Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

DRIPPER TANK TIL E CIGARETTER

Dripper er for til de mere avancerede brugere af e cigaretter der ønsker selv at vikle deres coils med kanthaltråd omkring vat. Dripper kan med et korrekt opsætning give store mængder damp og bruges bl.a. til cloudchasing. Har du ingen hidtil erfaring med Dripper anbefaler vi at du sætter dig godt ind i det inden du bestiller et kit.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Mærke
 • Pris
 • Velegnet til
 • Farve
 • Andre Egenskaber
 • 4 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  GEEKVAPE PEERLESS RDA

  GEEKVAPE PEERLESS RDA

  189 kr.
  189
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Innovativ RDA fra Geekvape


  Peerless RDA fra Geekvape giver nogle gode features for den erfarende, så vel som nye, selvbygger. Peerless har to forskellige huller til din tråd, både til mindre tråd som klassisk kanthal, twisted osv. men også til større tråd som clapton og alien tråd. De store huller gør det muligt, for de fleste typer tråd, at ligge ovenpå hinanden, og derved er det nemmere at centrere din coil. Peerless har også det som Geekvape kalder et "bridge design". Bridge designet gør at der kan løbe væske fra den ene juice brønd til den anden, Peerless har også en dyb juicebrønd. Du kan både bruge Peerless med en single eller dual coil, og du kan lukke af for den ene sides airflow når du vil bruge en single coil. Du kan også sætte dine 510 drip tips direkte i Peerless, samt du får et ekstra topstykke til brede drip tips.


  Special edition udgaven er udført i 304 rustfrit stål, er kompatibel med 810 drip tips, og har et specielt bridge design, der gør den mere tilgivelig overfor upræcist isat vat.


   


  Pakken indeholder  • Geekvape Peerless RDA

  • Ekstra topstykke

  • Skruetrækker

  • Ekstra o-ringe

  • Squonk pin


   


  Tråd, vat og værktøj - Mangler du en af de tre ting, så finder du det her.


   


  OBS: En RDA som denne kræver viden om selvbyg, og hvis det er din første gang, så sæt dig godt ind i det først. Der er masse af hjælp at hente på nettet, vi anbefaler at se nogle YouTube videoer, vi har linket en god en herunder.


   

  WISMEC NEUTRON RDA TANK

  WISMEC NEUTRON RDA TANK

  289 kr.
  289
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  STILREN RDA FRA WISMEC


  Med Wismec’s Neutron RDA tank får du muligheden for selv at vikle dine coils i enten serier eller parallel konfiguration efter din præference, da det er muligt at skille hele tanken ad. Dette er også en fordel når du skal rengøre og vedligeholde din tank. Vortex flow designet i top cappen vil, sammen med den præcise top airflow kontrol, give dig en fantastisk smag og dampoplevelse.


   


  OBS! RDA-tanke bør kun samles og benyttes af meget erfarne dampere med ekspertise i dette, da de forskellige dele ikke kan samles forsvarligt uden en solid viden om de forskellige reservedele.


   


  PAKKEN INDEHOLDER  • WISMEC Neutron RDA

  • Tank tilbehør (til coils i serie konfiguration)

  • 2 x Clapton coil 0.5 ohm

  • 4 x Forseglings ring

  • 4 x Skrue

  • Bomuld

  • Hex nøgle

  • Skruetrækker

  • Brugsanvisning

  UD SKYWALKER RDA

  UD SKYWALKER RDA

  229 kr.
  229
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  MAY THE RDA BE WITH YOU


  Skywalker er en lækker dripper fra UD, der kommer med en Ultem top cap, to posts design, 4mm juice brønd og single/dual airflow.


   


   


  Pakken indeholder  • Skywalker RDA

  • EkstraTilbehør

  • 2 x Clapton Coils

  • Brugsanvisning

  Kanthal tråd

  KANTHALTRÅD

  39 kr.
  39
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Kanthaltråd til vikling af dine egne coils. Tråden fåes i 3 forskellige tykkelser og kommer i ruller af 10 meter. For at opnå den mest rene smag anbefaler vi at du benytter vores økologiske vat fra Japan som væge. Vattet finder du HER.


  BEMÆRK: Det kræver indsigt og øvelse at bygge sine egne coils og det er derfor absolut ikke for nybegyndere. Ønsker du at begynde at vikle dine egne coils, bør du søge information om emnet.

  Silika-vat forhindrer dry burns

  Fælles for dripperne er, at de kommer med traditionel silika-vat. Valg af vat-type er blevet lidt af et ”religions-spørgsmål”, og de forskellige typer har hver deres fordele og ulemper. Når du damper med dripping, er der større risiko for at løbe ind i en ”dry burn”, hvis du ikke er påpasselig nok med at efterfylde med e-juice ofte nok. Silica-vægerne holder bedre til dry burn, og derfor er der god mening i, at det er denne vattype, der leveres med.

  De fleste er dog enige om, at økologisk vat giver en bedre og mere fyldig smag, og at denne type vat suger juicen bedre. Hvis du er ny inden for dripping, kan det derfor være et fint kompromis at øve med silica-vat, og senere skifte over til rigtig organisk vat, når teknikken er på plads.

  Du finder alt til dripping her

  Dripperne kommer med 1-2 viklede coils, så der vil forholdsvis hurtigt blive brug for tråd og vat til vikling af nye coils. Vi har gjort det let for dig, idet både tråd og vat er med i denne oversigt. Bestil det med sammen med dripperen, så du ikke senere skal bruge unødig porto på en efterbestilling.

  Spartip: Køb flere smage med, når du alligevel bestiller

  En af de helt store fordele ved dripping er muligheden for at skifte mellem flere forskellige smage, uden først at skulle tømme tanken for resterende e-juice. For at få mest muligt ud af din dripper anbefaler vi, at du har et bredt udvalg af smage på lager. Spar yderligere porto, og bestil ekstra e juice eller e væske sammen med din ordre.

  Du kan se det store udvalg af e væsker her.

  Ekstra tilbehør til vikling af coils

  Universal Tool Kit. Det perfekte værktøjssæt til fremstilling af coils til din RBA / RTA. Her får du alt hvad du skal bruge.

  Keramisk Pincet. Med denne pincet er du i sikkerhed, når du beskæftiger dig med strømførende coils. Spidsen af pincetten er keramisk og overfører derfor ikke elektrisk strøm.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...