Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

VAPE  

Vape kommer fra den amerikanske betagnelse Vapor og betyder damp. Det er således et ganske kendt og brugt term til det som i folkemunde også kaldes en e-cigaret.

E-cigaretter bliver et mere og mere udbredt alternativ til tobakscigaretterne, og det afspejles i det voksende udvalg af Vape shops – også kaldet e-cigaret butikker – i hele landet; og i særdeleshed i København og de øvrige storbyer som Aalborg og Aarhus.

 

➡️ Se vores fem bedst sælgende vapes her!

➡️ Se vores fem bedste sælgende vape juice her! 

 

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Andre Egenskaber
 • Nikotinindhold
 • Ryd
  Pris
 • Produkttype
 • Smag
 • Velegnet til
 • Farve
 • Mærke
 • Batterianvendelse
 • 6 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  ASPIRE POCKEX POCKET AIO

  ASPIRE POCKEX POCKET AIO

  199 kr.
  199
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Aspire kit | 1500mAh | 23W
  0,6Ω coils
  2ml væskekapacitet
  MELLEM GEEKVAPE/TRUE VAPOR PAKKE

  MELLEM GEEKVAPE/TRUE VAPOR PAKKE

  not 189 kr
  189

  Hurtigt overblik

  Kombi-pakke
  1 e-cigaret + 1x10ml e-juice
  Flere smagsvarianter
  INNOKIN GO S PEN KIT - 1500MAH

  INNOKIN GO S PEN KIT - 1500MAH

  199 kr.
  199
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Innokin kit | 1500mAh | 13W
  1,6Ω coils
  2ml væskekapacitet
  LILLE VOOPOO/TRUE VAPOR PAKKE

  LILLE VOOPOO/TRUE VAPOR PAKKE

  not 169 kr
  169

  Hurtigt overblik

  Kombi-pakke
  1 e-cigaret + 1x10ml e-juice
  Flere smagsvarianter
  LILLE GEEKVAPE/TRUE VAPOR PAKKE

  LILLE GEEKVAPE/TRUE VAPOR PAKKE

  not 169 kr
  169

  Hurtigt overblik

  Kombi-pakke
  1 e-cigaret + 1x10ml e-juice
  Flere smagsvarianter

   

  VAPE I KØBEHAVN, AALBORG OG AARHUS  

  Det kan være fristende at svinge forbi den nærmeste Vape shop, hvis du mangler væske eller en ny coil. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være store besparelser at hente ved at køre lidt længere og i det hele taget at sammenligne priserne. Især i København, Aalborg og Aarhus, hvor udvalget af Vape shops er meget stort, vil du opleve, at der er markante prisforskelle fra butik til butik. Derudover er der naturligvis forskel på både produktudvalg og service. Enhver kan åbne en Vape butik, men det kræver et indgående kendskab til industrien, producenterne og produkterne at kunne tilbyde en ordentlig rådgivning. 

  Din eCigaret været med siden begyndelsen, da e cigaretter blev introduceret til det danske marked. Vores fysiske butik er beliggende på Klareboderne 6, 1115 København K, og her finder du et kæmpe udvalg af alle de bedste produkter fra de mest anerkendte producenter – både af vape pens i forskellige modeller, vape juice og tilbehør, samt produkter til selvblanding. Udover et meget stort udvalg, får du erfarne medarbejdere og en service, der i dag er en sjældenhed. Servicen afspejler sig også i en webshop, så du kan handle hjemme fra sofaen, hvis det er mere bekvemt for dig. Webshoppen har endda et endnu større udvalg end butikken – og servicen kan du stadig gøre brug af. Ved at bestille online får du mulighed for at handle vape pens, når det passer dig. 

  Webshoppen har åbent 24 timer i døgnet, og uanset om om du befinder dig i København, Aalborg eller Aarhus, så tilbudes levering allerede næste dag, hvis bestillingen er foretaget inden kl. 15.30 – også i weekenden.

   Vape shop København

   

  VAPING - HVAD ER DET?  

  De fleste vælger at prøve e-cigaretter eller snus i forbindelse med rygestop – eller ved ønsket om et sundere alternativ til tobakscigaretterne. ”At ryge” e-cigaretter kaldes på dansk ”at dampe”, da e-cigaretter producerer damp frem for røg. På engelsk kaldes det ”vaping”, og den term bruges også meget herhjemme; deraf også begreberne Vape Shop og vape juice. 

  I Danmark er vaping ikke godkendt som værende et rygestopmiddel. Det skyldes, at der stadig er begrænset viden omkring følgerne af at dampe. De fleste undersøgelser og de fleste forskere er dog enige om, at vaping er et væsentligt sundere alternativ til tobak. Det skyldes i særdeleshed den tjære, som almindelige tobakscigaretter påfører lungerne, og som ikke findes i damp fra e-cigaretter. At vaping ikke er et godkendt rygestopmiddel betyder derfor ikke, at det ikke er et bedre alternativ til cigaretterne eller at det kan bruges som et middel til rygestop. 

  Public Health England er nogle af dem, der har undersøgt følgevirkningerne af e-cigaretter nærmere, og her fastslås det, at vaping er 95% mindre skadeligt end at ryge tobakscigaretter. Med udgangspunkt i den konklusion er der altså store sundhedsmæssige fordele at hente ved at kvitte cigaretterne til fordel for en e-cigaret.

   

  Vape shop Aspire Sundbygaard 

  HVILKEN VAPE PEN SKAL JEG VÆLGE? 

  Én ting er, at du typisk får et større udvalg og en bedre pris i en online Vape Shop (samme pris og udvalg findes dog i Din eCigarets fysiske vape butik i København), men noget helt andet er, at det faktisk kan være svært at overskue, hvilken e-cigaret du skal vælge – især hvis du er ny inden for vaping.

   Vape pen Eleaf 

  HVIS DU ØNSKER EN VAPE DER MINDER OM CIGARETTER 

  Hvilken vape, du skal vælge, afhænger af dine præferencer. Mange nye dampere forsøger at kvitte tobakscigaretterne, og hvis det er dit tilfælde, vil du højst sandsynligt foretrække et alternativ til cigaretterne, der kommer så tæt på en rygeoplevelse som muligt. Det betyder dels, at e-cigaretten ikke må være for stor og prangende, men i særdeleshed, at dampmængden skal svare nogenlunde til røgmængden, og at vapen skal være med et såkaldt ”stramt sug”, der kendes fra cigaretterne. 

  Svarer ovenstående til dét, du ønsker af en vape pen, skal du altså dels kigge på størrelsen, og derudover skal du vælge en vape med MTL (mund-til-lunge sug), som minder mest om dét at ryge tobakscigaretter i forhold til suget. Vælg også gerne airflow, så du selv mere præcist kan indstille vapen i forhold til luft og sug. Slutteligt bør du gå efter én af de ”originale” vapes med et ohm-tal på mellem 1,2 og 2,1 ohm, da det vil svare omtrent til den mængde damp, der svarer til tobakscigaretternes røgmængde. Mange nyere modeller af vapes er med sub-ohm, som er en meget lav ohm-styrke. Det giver en større og mere fyldig mængde damp, som mange foretrækker, men som dog ikke svarer til røgen fra tobakscigaretter.

   

  BEDST SÆLGENDE VAPES  

  De mest solgte vapes kommer fra giganterne Joyetech, SMOK, Aspire, Innokin og Eleaf. De produkter, som flest klikker i kurven hos Din-eCigaret.dk, er følgende: 

   

  KUNDESERVICE SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE 

  Er ovenstående ikke nok, har du spørgsmål, eller er du bare stadig i tvivl, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig via mail, telefon og chat – og du er naturligvis også velkommen i butikken i København, hvor du til en hver tid kan få kompetent vejledning af vores erfarne medarbejdere.

   Vape juice Sundbygaard

   

  VAPE JUICE - HVAD SKAL DU VÆLGE? 

  Udvalget er enormt, så det kan være svært at vælge vape juice, når du køber din første e-cigaret. Mange tidligere rygere starter med en smag af tobak, så skiftet bliver så minimalt som muligt, men det er synd og skam at holde sig til tobakssmagen på sigt, da e-cigaretter netop giver mulighed for en helt ekstra dimension med sine mange smagsvarianter af vape juice.

   

  VÆLG SMAG 

  Vape juice findes med smag af lakrids og menthol, smag af frugt og bær, smag af slik og chokolade og smag af alt, du i øvrigt kan komme i tanke om. Hvad, der fungerer som tyggegummi og pastiller, fungerer typisk også som vape juice. Vælg noget, du i forvejen kan lide, noget der giver et friskt pust, eller noget syndigt, som giver dig en tilfredsstillelse af sukker – helt uden indtag af kalorier. Du kan med fordel købe flere forskellige smage og have liggende, så du har noget at skifte imellem.

   Vape juice True Vapor

   

  FÆRDIGBLANDET ELLER SELVBLANDER VAPE JUICE 

  Når du skal købe vape juice er den nemme løsning at købe færdigblandet, der er lige til at hælde i din vape. Men efterhånden som du bliver mere garvet inden for vaping, kan du med fordel tilføje lidt ekstra aroma til den færdigblandede vape juice for at styrke smagen eller begynde at eksperimentere med selvblanding eller Shake N Vape, som er en hel videnskab for sig. Her kan du kombinere og opfinde nye smage, der passer til dine smagsløg, ligesom du selv kan skrue på den ønskede mængde nikotin. 

  Det smarte ved e-cigaretter er, at du selv kan være med til at styre nikotinmængden. Det betyder, at du f.eks. kan starte med den mængde nikotin, du er vant til fra cigaretterne, og så langsomt trappe ned til mindre nikotin – og der findes også masser af vape juice uden nikotin. Du behøver derved ikke dampe færre gange dagligt i forbindelse med et ”rygestop”, men kan nøjes med at indtage mindre nikotin ad gangen.

   Vape juice Liqua 

  DE 5 BEDSTE VAPE JUICE 

  Vores butiksbestyrer i butikken i København har givet sit bud på de 5 bedste vape juice, der lige nu er på markedet – både ud fra egen erfaring og kundernes efterspørgsel:

  Lad dig inspirere af ovenstående, hvis du vil vælge sikkert. Du kan naturligvis også prøve vape juice med en smag, du foretrækker, fra én de mest populære producenter på markedet, som eksempelvis True Vapor, Sundbygaard, Liqua, Fcukin’ Flava, Vape Away eller Crafted

   

  VPG FORHOLD I VAPE JUICE 

  Du skal selvfølgelig vælge smag og nikotinstyrke, men du skal også være opmærksom på fordelingen af VG (Vegetabilsk Glycerin) og PG (Propylenglykol), som er hovedingredienserne i vape juice. Undersøgelser viser, at flest dampere foretrækker en blanding, der hedder 70% VG og 30% PG, men der er naturligvis tale om en præferencesag. Foretrækker du lidt ekstra ”halskrads”, som kendes fra tobakscigaretterne, skal du have fat i en væske med mere PG. PG sørger desuden for en mere intens smag, hvor VG skruer på mængden af damp.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...