Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

KangerTech Tanke

KangerTech er en af topleverandørerne inden for e-cigaretter og tilbehør, og de er særlig kendte for deres clearomizers og tanke, som med tiden er blevet virksomhedens speciale. Successen skyldes bl.a. i høj grad kvaliteten af produkterne, kombineret med en stadig udvikling og løbende opdatering med de nyeste teknologier. Tanke og clearomizers lever op til alle krav i både USA og Europa, herunder CE, RoHS og SGS, og overholder selvfølgelig også de internationale ISO 14000 miljø-standarder. Alle større tanke i sortimentet har mulighed for indstilling af air flow control, og de nyere modeller i SubTank-serien giver desuden mulighed for at dampe med Subohm.
I bunden af siden her, kan du læse mere om tankene fra Kangertech.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Pris
 • Ryd
  Velegnet til
 • Farve
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  KANGERTECH CE4 ATOMIZER

  KANGERTECH CE4 ATOMIZER

  29 kr.
  29
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Kangertech tank | Ø 16mm
  1,8Ω coils
  1,6ml væskekapacitet
  KangerTech er en lidt mere bekvem forkortelse for navnet Kanger Technology Company, men i damperkredse bruges der også ofte blot navnet ”Kanger” – kært barn har mange navne, som man siger. Det samme gør sig gældende for selve e væske beholderen, som branchen i flæng båd kalder en tank, en clearomizer eller blot mizer. I hvert fald har KangerTech været med i gamet siden el-cigaretternes spæde start, så når du investerer i en tank herfra, får du mange års erfaring og branchekendskab med i pakken. Det bilder vi os ind kan mærkes.

  Flere valgmuligheder med farver og coil-type

  Sortimentet er umiddelbart til at overskue, og det skyldes flere ting. For det første tager vi altid kun de bedste produkter ind. Vi vil kunne stå inde for hvert enkelt produkt, som vi til gengæld selv tester, så vi har produktkendskabet i orden. Flere af produkterne har endvidere yderligere valgmuligheder, f.eks. i forhold til farver og ohm-værdi på de medfølgende coils.

  Store tanke til langtidsbrug og Subohm

  Udviklingen inden for damper-verdenen går mod stadig større tanke, så uanset om du blot kan lide at kunne dampe længe eller måske endda er med på Subohm-bølgen, hvor dampskyerne er tætte og tunge, anbefaler vi at købe store tanke. KangerTech kan med den nye Subtank Plus tilbyde kapacitet på helt op til 7 ml, men mindre kan naturligvis også gøre det – alt efter behov. I den modsatte ende af skalaen finder du f.eks. Evod-modellerne, som er perfekte, hvis du foretrækker små dimensioner på damper-gearet.

  KangerTech har fokus på coils til tankene

  Har man sagt tank, må man også sige coil, for det er to sider af samme sag. Selv om coilen ikke fylder så meget, er det ikke desto mindre her magien sker, og en god coil kan tage damper-oplevelsen til nye højder. Det ved KangerTech alt om, og derfor er der fokus på innovation og udvikling af coils med ny teknologi.

  Tidligere byggede man tanke til brug med single-coils, og disse coils fås stadig for at sikre bagud-kompatibiliteten. Enkelte foretrækker også den damp, der produceres med disse coils, men de fleste er glade for de nyere OCC-coils, der som regel er udformet som dual-coils med nyere teknik. Flere af tankene fra KangerTech er nu også forberedt for selvbygger-coils, idet de er forsynet med en RBA-base, hvor du enten kan montere færdigviklede coils eller coils, du selv har viklet.

  Hvis du har den mindste smule flair for teknik og har mod på selv at montere coils, kan vi anbefale køb af de lidt større tanke med RBA-base. Der er penge at spare, idet du med en RBA-base har mulighed for at rengøre selve coilen og dermed forlænge levetiden. Færdigviklede eller selvbyggede coils vil også i det lange løb være billigere i brug generelt. Se Kangertech's svar på RBA coils her.

  Husk i øvrigt, at en coil er en slid-del, som kun holder en begrænset periode. Heldigvis er det en relativ billig reservedel, og det kan derfor være en god ide at købe ekstra coils sammen med din tank, så du ikke på et senere tidspunkt skal bruge dyr porto på at få en ny coil hjem.

  Pyrex-glas og rustfrit stål

  Kvaliteten af tankene fra KangerTech viser sig også i materialevalget, hvor kun det bedste er godt nok. Visse producenter benytter f.eks. almindeligt glas eller endda materialer af plast. Men Kangers tanke er som oftest fremstillet med det superstærke Pyrex-glas, der bl.a. også bruges i professionelt laboratorieudstyr pga. glassets store varmebestandighed og generelle holdbarhed.

  Tilsvarende kompromisløshed gør sig gældende i den resterende del af udførelsen, hvor der anvendes rustfrit stål. Stål er jo mange ting, men Kanger bruger stål i stærkeste legering – samme kvalitet som f.eks. bruges i professionelt kokkeudstyr, som skal holde til mange timers brug hver dag, året rundt.

  Så med en tank fra KangerTech er du sikret ordentlig kram, der giver dig en god damp-oplevelse.

  Du kan læse mere om mærket Kangertech her

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...