgraderes en smule. Du behøver heller ikke skifte hele e-cigaretten ud, for de fleste batterier kan fås med samme type gevind, som dit nuværende udstyr. Så det er bare at opgradere batteriet.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...