Hvordan finder jeg den bedste e cigaret? Rigtig mange spørger til hvordan de finder den bedste e cigaret på markedet og derfor har vi lavet denne guide, så du får en god start! Vi vil sætte fokus på fire af bedste e-cigaretter på markedet. Uanset, om du er ny eller garvet damper, kan det virke uoverskueligt at finde rundt i det store udvalg af e-cigaretter. Her i guiden kan du få et overblik over de fire modeller, vi hos Din-ecigaret.dk, vil vurdere som værende fire af de bedste kandidater på markedet. Dette er baseret på vores salg, erfaring, hvad du får for dine penge, anmeldelser og tests.

Innokin Endura T18II 

INNOKIN ENDURA T18II ➡️ BEDST TIL PRISEN

Her har vi valgt Innokin Endura T18II Vape Pen fra Innokin. Med dette får du et komplet startkit med alt, hvad du har brug for til at komme i gang med at dampe. Det er det gode valg til pengene. Du kan også med rette kigge på dens forgænger, Innokin Endura T18E, der er en tand mindre og som kommer med en mindre batterikapacitet, men ligeledes med samme fantastiske ydeevne som Endura T18II. 

Den vejledende udsalgspris er 279 kr., og for det får du alt dette:

 • Endura batteri (1300mAh)
 • Prism T18 2ml Tank
 • 2 x coils 1.5ohm
 • USB-kabel til opladning
 • Ekstra O-ring
 • Ekstra Drip Tip

➡️ Køb Innokin Endura T18II

Hele e-cigaretten er udført i rustfrit stål, og det gør den både elegant at se på og resistent. Du kan få Innokin Endura T18II i fem forskellige farver, så der er lidt for enhver smag. Fire ruder i Pyrex-glas tillader dig let at holde øje med væskestanden, så du ikke løber tør. Vægen i den medfølgende coil er udført i japansk bomuldsvat, hvilket er et eminent valg, der sikrer dig den bedste smag.

Med en Innokin Endura T18II følger også et relativt stort batteri på 1300 mAh, der sikrer, at du ikke pludselig løber tør for strøm. E-cigaretten understøtter ligeledes Pass Through, så du kan fortsætte med at dampe, mens du oplader. Du kan bruge coils med 1,2 – 2,5 ohm til denne model, hvilket vil sige, at den ikke understøtter sub-ohm dampning. 

E-cigaretten er nem og enkel at betjene. Her bliver du ikke mødt af de vilde tekniske indstillinger. Faktisk kræver det kun fire tryk på en knap, og så er du i gang med at dampe. De fire tryk skal samtidig sikre, at e-cigaretten ikke kan selvtænde, mens den ligger i taske eller lomme. Modellen har desuden toppåfyldning, så du nemt og hurtigt kan påfylde væske i toppen af tanken uden at skulle skille hele e-cigaretten ad.

 

Eleaf iJust Nexgen


 ELEAF IJUST NEXGEN ➡️ FAVORITTEN 

Når du skal finde den helt rigtige e-cigaret, kan det være en god idé at se på, hvad flertallet vælger – det siger noget om tilfredsheden. Hos Din eCigaret sælger vi rigtig mange e-cigaretter af modellen Eleaf iJust Nexgen online såvel som i vores fysiske butik i Klareboderne 6, 1115 København K., hvor den er blandt bestsellerne

Den vejledende udsalgspris er 319 kr., og for det får du: 

 • Eleaf iJust Nexgen
 • HW1 coil 0.2 ohm
 • USB-kabel til opladning
 • Reservedele

➡️ Køb Eleaf Ijust Nexgen

Eleaf iJust Nexgen er udarbejdet i rustfrit stål og pyrex-glas. E-cigaretten fås i seks klassiske farver; grå, sølv, hvid, sort, rød, blå. Når batteriniveauet skal indikeres, skiftes der mellem fire forskellige farver i displayet. E-cigaretten har en standard form og størrelse, og den ligger godt i hånden.

Stort batteri og stor tank er nogle af kendetegnene ved Eleaf iJust Nexgen. Tanken er på 2 ml, og du får et kraftfuldt batteri med hele 3.000 mAh. Der er næsten frit valg, når det kommer til coils, da e-cigaretten kan bruges til coils med alt fra 0,15 – 3 ohm, hvilket giver mulighed for både sub-ohm dampning og dampning med højere ohm-styrke.

Her får du en e-cigaret, der er nem at betjene, uanset om du er nybegynder eller er skiftet fra en anden model. Eleaf iJust Nexgen har desuden den smarte push-open toppåfyldning og trinløst, justerbar airflow-system, der sikrer dig en mere personlig dampoplevelse.

 

SMOK Species Kit 

SMOK SPECIES 230W TOUCH SCREEN ➡️ TESTVINDEREN

Når man kigger på diverse anmeldelser og tests, er der ingen tvivl om, at SMOK Species 230W Kittet er blandt de bedste. Og det er ikke helt uden grund. E-cigaretten, som er et Mod i mini-udgave, er rigtig langt fremme når det kommer til det teknologiske aspekt. Her får du en touch skærm, der oplyser dig om alt, du har brug for at vide om din e-cigaret, bl.a. batteriets tilbageværende levetid, temperatur, mængde af e-væske, mv.

Den vejledende udsalgspris er 639 kr., og for det får du:

 • SMOK Species Mod
 • TFV-Mini V2 Tank
 • Mini V2 A1 0.17ohm coil (forinstalleret)
 • Mini V2 A2 0.2ohm coil
 • USB-kabel
 • Reservedele

➡️ Køb Smok Species 230w

Er du til små, lette mods, er SMOK Species helt sikkert noget for dig. E-cigaretten er udarbejdet i rustfrit stål og zink legering med Pyrex-glas, og den fås i hele otte forskellige farvesammensætninger; sort og krom, hvid og rød, sort og 7-farvet, blå og sort, guld og sort, rød og sort. Sidstnævnte i to forskellige variationer.

Her får du en lille og kompakt e-cigaret, der er perfekt til dig, der dels vil have en god og fyldig Sub-ohm damp, men som samtidig værdsætter tekniske detaljer. Touch skærmen gør det både nemt og overskueligt at dampe, for skærmen fortæller dig alt, hvad du har behov for at vide. Der er plads til 2 ml i tanken, og der skal bruges 2 x 18650 batterier, som du skal købe særskilt.

Betjeningen af en e-cigaret fås ikke lettere end med en SMOK Species Touch Screen. Du får at vide, hvornår batteriet skal oplades, hvornår tanken skal påfyldes, hvor varm coilen er og en masse andet. Derudover er der nem og lækagesikker toppåfyldning af e-væske, ligesom der er forbedret airflow-system på den sublime TFV-Mini V2 Tank, der leverer fantastisk smag og store skyer.

Joyetech Teros AIO


JOYETECH TEROS ➡️ BEDSTE POD-SYSTEM

Er du til småt og godt, er det et pod-system, du skal have fat i – og her skuffer Joyetech Teros Pod AIO Kit bestemt ikke. Vi vil vove at påstå, at det på nuværende tidspunkt er markedets bedste pod-system. Teros AIO er lille; minder lidt om en overstregningstusch i størrelse og udformning. Den kan fint være i lommen og skjules nemt i hånden – og så er den ergonomisk, hvilket gør den ekstra god at holde om.

Joyetech Teros Pod AIO Kit har en vejledende udsalgspris på 269 kr., og for det får du:

 • Teros AIO batteri
 • 2 x Teros Pods
 • USB-kabel til opladning

➡️ Køb Joyetech Teros Pod Aio kit

Mere simpelt bliver det ikke. Du får en lille og diskret e-cigaret udformet i rustfrit stål, hvor du kan vælge mellem følgende farver; orange, hvid, lilla, gul, sort og sølv. E-cigaretterne fås enten med termokromatisk eller fotokromatisk belægning, hvilket betyder, at overfladen ændrer sig ved temperatur- eller lysændring.

Der er tale om en lille pod e-cigaret, og derfor er batteriet også med beskedne 480 mAh. Det stiller lidt højere krav til opladning, men til gengæld kan du med et pod-system skifte mellem to tanke, så du ikke behøver at færdiggøre én smag, når du får lyst til en anden. 

Der er ingen indstillinger og ingen knapper at trykke på, så selv som nybegynder går du ikke galt i byen med en Joyetech Teros AIO. Den tænder automatisk, når du suger i mundstykket, og lysindikation viser, hvornår batteriet trænger til en opladning.

HVAD SKAL JEG SÅ VÆLGE?

Hvilket af de fire ovenstående produkter man er til, er naturligvis en individuel præference baseret på hvordan man synes en e-cigaret skal se ud (da deres udtryk er noget forskellig) samt hvordan ens budget er.. Er du nybegynder, så anbefaler vi dog at du styrer udenom SMOK Species Kittet, da det kan være et kraftigt kit at starte ud med. Uanset hvad du vælger, så er vi, hos Din eCigaret, sikre på at du bliver glad for dit valg.

Vi håber du er blevet klogere på hvordan du finder den bedste e-cigaret. Husk du kan altid stille spørgsmål direkte til os på info@din-ecigaret.dk. Rigtig god fornøjelse.

Læs evt. vores guide hvor vi har præsenteret de bedste e-cigaret produkter der giver ALLER mest damp!