Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

EGO ONE BATTERI

Ikke på lager

 eGo One batteri med pass through

Super batteri i flot design og høj kvalitet. Opladning sker gennem micro USB indgang i bunden af batteriet, så du kan dampe mens du lader op.

Fås i både 1100 mAh og 2200 mAh.

Husk et ladekabel.
Micro USB Kabel

(Videoen viser et komplet eGo One Startkit)

249 kr.
249

Detaljer

Information om eGo One batteriet

eGo One batteriet er flot fremstillet i rustfrit stål og passer perfekt samme med eGo one tanken, men kan sagtens bruges sammen med andre tanke. Batteriet fåes enten som 1100 mAh. og 2200 mAh. hvilket, i de fleste tilfælde, er nok til en hel dags damp. Batteriet har en lille indikatorlampe, som angiver hvor meget strøm der er tilbage. Efterhånden som batteriet aflades vil denne lampe blive hurtigere. På den måde kan man holde styr på hvornår ens batteri trænger til opladning. Batteriet oplader du med et mini USB kabel, som monteres i siden af batteriet, næsten nede ved bunden. Opladningen sker som pass-through hvilket betyder at du kan dampe samtidigt med at du oplader. Batteriet er sub-ohm kompatibelt, dvs. du kan køre med clearomizere / tanke der bruger coils på ned til 0,5 ohm.

eGo One kit - så får du alt du behøver.

Joyetech har lanceret eGo One startsæt som er klar til brug. Du får Batteri, Tank, Lader og ekstra coil med. Du kan se de forskellige kit her.

Joyetech / Eleaf Kit. Her har du oversigten over de forskellige køreklar e-cigaret sæt som Joyetech og Eleaf har lanceret.

Hvilken tank / Clearomizer passer eGo One batteriet

Tanke med 510 gevind. I princippet kan du bruge de fleste tanke med 510 gevind, men for at få noget der sidder pænt og fungerer godt, så har vi udvalgt de bedste tanke til dette batteri:

KangerTech Subtank Nano. Tank i høj kvalitet, hvor du har mulighed for at vælge at køre med en 0,5 sub-ohm coil eller en 1,2 ohm. Forskellen er at 0,5 ohm coilen vil give betydeligt større dampmængde. Omvendt vil batteriet holde længere hvis du bruger 1,2 ohm coilen.

eGo One Tank. Denne tank er skræddersyet til batteriet fra Joyetechs side. Du kan vælge enten at køre med 0,5 ohm eller 1,0 ohm coils. Tanken er på 2,5 ml.

 

 

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: EGO ONE BATTERI

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Klovnekrop - (Indsendt den 24/02/2017)
Super batteri - Virker perfekt, med min Nautilus Mini.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller