Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

Batterier med 900 Milliampere (mAh)

I denne kategori har vi samlet batterierne med kapacitet på 900 mAh. Kapaciteten er acceptabel til mindre e-cigaretter. Et 900 mAh-batteri vil typisk kunne holde en dags tid på en opladning, hvis du damper moderat, men bruger du den en del hen over dagen, kan kapaciteten blive en flaskehals. Køb evt. et ekstra batteri, som kan ligge til opladning, mens du damper, hvis du ikke bryder dig om at skulle holde 3 timers tvungen pause, mens batteriet lader.

2 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

2 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Størrelsen på 900mAh kan betegnes som et middelstørrelse-batteri i den lave ende. Kapaciteten er ikke overvældende, men til gengæld er størrelsen lille og praktisk.

Kategorien er præget af de lækre batterier fra Aspire, der ikke uden grund er meget populære. Dels er de forsynede med den lækre kulfiber-overflade (CF), og dels har batterierne en uovertruffen mekanisk sikkerhed med fjederbelastning i batteriforbindelsen til tank og coil.

Vi anbefaler uden tøven bl.a. Aspire VV, der som navnet antyder, tilbyder variabelt output (for en ganske lille merpris). Variabelt output giver mere en mere stabil dampkvalitet, og det er helt klart et krav fra rigtig mange moderne dampere.

Således fås Aspire VV-modellen også i udgaver med højere kapacitet, da det bliver stadig mere almindelig brugt. Så I stedet for at køre med flere forskellige batterier, kan du i stedet vælge varianter med højere kapacitet (1300 mAh eller 1600 mAh).

Merprisen for højere kapacitet er yderst begrænset! Samtidig har brugen af moderne teknologi gjort de fysiske batteristørrelser stadigt mindre, så du vil i mange tilfælde kunne opgradere til et lidt større batteri, uden at den mekaniske størrelse øges nævneværdigt. Ønskes batterier med en tand større ydelse, så kan du se de populære 1100 mAh batterier her.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv