Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Coils – den lille enhed som skaber magien

En forklaring af hvad der egentlig sker i en e-cigaret

coilFordamperen eller forstøveren, som nogle vil kalde det, sidder inde i tanken og kan på de fleste modeller udskiftes efter behov. Hvis coil lyder fremmed for dig, så fortvivl ikke. Ligesom væskebeholderen har mange navne, har coils det også. En coil går under mange alternative navne såsom: Atomizer, fortsøver og brænder. Det er igen her den samme ting og man kan ikke sige at nogle navne er mere rigtige end andre. Her hos Din eCigaret bruger vi navnet coil, som er den engelske betegnelse og det mest udbredte term i Danmark.

De mest anvendte coils produceres af Kangertech, Aspire og Joytech. Den mest anvendte til Kangertech coils er Single, Dual og Occ coil. Single anvendes i bla. EVOD, Protank 2 og Protank 2 mini. Dual coils i Emow, Protank 3 mini, Aerotank v2, Aerotank mini med flere. Occ coils anvendes til de populære Subtanke, er utrolig slidstærke og leverer en suveræn damp og smag.

  Aspire er også et utrolig populært valg, og mange foretrækker denne producents dual coil, fremfor Kangertechs Single og Dual coil serie. Aspire clearomizer bruger primært almindelige BVC dual coils som passer til Aspire CE5, ETS, Vivi Nova, K1 med flere. Anvendes Nautilus tanken (fåes i lille og stor udgave) skal en speciel coil anvendes. Den hedder Nautilus BVC. Bruges Atlantis tanken, skal du huske at benytte de dertil passende Atlantis coils. Sidstnævnete anvender sub ohm og kan kun anvendes på iStick 30W eller lignende modeller. Førhen hed aspires coils BDC, men en videreudvikling af coilen har givet den navnet BVC (buttom vertical coil). Det betyder at coilens spole er placeret vertikalt i stedet for diagonalt, hvilket forbedre fordampningen af juicen.

Det er vigtigt at notere sig, at coils fra bla. Kangertech, Aspire og Eleaf kun er kompatible med deres egne tanke og det er fx ikke muligt at anvende en Aspire coil i en Kangertech tank.

 

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller