Hvordan finder jeg en e cigaret, der passer til mig og mine behov? Rigtig mange spørger til hvordan de finder en e cigaret på markedet og derfor har vi lavet denne guide, så du får en god start! Vi vil sætte fokus på fire e-cigaretter på markedet. Uanset, om du er ny eller garvet damper, kan det virke uoverskueligt at finde rundt i det store udvalg af e-cigaretter. Her i guiden kan du få et overblik over de fire modeller, som  beskrives i dybden. Dette er baseret på vores, erfaring, anmeldelser og tests.

 

 

Innokin Endura T18II 

INNOKIN ENDURA T18II

Her har vi valgt Innokin Endura T18II Vape Pen fra Innokin. Med dette får du et startkit med alt, hvad du har brug for. Du kan også med rette kigge på dens forgænger, Innokin Endura T18E, der er en tand mindre og som kommer med en mindre batterikapacitet, men med samme ydeevne som Endura T18II. 

Den vejledende salgspris er 279 kr., og for det får du alt dette:

 • Endura batteri (1300mAh)
 • Prism T18 2ml Tank
 • 2 x coils 1.5ohm
 • USB-kabel til opladning
 • Ekstra O-ring
 • Ekstra Drip Tip

➡️ Innokin Endura T18II

Hele e-cigaretten er udført i rustfrit stål og du kan få Innokin Endura T18II i fem forskellige farver, så der er lidt for enhver smag. Fire ruder i Pyrex-glas tillader dig at holde øje med væskestanden, så du ikke løber tør. Vægen i den medfølgende coil er udført i japansk bomuldsvat, hvilket efterhånden er blevet normen og standarden i e-cigaretter.

Med en Innokin Endura T18II følger også et batteri på 1300 mAh, der sikrer, at du ikke pludselig løber tør for strøm. E-cigaretten understøtter ligeledes Pass Through, så du kan fortsætte med at anvende den, mens du oplader. Du kan bruge coils med 1,2 – 2,5 ohm til denne model, hvilket vil sige, at den ikke passer til sub-ohm dampning. 

E-cigaretten er indrettet med én knap til betjene. Her bliver du ikke mødt af de vilde tekniske indstillinger. Det kræver det blot fire tryk på en knap, og så er du i gang med at dampe. De fire tryk skal samtidig sikre, at e-cigaretten ikke kan aktiveres, mens den ligger i taske eller lomme. Modellen har derudover toppåfyldning, så du kan påfylde væske i toppen af tanken uden at skulle skille hele e-cigaretten ad.

 

Eleaf iJust Nexgen


 ELEAF IJUST NEXGEN 

Eleaf iJust Nexgen er udarbejdet i rustfrit stål og pyrex-glas. E-cigaretten fås i seks klassiske farver; grå, sølv, hvid, sort, rød, blå. Når batteriniveauet skal indikeres, skiftes der mellem fire forskellige farver i displayet. E-cigaretten har en standard form og størrelse, og den kan holdes i hånden.

Den vejledende pris er 319 kr., og for det får du: 

 • Eleaf iJust Nexgen
 • HW1 coil 0.2 ohm
 • USB-kabel til opladning
 • Reservedele

Tanken på Eleaf iJust Nexgen er på 2 ml, og du får et batteri med 3.000 mAh. Der er næsten frit valg, når det kommer til coils, da e-cigaretten kan bruges til coils med alt fra 0,15 – 3 ohm, hvilket giver mulighed for både sub-ohm dampning og dampning med højere ohm-styrke.

Her får du en e-cigaret med simpel betjening, uanset om du er nybegynder eller er skiftet fra en anden model. Eleaf iJust Nexgen har desuden push-open toppåfyldning og trinløst, justerbar airflow-system, så du selv kan justere på hvilken suget.

 

SMOK Species Kit 

SMOK SPECIES 230W TOUCH SCREEN

SMOK Species kittet er udarbejdet i rustfrit stål og zink legering med Pyrex-glas, og den fås i hele otte forskellige farvesammensætninger; sort og krom, hvid og rød, sort og 7-farvet, blå og sort, guld og sort, rød og sort. Sidstnævnte i to forskellige variationer. E-cigaretten, som er et Mod i mini-udgave, med mange teknologiske aspekter. Her får du en touch skærm, der oplyser dig om alt, du har brug for at vide om din e-cigaret, bl.a. batteriets tilbageværende levetid, temperatur, mængde af e-væske, mv.

Den vejledende pris er 639 kr., og for det får du:

 • SMOK Species Mod
 • TFV-Mini V2 Tank
 • Mini V2 A1 0.17ohm coil (forinstalleret)
 • Mini V2 A2 0.2ohm coil
 • USB-kabel
 • Reservedele

➡️ Køb Smok Species 230w

Her får du en kompakt e-cigaret, der er designet med henblik på Sub-ohm dampning, og samtidig værdsætter tekniske detaljer. Touch skærmen giver overblik, for skærmen fortæller dig alt, hvad du har behov for at vide. Der er plads til 2 ml i tanken, og der skal bruges 2 x 18650 batterier, som du skal købe særskilt.

Indstillingerne på SMOK Species betjenes ved hjælp af Mod'ets touch screen. Du får at vide, hvornår batteriet skal oplades, hvornår tanken skal påfyldes, hvor varm coilen er og en masse andet. Derudover er der toppåfyldning af e-væske, ligesom der er airflow-system på TFV-Mini V2 Tanken.

Nordik E-Pod Kit


NORDIK E-POD KIT

Er du til en mindre e-cigaret, kan eksempelvis være et pod-system, du skal have fat i – og her er Nordik E-Pod Kittet en af dem. Nordik Kittet er lille; minder lidt om en overstregningstusch i størrelse og udformning. Den kan være i lommen og i hånden – og så er den ergonomisk.

NORDIK Kittet har en vejledende pris på 269 kr., og for det får du:

 • Nordik Kit (380mAh)
 • E-pod med 1,5ml Nordik Tobacco 18mg (1,5Ω coil)
 • USB-kabel til opladning
 • Brugsanvisning

➡️ Nordik E-Pod Kit

Du får en lille og simpel e-cigaret udformet i rustfrit stål, hvor du kan vælge mellem følgende farver; sort, sølv eller blå. Der er tale om en lille pod e-cigaret, og derfor er batteriet også med beskedne 380 mAh. Det stiller lidt højere krav til opladning, men til gengæld kan du med et pod-system skifte mellem to tanke, så du ikke behøver at færdiggøre én smag, når du vil skifte til en anden. 

Der er ingen indstillinger og ingen knapper at trykke på Nordik e cigaretten. Den tænder automatisk, når du suger i mundstykket, og lysindikation viser, hvornår batteriet trænger til en opladning. Den medfølgende E-Pod er påfyldt med 18mg Nordik Tobacco og når denne er tom, kan den tages ud og smides væk og en ny E-pod kan klikkes i. Nordiks E-Pods kommer i en række forskellige smage og nikotinstyrker, så du kan vælge den smag som passer dig bedst.

HVAD SKAL JEG SÅ VÆLGE?

Hvilket af de fire ovenstående produkter man er til, er naturligvis en individuel præference baseret på hvordan man synes en e-cigaret skal se ud (da deres udtryk er noget forskellig) samt hvordan ens budget er.. Er du nybegynder, så anbefaler vi dog at du styrer udenom SMOK Species Kittet, da det kan være et kraftigt kit at starte ud med. Uanset hvad du vælger, så er vi, hos Din eCigaret, sikre på at du finder frem til et valg.

Vi håber du er blevet klogere på hvordan du finder den e-cigaret der passer til dig. Husk du kan altid stille spørgsmål direkte til os på info@din-ecigaret.dk. Rigtig god fornøjelse.

Hvis du vil vide mere om sub-ohm dampning, så læs evt. også vores guide til Cloud Chasing