Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Base Fuel 100 PG

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

100 PG Base - 100ML

Med Base Fuel 100 % PG får du hele 100 ml ren propylenglykol, beregnet til fremstilling af din egen e-juice til din e-cigaret. Vær opmærksom på, at der hverken er tilsat aroma eller vegetabilsk glycerin (VG), som du normalt finder i en standard e-juice.

Base Fuel 100 % PG er med andre ord blot én af de ingredienser du skal bruge, for at mixe din egen e-juice.

Hvad er propylenglykol (PG)

Navnet kan måske klinge lidt fremmedartet for nogen, men propylenglykol (også kaldet PG) er blot det kemiske navn for et stof, du støder på hver dag i både madvarer, medicin og husholdning. Det er en tyndtflydende væske, som i forhold til e-juice hjælper med til at ”bære” smagen frem til dine smagsløg.

PG tilføjer ikke selv nævneværdig smag til den færdige e-juice, men kan give dampen lidt ”bid”, så den kradser lidt i halsen. 

Kombiner din Base Fuel 100 % PG med aroma, VG og evt. nikotin

Vi anbefaler, at du tilsætter en vis mængde vegetabilsk glycerin (VG), som først og fremmest giver mere damp og tæthed, og desuden er med til at runde smagen af.

Du kan også tilsætte aroma for at give smag, og mange vælger desuden en variant med nikotin. En tommelfingerregel omkring blandingsforholdet er 80 % PG/VG, 10 % aroma og 10 % nikotin, men store variationer kan forekomme, alt efter hvordan du ønsker smag og performance på din e-juice.

 

 

35 kr.
35

Detaljer

.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Base Fuel 100 PG

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller