Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Anmod om at se billeder af produktsortimentet

ELEAF IJUST 2 MINI SUB OHM KIT

Ikke på lager

Miniudgave af iJust 2 med alle funktioner bibeholdt

Eleaf følger nu op på den populære iJust 2 med en ekstra kompakt lommeudgave, som dog stadig byder på alle storebrorens fortrin. Du får fortsat de massive kræfter med 80 W Sub-ohm med ekstra køling, lækkert design og adgang til et bredt udvalg af coils. Det eneste nye er reduceret batteri og tank, som gør iJust 2 Mini endnu mere lommevenlig.

Et iJust 2 Mini Sub Ohm Kit indeholder følgende:

 • Batteri, 1100 mAh
 • Tank, 2 ml
 • Tank-base med ekstra køling
 • Drip tip
 • EC Coil (dual coil), 0,3 ohm
 • Ladekabel med USB-stik
 • Ring til Air Flow Control
 • Brugermanual
299 kr.
299

Tilføj tilbehør til Eleaf Ijust 2 Mini Sub Ohm Kit (Valgfrit)

 • ELEAF EC COIL
  ELEAF EC COIL
  29 kr.
  29

Detaljer

Den lille lommeudgave overrasker på ydelsen

Selv om iJust 2 Mini kun måler 118,5 mm i længden (inklusive drip tip’en !) og har en diameter på blot 22 millimeter, får du overraskende meget power på helt op til 80 Watt. Det er mere end rigeligt til selv Sub-ohm i den kraftige klasse. Men du kan selvfølgelig også dampe helt almindeligt, alt efter hvilken coil-type du vælger. Det gør denne e-cigaret til en af markedets mest fleksible lommeudgaver.

Tankbasen har kølribber, der både er flotte og funktionelle

eLeaf har forsynet tankens base med smarte køleribber, som giver associationer til power og motorblokke. Det ser rasende sporty ud, men køleribberne på iJust 2 Mini er skam ikke tilføjet for pyntens skyld. Når du fyrer op med 80 watt i den lille kompakte enhed, udvikles der i sagens natur masser af power og varme, og køleribberne hjælper effektivt med til at køle både e-cigaretten og dampen. Det er smart fundet på, og er en af de mange grunde til, at iJust 2 er blevet så populær.

Hvis du allerede har et stangbatteri eller et boksmod, kan du stadig integrere denne bemærkelsesværdige funktion i dit setup, for vi tilbyder også iJust 2-tanken særskilt

Ekstraordinært kompakt batteri til iJust 2 Mini

Det virker næsten naturstridigt, at der med en batterilængde på bare 61 millimeter kan være plads til både indbygget lader, batteriovervågning, kortslutningssikring, og et 1100 mAH-batteri med fjederbelastet pol. Ikke desto mindre er dette lykkedes for eLeaf, der blandt andet har tryllet med ekstra kompakte printplader.

Den fjederbelastede pol er et meget vigtigt element, når der dampes med så høje effekter, som det er tilfældet med iJust 2 Mini. Høj effekt kræver en høj strømstyrke, og en dårlig forbindelse til batteriet kan reducere ydelsen markant.

Opladning af batteriet sker fuldautomatisk. Det eneste, du selv skal gøre, er at tilslutte det medfølgende USB-kabel til en vægadapter. Efter blot to timer (maksimalt) vil batteriet være fuldt opladet. Du kan også tilslutte ladekablet til en computer eller andet elektronisk udstyr med USB-port, men her kan opladningen tage lidt længere tid, afhængigt af portens ydelse.

 

Direct Output giver maksimal effekt

Når du damper med iJust 2 Mini fra eLeaf behøver du ikke koncentrere dig om indstillinger. Dem er der nemlig ingen af på denne e-cigaret. Om det er en fordel eller en ulempe er lidt en smagssag, men det er en af årsagerne til, at prisen på iJust 2 Mini er så attraktiv.

Du opererer altid i Direct Output-mode, og fordelen er her, at der ikke er nogen begrænsninger i strømflowet. Al batteriets power konverteres direkte til damp uden strømslugende mellemled. Det betyder på den anden side, at ydelsen falder lidt, når batteriet er meget afladet. Det kan dog imødegås ved altid at sørge for, at batteriet er godt opladet. Det er heldigvis ikke det store problem i praksis med den korte opladningstid på maksimalt to timer.

Gode coils sikrer god oplevelse

I sættet med iJust 2 Mini medfølger en dejlig 0,3 ohms coil, der er udformet som dual coil og bestykket med en væge af økologisk bomulds-vat. Dual coil-konstruktionen sikrer større kontaktoverflade mellem coil og væge, og coilen er udformet med vertikal orientering for bedre juice-opsugning.

Hvis du får brug for en reservecoil, eller har lyst til at prøve med andre modstandsværdier, er der i skrivende stund hele fire forskellige typer at vælge imellem. Vi har gjort det nemt for dig og oprettet en bestillingsside til iJust 2-coils her. Når du får leveret din iJust 2 Mini, er portoen jo allerede betalt, så du kan med fordel samtidig bestille ekstra coils, så der er lidt variationsmuligheder. Før eller siden bliver den medfølgende coil jo slidt op, og der er ikke noget mere ærgerligt, end at skulle være uden damp, fordi der ikke er reservecoils i skuffen.

Air Flow Control og påfyldning af e-juice

Med iJust 2 Mini bestemmer du selv, om der skal være mulighed for Air Flow Control. eLeaf har nemlig konstrueret en lille reguleringskrans, som medfølger i sættet. Den kan frit monteres, hvis du vil have mulighed for at begrænse luftgennemstrømningen.

Påfyldning af e-juice er også ganske nem. Vendt tanken på hovedet, og skru bundstykket med racer-ribberne af. Så kan e-juicen problemfrit påfyldes, og du kan være klar til at dampe videre på få øjeblikke. 

Tekniske specifikationer:

 • Tank-kapacitet: 2 ml
 • Batteri-kapacitet: 1100mAh
 • Coil-resistans: 0,3ohm
 • Mål på batteri: Ø 22 mm x 61 mm
 • Mål på tank (diameter x længde): 22 mm x 57,5 mm (inkl. drip tip)
 • Batter-gevind: Standard 510-gevind med fjederpol
 • Effektområde: 30-80 W
 • Ladetid: Max 2 timer (via adapter)
 • Materiale: Rustfrit stål

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ELEAF IJUST 2 MINI SUB OHM KIT

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Stevie Steam - (Indsendt den 01/09/2018)
Fin damper til lommen - Den giver en god damp sørg dog for at være sikker på at den under suget er dækket helt med væske i hullerne dvs. hold den nogenlunde lodret så hvis den har ligget ned så lige hold den vandret lidt før et sug sug ikke for hurtigt igen efter et sug men sørg for at den har trukket væske i vattet den giver en god smag på 0,3 ohm

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller