Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

BATTERIER MED 650 MILLIAMPERE (MAH)

I denne kategori har vi samlet de små 650 mAh-batterier. Batterierne er kendetegnede ved at være små og praktiske, og de passer typisk til lidt ældre udstyr. Hvis du sætter pris på små e-cigaretter, men er lidt træt af den korte holdbarhed på en opladning, er det ideelt at have et eller to ekstra batterier, så du altid har et opladet batteri ved hånden. Udvalget er begrænset, fordi udviklingen generelt er løbet fra de små batterier.

3 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

3 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

De små batterier har en handy størrelse, men ulempen er, at holdbarheden er begrænset pr. opladning. Men hvis du kun damper lejlighedsvist, er det en perfekt løsning, som tilmed også er relativt billig. Vil man ikke løbe for hurtigt tør for strøm og elsker de små batterier, så er det en god idé at have flere med sig.

Tid til at opgradere?

Selv ved et middel forbrug irriteres du dog formentlig over de hyppige opladninger, og du vil helt sikkert kunne spare dig selv for en del ærgrelser, ved at skifte til et batteri med lidt større kapacitet. Efter 650 mAh kommer 900 mAh batterier. Det er dog muligt at få dem helt op til 1600 mAh eller mere.

Nyere teknologi har gjort batterierne mindre i forhold til kapaciteten, så du behøver ikke nødvendigvis ende op med en ”klods”, selv om kapaciteten opgraderes en smule. Du behøver heller ikke skifte hele e-cigaretten ud, for de fleste batterier kan fås med samme type gevind, som dit nuværende udstyr. Så det er bare at opgradere batteriet.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv