Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

ELEAF ISTICK PICO

På lager

Mini-mod fra Eleaf

Med et iStick Pico Kit fra Eleaf får du et mod i ministørrelse, som næsten kan skjules i hånden. Ikke desto mindre yder den op til 75 Watt Sub-ohm, og du har mulighed for at vælge den i mange forskellige farver. Den anvender 1 stk batteri af typen 18650, som skal tilkøbes, med mindre du har et i forvejen. E-cigaretten kan anvendes mens du oplader den via. det medfølgende USB kabel. Eleaf anbefaler dog brugen af ekstern oplader, dels fordi det går hurtigere, men også fordi en ekstern oplader som regel behandler batteriet mere nænsomt. Tanken har en kapacitet på 2 ml.

Et Eleaf iStick Pico Kit indeholder følgende:

 • iStick Pico Mod (batteri medfølger ikke)
 • Melo 3 Mini tank, 2 ml
 • Coil 1: EC 0,3 ohm
 • Coil 2: EC 0,5 ohm
 • 4 x forseglingsringe
 • USB-kabel til opladning og softwareopgradering
 • Manual

Ekstra coil - Bestil ekstra coil til iStick Pico her.

HUSK at bestille 18650 batteri med til kittet da dette ikke medfølger. Evt Sony VTC5.

291,75 kr.
291.75

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Eleaf Istick Pico (Valgfrit)

 • SONY VTC5 18650 20A 2600MAH
  SONY VTC5 18650 20A 2600MAH
  51,75 kr.
  51.75
 • ELEAF EC COIL
  ELEAF EC COIL
  21,75 kr.
  21.75

Detaljer

iStick Pico fra Eleaf er ”pico-skopisk” lille

Er man lidt inde i fysikkens præfix’er, vil man vide, at pico er mindre end både mikro og nano. Eleaf har valgt tilnavnet ”Pico” til denne model, og det må siges at være velvalgt, for den er virkelig lille.

Mod’et måler blot 23 x 45 x 70,5 mm, og kan således nærmest skjules i hånden. De afrundede former ligger desuden rigtig godt i hånden, så iStick Pico er perfekt til selv små pigehænder.

Flotte 75 Watt på et enkelt standardbatteri

Det måske mest overraskende ved den lille iStick Pico fra Eleaf er den flotte ydelse på hele 75 Watt. Man skulle næsten ikke tro det muligt på udstyr i den størrelse, men den trækker uden problemer de medfølgende Sub-ohm coils på 0,5 og 0,3 ohm.

iStick Pico skal forsynes med et løst batteri af typen 18650, så husk at købe dette med; vi har et bredt udvalg af løse batterier i shoppen. Bemærk dog, at Eleaf anbefaler kraftige batterier med en drainkapacitet på mere end 25 A kontinuerligt! Det er ikke alle standardbatterier der klarer dette, men denne specifikation er listet under beskrivelsen af de enkelte batterier.

Vælg mellem fem forskellige farver

Eleaf giver dig hele fem forskellige finish-varianter at vælge imellem: Der er fire klassiske og afdæmpede varianter i hvid, sort, sølv og grå, og derudover en rigtig frækkert af en hot pink, som nok skal vække en del opmærksomhed.

Udformningen er stilren med bløde kurver og masser af lækre detaljer i rustfrit stål. Selv det store OLED-display på siden er afrundet, og fører stilen igennem hele vejen. Justeringsknapperne bruges ikke så ofte, så det er gemt pænt væk i bunden af mod’et, hvor også ventilationen er placeret.

iStick Pico kommer med den populære Melo tank i miniformat

Med mod’ets små dimensioner er der grænser for, hvor stor en tank man kan forsvare, hvis der skal være balance i tingene. Eleaf har valgt den populære Melo-tank i miniformat, nærmere bestemt en Melo 3 Mini, der rummer 2 ml.

Kapaciteten er måske lige i underkanten til så potent Sub-ohm, men sådan må det nødvendigvis være, hvis udstyret skal ned i pico-størrelse. Tanken er lækkert udført i stål og glas, og den er let at fylde op. Skru toppen af, og fyld e-juice direkte i tanken ovenfra.

Umiddelbart kan man forledes til at tro, at der ikke er Air Flow Control, for man ser den ikke. Den er dog selvfølgelig med, elegant skjult af en drejbar stålring i bunden af tanken. Alt kan i øvrigt adskilles og rengøres.

Opgrader selv firmware i iStick Pico

Eleaf har valgt at gøre firmwaren opgraderbar i iStick Pico. Det er rigtig smart, for du kan selv hente ny software ned, når Eleaf lancerer nye funktioner eller eventuelle fejlrettelser. Find softwaren på Eleafs hjemmeside, og hent den ned i mod’et via det medfølgende USB-kabel.

USB-kablet kan også bruges til opladning af batteriet. Eleaf anbefaler dog brugen af ekstern oplader, dels fordi det går hurtigere, men også fordi en ekstern oplader som regel behandler batteriet mere nænsomt. Det giver en væsentligt forlænget batterilevetid. Har du ikke allerede en ekstern oplader, er du velkommen til at tage et kig på vores sektion med opladere. Hvis budgettet tillader det, kommer du sikkert i mål med en af modellerne fra NiteCore.

Overvej eventuelt at anskaffe et eller to ekstra batterier, når du alligevel er i gang. På den måde kan du have ét batteri til opladning, mens du damper med et andet.

Frit valg mellem mange forskellige modes

På trods af de små dimensioner er der alligevel blevet plads til masser af avanceret elektronik i Eleaf iStick Pico. Der er selvfølgelig alle former for indbygget beskyttelse, men du har også fuld kontrol over driftsmode. Dels kan du dampe traditionelt med Variabel Watt eller endda direkte Bypass, men derudover er der er en række forskellige modes med temperaturkontrol, alt efter hvilken coiltype og trådtype der anvendes.

Som udgangspunkt vil vi anbefale brugen af temeraturmodes, ikke mindst i betragtning af den relativt lille tankvolumen. I temperaturmode bruges der gennemsnitligt væsentlig mindre e-juice (helt ned til 50% mindre), og så slipper du for at skulle fylde tanken op så ofte. Du kan altid skifte over til VW eller Bypass, hvis du lige skal blære dig med ekstra store dampskyer – for det leverer iStick Pico uden problemer, hvis du beder om det!

Tekniske specifikationer

 • Tank-kapacitet: 2 ml
 • Løst batteri: Type 18650 med høj drainkapacitet (>25 A)
 • Effekt-område: 0-75 Watt
 • Temperatur-område: 100-315 grader
 • Resistans-område (ved temperatur-mode): 0,05-1,5 ohm
 • Resistans-område (ved VW/Bypass-mode): 0,1-3,5 ohm
 • Gevindtype: Standard 510
 • Dimensioner mod: 45 x 23 x 70,5 mm
 • Dimensioner tank (diameter x længde): 22 mm x 55 mm
 • Farvevarianter: Hvid, sort, hot pink, sølv og grå

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ELEAF ISTICK PICO

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
ruth - (Indsendt den 19/08/2018)
så nem - nem at betjen nem at have med i tasken
Sandra Rossen Ungee - (Indsendt den 10/07/2018)
bedste e-cigaret ever - Jeg jar aldrig haft en e-cigaret der var bedre.
Jeg anbefaler den til alle jeg kender der ønsker at stoppe.
Min svigerforældre er os mega begejstret og har begge os købt en.
Kunne man gi 10 stjerne gjorde jeg os det.
God kvalitet til bedste pris.
Mads - (Indsendt den 20/05/2018)
Godt kit! - Picoen lever i allerhøjeste grad op til mine forventninger. Den levere både damp og smag i rigelige mængder! så er den oveni købet lavet i en god kvalitet. Eneste minus er at væske påfyldningen er lidt besværlig på denne model. Men alt i alt et godt køb til prisen!
Alexander - (Indsendt den 31/10/2016)
God Maskine - Lækker maskine, jeg gik fra en helt almindelig e-cig, til denne, og produktet er dejligt, vejer ikke meget, man kan let via temperatur styring, gøre den optimal for en selv.

Jeg valgte at købe 4ML tanken, da jeg syntes 2ML, var alt for lidt.
Henrik - (Indsendt den 01/06/2016)
Rigtigt godt sæt.. - Et rigtigt godt sæt til begyndere eller den erfarne dampere. Ligger godt i hånden og nem at have med rundt pgr.af størrelsen. Køre rigtig godt i temperatur styring, uden at pulsere. Lavet i god kvalitet materialer. Jeg bruger mit hver dag..

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt