Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

E-CIGARET OVERSIGT - SITEMAP

Her kan du navigere rundt på siden og finde den ønskede kategori eller underkategori, så du kan finde det udstyr du søger til din e-cigaret.

E-cigaret – Her finder du det kæmpe udvalg af e-cigaret udstyr på din-ecigaret.dk. På forsiden finder du en overskuelig guide, hvis du er nybegynder, og ellers kan du i topmenuen finde e-juice fra bl.a. True Vapor, Sundbygaard, Liqua og Dekang. Derudover kan du i de forskellige kategorier finde e cigaret batterier, tank / clearomizer, coil / brænder til din e-cigaret, færdige ecigaret kit og alverdens tilbehør. Kort sagt – alt hvad du behøver at vide om e-cigaretter før du bestiller dit udstyr.

Kategorier med forskelligt tilbehør til e-cigaretter


el cigaret 

El cigaret – Her har vi en collection med el-cigaretter hvor de alle er samlet i ét overblik. E-cigaretter findes med forskellig størrelse batteri, og du kan også få en tank / clearomizer i forskellige udformninger. Alle E-cigaretter i oversigten er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen i Danmark.

Engangs e cigaret - Her har vi et udvalg af disposables, som er et godt alternativ til den traditionelle e-cigaret.

Forskellige e-cigaret kits

Rygestop kit – Ønsker du at stoppe med at ryge, så er disse rygestop sæt super nemme at gå til. Der medfølger batteri, clearomizer og e-juice (og evt. coils) i alle sæt, så du med sådan et sæt har alt til at få en god dampoplevelse.

E-pibe – E-cigaretter fås også udformes som en pibe. Her er Atomizer, coil og batteri indbygget i pibens hoved, og den fungerer i princippet præcis ligesom en almindelig e-cigaret. Alle modeller er udført i rosentræ, og kommer med oplader og batteri.

 


Forskellige e-cigaret batterier 

E-cigaret batteri – Et batteri er nødvendigt til en e cigaret. Der er mange forskellige udgaver, nogle kan justeres (såkaldt variabel volt eller VV), og andre har et fast output. Batteriet aktiveres ved at holde trykknappen inde, hvorved du, ved at suge i driptip (mundstykke) på clearomizeren får damp. Alle batterier er genopladelige, og holder derfor længe. Du kan få små handy batterier på 650 mAh, men også batterier helt oppe på 1600 til 2200 mAh, så du har til en lang dags dampning. Alle batterier har enten et eGo-gevind eller et 510 gevind. Fortvivl ikke, under hvert enkelt batteri er der guide til hvilken tank / clearomizer der passer til.

Forskellige e-cigaret batterier

Almindelige batterier til e-cigaret – Her finder du runde batterier, som passer til alle tanke og clearomizere med eGo-Gevind. Batterierne er enkle i brug, og fås eksempelvis med LCD-Display der viser batteriniveau, så du ikke pludselig løber tør for strøm. Batterierne lades op ved at skrue dem i en usb oplader, så e-cigaretten altid har strøm.

Variabel volt batterier – Med disse batterier kan du justere hvor mange volt du sender op til din tank med e-juice. Derved kan du finde det output der giver præcis den mængde damp du ønsker. Det indstilles ved enten at skrue op og ned for effekten i bunden af batteriet eller på trykknapperne (alt afhængig af model). Af almindelige batterier der er variable har vi modeller fra Vision.

Batterier til mods – Denne kategori indeholder løse batterier som sættes i nogle mods. Der findes 2 størrelser, nemlig 18350 (det lille) og 18650 det store. De fås i forskellige udgaver med forskellig kapacitet, fra 700 mAh og op til 3100 mAh. Vi fører Samsung, Efest og Sony batterier. Batterierne har forskellig afladningskapacitet, så check op på hvad dit mod kræver, før du investerer.

Sub-ohm batterier – Disse batterier kan alle køre med en sub-ohm tank. Alle batterierne har et eGo-gevind, og passer derfor til de fleste større tanke og clearomizer. Batterierne har en højere kapacitet en almindelige batterier, og ligger på mellem 1100 og 4400 mAh.

 


e juice 

E-Juice – Hos din-ecigaret.dk fører vi kun væske med nikotin der er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og TPD. Vi har væske med tobak, menthol, drikke og søde smage. Du kan få e-juice med nikotin, men også e juice uden nikotin. Du finder e juice med forskelligt PG/VG forhold, e-juice med nikotin (og uden) fra True Vapor, Liqua, Dekang og Sundbygaard og Shake'N'Vape væsker med andre forskellige smage. PG er propylenglykol, og VG er vegetabilsk glycerin. E juice er blandt mange også kendt som e væske eller rygevæske.

Forskellige e-juice mærker

True Vapor – Her finder du almindelige smagsvarianter i forskellig nikotinstyrke, samt Danish Tobacco og Menthol Sensation, som er en tobaksvariant, og en kraftig mentholsmag. True Vapor væsker har vi ført længe på webshoppen, og de er kontrolleret og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen. En tommelfingerregel når du skal vælge nikotinstyrke til din e-cigaret er: Giver din e cigaret meget damp, så vælg en lavere nikotinkoncentration – Bruger du en clearomizer af ældre årgang med en svagere coil, så skal styrken af nikotin være højere, for at få det samme ud af det.

Sundbygaard – Sundbygaard er et dansk mærke, som pt. har 14 forskellige smagsvarianter. Sundbygaards e-væsker har alle et PG/VG forhold på 50/50, så de kan anvendes i de fleste e-cigaret modeller. Alle væskerne fås i 0mg, 6mg, 12mg og 18mg nikotin. Samtlige af e-væskerne fra Sundbygaard er også godkendt af Sikkerhedsstyrelsen i Danmark, og TPD (Tobacco Products Directive). Du kan finde tobakssmage, frugtsmage, sammensatte smage, søde smage og mentholsmag. E-juice fra Sundbygaard er allesammen på 10ml, og kommer i en forseglet flaske med sikkerhedslåg. På flasken sidder en lille plastiktud, som gør at e-juice kan påfyldes din tank.

Dekang E-Juice – Dekang er et mærke af e juice, der har været på markedet i mange år. Det er e-væsker der er færdigblandede og klar til brug lige fra flasken. De kommer i forseglede 10ml flasker, og under låget på flasken er der en lille spids, der gør at e-juicen kan påflydes væskebeholderen på e-cigaretten. Dekangs væsker er allesammen fremstillet i et blandingsforhold på 50%VG og 50% PG, hvilket gør at væskerne kan anvendes i stort set alle e-cigaretter. Der findes 10 forskellige smagsvarianter fra Dekang, og de kommer typisk i 0mg, 6mg og 18mg nikotinindhold.

Liqua E-Juice – Liqua er et mærke der har været med helt fra starten da e-cigaretter og e-væske kom frem. Liqua har et sortiment med 15 forskellige smagsvarianter. Det er en serie af e-væsker der er enkle i smagsvarianterne, og spænder fra tobakssmage til menthol, frugt og søde smage. Alle Liqua væsker er på 10 ml, og fås i 0mg, 6mg og 12mg nikotin. Alle væskerne er i blandingsforholdet 50% VG og 50% PG. Liquas væsker er allesammen godkendt af Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Flaskerne er forseglet, og har en lille tud til at påfylde væsken på e-cigaretten.

 


clearomizers 

Clearomizer – Find lige den tank eller clearomizer der passer dig. Det brede udvalg giver dig almindelige clearomizers med eGo gevind der passer på de mindre runde batterier, større tanke med 510 gevind der har kraftigere coils. Der er clearomizers fra Aspire med BVC Coil, og Nautilus og Pockex, eksempelvis, der kan køre sub-ohm. Fra KangerTech har almindelige clearomizere Såsom CE4. Der er også et bredt udvalg af sub-ohm tanke, eksempelvis fra SMOK, der har mange kraftigere modeller som TFV12 og Prince Cloud Beast, har større coils, og det, kombineret med lavere ohm-modstand gør at de fungerer ved højere watt-områder. Der er ligeledes et stort udvalg af rebuildable (RBA) tanke, Hvor du selv kan vikle dine egne coils, så de passer til dit behov. Husk at du skal bruge nikkel coils (ni-200) hvis du vil bruge din sub-ohm tank på et temperaturstyret mod.

Forskellige tanke til e cigaret

Clearomizer med eGo-gevind – Her finder du de mest almindelige clearomizers, som passer til alle batterier med eGo gevind. Mange af dem har været på markedet i mange år, og er altså stadig til at få fat i. Eksempelvis en almindelig CE4 Clearomizer, men Aspire ETS, Aspire CE5 og Aspire K1 kan du også finde. Tankene har en kapacitet på max 2ml e-væske, men nogle af dem er lidt mindre. Tankene er lavet sådan at de fungerer som de er, men hvis du vil have en større tank, hvor du selv kan styre air-flowet, så kig i kategorien med alle de andre tanke. Clearomizers i denne kategori kan indeholde mellem 1,6 og 2,0 ml e-juice. Ud over CE4 har hver en clearomizer i denne kategori en udskiftelig coil, så du ikke skal udskifte hele tanken når den er slidt op, men blot coilen.

Tanke fra SMOK – Tanke fra SMOK eller SMOKTECH, er stort set allesammen store tanke. Dengang hvor tanke måtte være større end 2 ml kom SMOK med masser af store tanke og kraftige coils. Nu må e-cigaret tanke (væskebeholdere) max være på 2ml. Dette har gjort at SMOK har nedjusteret størrelsen på mange af deres tanke til det europæiske og danske marked, sådan at man stadig kan få mange af de samme modeller. Mange af SMOKs tanke er Sub-Ohm tanke, hvor du kan få mange forskellige coils til, i forskellige ohm modstande og forskellige typer og materialer.

Sub-ohm tank – Oversigt over alle sub-ohm tanke på markedet i Danmark. Sub ohm betyder at coilen i tanken er på under 1 ohm, og det gør at den kan operere på højere wattområder. Du kan altid se på coilen i din tank, hvilket anbefalet watt-område den bør anvendes i. Sub ohm betyder at din coil i tanken er på under 1,0 ohm. I Sub Ohm genren vil du kunne finde mærker som SMOK, Aspire, Wismec, Eleaf og mange flere. Mange batterier og mods kan yde højere watt efterhånden, og for at det fungerer, så følger tankene også med.

Tanke fra Joyetech – Dette er oversigten over alle tanke fra Joyetech. Joyetech har været med lige fra dengang hvor e-cigaret tanke kom frem, og kan her finde alle de tilgængelige tanke der findes fra Joyetech. Alle tankene overholder naturligvis Sikkerhedsstyrelsens krav, og er godkendte i Danmark. De kompakte Cubis tanke minder meget om den man ser indbygget i en Ego Aio, og skulle du ønske en anden udformning på tanken, større diameter, andet mundstykke etc. så er der flere at vælge imellem. Tankene har max en kapacitet på 2ml e-juice, da dette er det maximalt tilladte i Danmark.

 


mods til e-cigaretter 

E-cigaret Mod – Her finder du oversigten over mods til e-cigaretter. Et Mod betyder et modificeret batteri. Der findes almindelige mods, mekanisk mod og og box-mod. De fleste kan justeres ved en såkaldt variabel volt eller variabel watt funktion, og derved kan du styre hvor meget power du sender fra batteriet gennem brænderhovedet (coil) i din tank. Vi fører mods der går fra 10 Watt (Eleaf iStick Mini) og helt op til over 200 Watt, som nogle af SMOK-modellerne yder.Der er forskellige producenter af almindelige mods, hvor man kan nævne iStick-serien fra Eleaf. Inden for box-mod har SMOK (Smoktech) eksempelvis modellerne Majesty, men også H-Priv, I-Priv, S-Priv og T-priv for bare at nævne et par stykker. Der findes også modeller med temperaturstyring. Her undgår du at overophede dine coils, og de vil derved holde længere. Du vil ligeledes opleve et fald i e-juice forbrug.

Forskellige e-cigaret Mod

Joyetech / Eleaf Mod – Her finder du blandt andet iStick der med iStick 40W TC (Temperaturstyring) giver dig et produkt med høj sikkerhed. Du overopheder aldrig dine coils med dette mod, og undgår derved dry hits. Vær opmærksom på at du skal køre med nikkel coils (Ni-200) for at kunne bruge temperaturstyrede mods. I de fleste tilfælde er der i forbindelse med temperaturstyring tale om coils med lavere ohm, og derved altså et højere watt-område for mod'et. Joyetech Cuboid er mods der kan køre med temperaturstyring. De kan typisk på op til 200 Watt, hvilket gør at de kan justeres, så de passer med stort set en hvilken som helst tank du sætter ovenpå.

Box-mod – Overblik over de box mods vi fører hos din- ecigaret.dk. Alle box-mods er med variabel watt eller variabel volt, og de kan yde fra 10 W helt op til 225 Watt. De mods der ikke har fast integrerede batterier bruger alle sammen et batteri (eller flere) af typen 18650. Hvis du investerer i et meget kraftigt mod er det nødvendigt med et batteri med høj kapacitet (mAh) samt en høj afladningskapacitet. Vi fører naturligvis batterier der passer til det box-mod du søger. Box-mods kan også bruges til drippers, hvor du selv vikler og monteret din coil med kanthaltråd (eller nikkeltråd) og en væge af økologisk vat. Disse coils vil ofte have en meget lav modstand (0,5 ohm eller derunder), og kræver derfor høj effekt fra dit mod for at give damp. Det er altså på den måde du kan lave præcis den coil du ønsker, hvis du mestrer det.

 


e cigaret tilbehør 

Tilbehør til e-cigaretter – Her kan du finde oversigten over alt det tilbehør der findes til e cigaretter. Du kan få holdere i aluminium, silikone eller gummi, i forskellige størrelser der passer netop den e-cigaret du har. Der er også holdere der med dobbeltklæbende bagside kan monteret i bilen eller lignende. Inden for drip tips er der også et stort udvalg i mange udformninger, materialer og farver, så du kan finde netop den drip-tip / mundstykke, der passer til din smag og tank. Du kan finde opladere til alle batterier, samt alt værktøj og materialer du behøver hvis du er selvbygger og vil vikle dine egne coils med kanthaltråd og økologisk vat. Derudover kan du finde dig et etui i lige den størrelse der passer til dit e-cigaret udstyr, et silikonecover eller en lædertaske.

Forskelligt tilbehør til e-cigaret

E-cigaret oplader – Søger du en oplader til e-cigaretter, så finder du ladere her, der passer til alle modeller. Nitecore leverer opladere, med indikatorer af batteriniveau, og mange andre funktioner. Disse er til 18650 og 16350 batterier. Der er plads til mellem 2 og 4 batterier i de forskellige udgaver.  Alternativt fører vi Efest LUC oplader og Efest smart oplader, som kan oplade de samme batterier. Har du et almindeligt e-cigaret batteri med eGo gevind, så finder du en USB oplader der passer til. Du kan også få en adapter, så du kan sætte din lader i en 220 volt stikkontakt eller en autolader, som passer i cigaret tænderen på bilen, og har usb udgang.

E-cigaret holder – En oversigt over alle holdere til e-cigaretter. Der er en del forskellige udgaver alt efter størrelsen på batteriet på din e-cigaret, men du kan vælge mellem en aluminiumsholder og en silikoneholder til de mindste 650 og 1100 mAh batterier, eller en gummiholder der er lidt større, men som har flere huller i forskellige størrelser, som passer til alle runde eGo batterier og lignende. Her kan du også have din clearomizer stående i, hvis du skifter mellem flere forskellige e-juicer med forskellig smag. Du kan også finde en e cigaret holder til bilen, som sidder fint på instrumentbrættet.

Diverse e-cigaret tilbehør – Kategori hvor du blandt andet kan finde et silikone etui til din Eleaf iStick eller din Joyetech Egrip. Du kan også få et læderetui som beskytter din iStick. Her finder du også diverse mundstykker til e-cigaretter eller drip tips som de kaldes, eller et sleeve til din Aspire Nautilus eller Atlantis tank. Der er også silikonecovers til Joyetech eGo Aio og Aspire Pockex. Her kan du også finde diverse målesprøjter, blandeflasker, værktøjssæt, vat og powerbanks.

 


Forskellige e-cigaret producenter 

e-cigaret producenter – Hos din-ecigaret.dk går vi højt op i kvalitet, og derfor fører vi kun e-cigaret udstyr, batterier, mods og clearomizere der er godkendt på det danske marked af Sikkerhedsstyrelsen. Du kan finde alle de forskellige brands på denne side, og klikke ind på dem hver især og læse mere og se de forskellige produkter.

Forskellige e cigaret mærker

Aspire – Aspire Life Changing. Aspire er et mærke der har eksisteret sin e-cigaretter kom frem. Hos din-ecigaret.dk har Aspires clearomizere med BVC coils også været her i mange år. Der er blandt andet Aspire ETS, CE5 og K1 tanken. Derudover laver Aspire også sub ohm tanke, eksempelvis nautilus og atlantis tankene. Samtidig har de udviklet en serie batterier, nemlig CF VV serien i carbon design, som giver dig mulighed for at justere spændingen i bunden af batteriet og derved dampmængden. Sidst men ikke mindst får du fra Aspire en stribe e-cigaret kit som er klar til brug, med lader, batteri, coils og tank. Aspire har også Aspire Pockex, som er en all-in-one version af e-cigaretten, hvor tank og batteri er udført i ét stykke.

KangerTech – Kangertech er også et mærke der har været på markedet i mange år. Kangertech har desværre ikke valgt at få særlig mange produkter godkendt til det danske marked, så udvalget er en lille smule indskrænket. De har dog Vola 100W mod'et på markedet, som er justerbart og har temperaturstyring, så du kan styre temperaturen i dine coils, og ikke overophede dem. Derudover har Kangertech en version af CE4 tanken, som er helt enkel, og som er en engangstank, hvor du ikke kan udskifte coilen, men derimod udskifte hele tanken.

Joyetech / Eleaf – Oversigten over alt hvad Joyetech og Eleaf har at byde på. Joyetech og Eleaf har begge lanceret e-cigaret modeller i alle størrelser og afskygninger. Der er coils i mange forskellige materialer og ohm-modstande, og du kan også finde diverse tilbehør som er lavet til de enkelte e-cigaret modeller. Joyetech/Eleaf er et af de mærker der har rigtig mange produkter der er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, så her er der mange at vælge imellem. Der er all-in-one enheder, der er boks mods, hvor du selv vælger hvilken tank du vil have på dit mod, og så er der komplette sæt med mod og tank. Der er også mange af modellerne inden for mods der er kompatible med temperaturstyring, og har et display, hvor du kan justere og indstille det, så det passer til dit behov.

Smoktech – Smoktech, bedre kendt som SMOK har altid været med, med mekaniske mods, og har nu bevæget sig mere over i variable mods, og sub-ohm tanke. Da temperaturstyring af e-cigaretter kom frem, lancerede Smoktech XPRO M80 Plus mod'et. Dette er siden blevet erstattet af Mods i PRIV-serien. Derudover har SMOK almindelige tanke, drippers og RBA tanke, samt sub-ohm tanke, såsom TFV 12 og Prince Cloud Beast. Fælles for alle modellerne er at de er godkendte til det danske marked.

Efest – Endnu en leverandør af batterier til mods, og opladere. Efest sørger for opladere til både løse batterier og mods, samt batterier i forskellige størrelser og med forskellige specifikationer, så du kan finde netop det, der passer til dit Mod. 18350 batterier (de små) og 18650 batterier (de store) fås i hhv. 700, 2600 og 3100 mAh, og med en afladningskapacitet på 20 Ampere. Efest har også lanceret en charging safety bag, som du kan anvende når du oplader batterier. Efest har opladere der kan oplade op til 4 batterier på en gang.

Vision – Vision har med Spinner 2 batteriet et justerbart batteri i stick form. Batteriet er på 1650 mAh kapacitet, og variabel volt fra 3,3 – 4,8 volt. Batteriet er et af de få e-cigaret batterier med eGo gevind (og 510 gevind), så små tanke som eksempelvis Aspire K1 kan passe til. Det er også med disse tanke at batteriets kapacitet og output passer.

 


Anden brugbar information

E-Cigaret Guide – Er du helt ny inden for e-cigaretter, så kan du med fordel se vores nybegynderguide for nye dampere igennem. Guiden tager dig igennem den nødvendige basale viden for at du kan forstå hvordan en e-cigaret fungerer. Det tager kun få minutter, og giver dig grundlag for at vælge en e-cigaret der fungerer til dit behov.

E Cigaret test – Vi holder os løbende opdateret med de nyeste produkter inden for e-cigaretter, og på og hvis du vil se e-cigaret anmeldelser, så klik her, hvor vi præsenterer forskellige modeller og hvad de kan. Vi tester alt fra batterier til clearomizere og coils, samt e-cigaret sæt. Det er altid godt at holde sig opdateret med forskellige test, så du kan finde en e-cigaret der fungerer til dit behov, da det kan være svært at vælge rigtigt.

E cigaretter vs. cigaretter - Dette sker, når du dropper cigaretterne.

Sub-ohm guide – Alt hvad du bør vide om sub-ohm. E-cigaretter der kører sub ohm coils i den kraftigere ende, og benytter coils på under 1,0 ohm. I denne guide finder du alt den nødvendige information for at forstå hvordan en sub-ohm e-cigaret fungerer, og hvad du bør vide.

Maksimal damp - Bliv klogere på, hvordan du kan opnå mest mulig damp fra din e-cigaret.

E-juice uden nikotin - Se vores udvalg af e-juice uden nikotin ved at klikke på undersiden her.

E-cigaret med nikotin - Søger du en e-cigaret uden med nikotin finder du hele vores udvalg lige her.

E-cigaret uden nikotin - Her finder du alle vores e-cigaretter uden nikotin. Udvalget udvides løbende.

E-væske aroma - Find hele udvalget af vores e-væske aromaer lige her. Find smagen, der passer til dig.

E-væsker med nikotin - Se det store udvalg af e-væsker med nikotin her på siden. Forskellige styrker og aromaer.

E cigaret butik - Læs om vores værdier, og hvad vi kan tilbyde dig.

E-cigaret Hørsholm - Læs om køb af e-cigaretter i Hørsholm

E-cigaret Helsingør - Læs mere om køb af e-cigaretter i Helsingør

E-cigaret Taastrup - Læs om e-cigaret butik i Taastrup

E-cigaret Fredericiagade - Læs mere om køb af e-cigaretter i Fredericia

Snus i Odense - Læs mere om køb af tobaksfri snus i Odense.

Bornholmsk snus - Læs mere om køb af tobaksfri snus på Bornholm.

Snus i Silkeborg - Læs mere om køb af nikotinposer i Silkeborg.

Snus i Aarhus - Læs mere om køb af tobaksfri snus i Aarhus.

Snus i Aalborg - Læs mere om køb af tobaksfri snus i Aalborg.

Snus i København - Læs mere om køb af tobaksfri snus i København.

Vilkår – Hos din-ecigaret.dk sætter vi en stor dyd i at yde dig som forbruger den bedst mulige service. Her kan du læse mere om hvilke vilkår der gælder når du handler hos os. Du finder gældende vilkår for priser, betaling, fragt, levering, fortrydelsesret og reklamation. Du kan også her læse om vores cookies politik.

Fragt og Levering – Her finder du den nødvendige information om fragt og levering, måde til EU-lande og ikke EU lande, samt levering i Danmark. Vi tilbyder hos din-ecigaret levering med tracking, så du altid kan følge med i hvor langt din pakke er i fragten.

Kontakt og Kundeservice – Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information om produkter, levering, vilkår eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Hos din-ecigaret.dk går vi meget højt op i at du som forbruger er tilfreds med dit produkt, så hvis du vil i kontakt med os, så kan du finde kundetelefon, e-mail og adresse her. 

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller