Bedste e cigaret – Hvordan finder jeg den?

Bedste e cigaret? Mange spørger til hvordan de finder den bedste e cigaret. Der kan være rigtig mange bud på hvordan man finde frem til den bedste e cigaret. Her får du vores råd og vejledning til hvordan du finder den e cigaret der passer bedst til dit behov.

Vi vil sætte fokus på de bedste 2 typer af e-cigaretter. Vi kigger på den der ligner en rigtig cigaret og herefter på et alternativ som ser en smule anderledes ud – også kaldet mod, men som performer aldeles godt!

Den bedste eGo (type) e cigaret.

Denne er til dig der gerne vil have en e cigaret der har for som en cigaret. Det første du skal være opmærksom på er, at vi altid anbefaler et variabel volt batteri. Dette giver dig perfekte indstillingsmuligheder så du får den bedste e cigaret dampoplevelse. Derudover er det vigtigt at have en god clearomizer monteret. Heldigvis kommer alt sammen i et startkit som vil kigge nærmere på.

Vi har udvalgt EMOW KIT 1300 fra anerkendte Kangertech, der kun leverer produkter i top kvalitet! Der er rigtig mange gode ting at sige om dette Kit og derfor har vi udvalgte det som værende det bedste e cigaret kit på nuværende tidspunkt. Denne Startpakke er pakket med alt den nyeste teknoligi. Herunder kan nævnes:

  • - Robust ståltank med inder glastank
  • - Justérbar luftindtag der regulere dampens tykkelse og smag
  • - Justérbare volt (Variabel Volt) som skiftes let med 5 klik i 3 niveauer.
  • - Dual Coils som giver ekstra god smag og er bygget til at undgå brændt smag.


Alt sammen får du til en pris på under 400 kr. Et solidt og robust kit i en kvalitet du kan regne med.

Gennemgang af Kangertech's EMOW 1300 mah. Produktet kan købes her.

Den bedste mod e-cigaret.

Når vi kigger på den absolut bedste e cigaret, vi mener du kan få i dag, så skal vi tage et kig på to forskellige producenter. Den ene er Eleaf, mens den anden er Kangertech. Eleaf har for nylig lanceret den yders populære iStick (læs også indlægget om Eleaf iStick). iStick er meget hurtig gået hent og blevet favorit e cigaretten fordi den er spækket med ny teknologi, har høj batteri levetid, er handy og ikke mindst billig! iStick fås i flere forskellige versioner. Vi har valgt at sætte fokus på vores favorit: iStick 30W.

Herefter kigger vi på den absolut bedste clearomizer på markedet i øjeblikket, Subtank Nano fra producenten Kangertech. Lad os først se på Subtank Nano fra Kangertech.

Det første indtryk man får når man får Subtank Nano i hænderne er wauw. Den oser af kvalitet og med dens Ferrari-røde linjer er man solgt fra start. En ting er hvordan den ser ud, det vigtige er selvfølgelig hvordan den performer.

Farvel til brændt smag i din e cigaret.

Subtanken fra Kangertech er udstyret med en kæmpe subtank occ coil, bygget af de bedste materiale og med økologisk japansk vat, suger coilen e-juice til sig hurtigere end du kan nå af dampe den. Du undgår med andre ord brændt smag, næsten uanset hvor meget power du skyder i den.

Fantastisk smag og nikotinudvinding 

Når du benytter en e-væske i dette udstyr så vil den smage bedre end nogensinde i Subtank Nano. Det er utroligt hvor stor en forskel der er på at anvende denne tank fremfor fx en CE4. Det er en vidunderlig oplevelse og absolut de ekstra penge værd. Nikotinudvindingen er også helt vildt god og det er gode nyheder. Er du vant til at bruge 18 mg. i en CE4, så vil vi våge at påstå at du med denne Subtank kan gå ned på 6 mg. og stadig få den samme tilfredsstillelse.

Se gennemgang og anmeldelse af Kangertech Subtank Nano. Produktet kan købes her.

Subtank Nano er en smule dyr ved første øjekast, men tag ikke fejl. Det er en en gangs investering. Når du først har tanken, så har du kun brug for nye coils af og til. De kan købes løst i en pakke med fem og grundet den gode kvalitet, så holder de virkelig længe, sammenlignet med andre coils. Coils til tanken kommer i 0,5 og 1,2 ohm. Vil vil kommer ind på hvad det betyder i omtalen Subtank Nano’s perfekte match, nemlig iStick 30W.

iStick 30W er et perfekt match.

Til den omtalte Subtank Nano, anbefaler vi helt afgjort iStick 30W. Den er lille og kompakt, kommer i 4 virkelig flotte farver (aldrig har vi solgt så mange i blå!). Derudover har den et kraftigt indbygget batteri på 2200 mah. Nok til 1-2 dages dampning for de fleste. iStick’en kan justeres op til 30W som maksimum, hvilket er mere end rigeligt for de fleste. Vi anbefaler altid at man starter med lav watt og så kan man arbejde sig op, indtil man finder den helt rigtige smag og dampudvikling. Det fantastiske ved iStick 30W er at den understøtter sub ohm. Sub ohm betyder brug af meget lav ohm, som typisk er på 0,5. Subtank Nano kommer netop med bla en 0,5 ohm. Ikke alle e-cigaretter kan understøtte 0,5 ohm, men det kan iStick 30W! Benytter man 0,5 ohm får du ekstra meget damp og det vil typisk være passende at benytte 20-25W på iSticken med en 0,5 ohm coil. Bruger du derimod 1,2 ohm, så skal der benyttes lavere watt. Mellem 8-15W vil typisk være passende her, men prøv dig frem og start lavt, så du ikke risikere at ødelægge coilen fra start. Bliver du i tvivl, kan du altid kigge på coilen hvori de anbefalede watt står graveret på coilens ene side. 

Se gennemgang af alle iStick's (inkl. iStick 30W) Produktet kan købes her.

Vælger du at investere i en Subtank Nano og en iStick 30W, så har du efter vores opfattelse, købt det bedst tænkelig udstyr tilgængeligt på markedet i øjeblikket.

Hvad enten man er til EMOW 1300 mah eller iStick 30W med Subtank Nano er en individuel præference. Man må gøre op med sig selv, hvordan man synes en e-cigaret skal se ud (da deres udtryk er noget forskellig) samt hvordan ens budget er. Ønsker man det bedste, er der ingen tvivl om at du skal gå efter iStick 30W + Subtank Nano.

Vi håber du er blevet klogere på hvordan du finder den bedste e-cigaret. Husk du kan altid stille spørgsmål direkte til os på info@din-ecigaret.dk. Rigtig god fornøjelse.

Læs evt. vores guide hvor vi har præsenteret de bedste e-cigaret produkter der giver ALLER mest damp!