Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E CIGARET BUTIK I 7400 HERNING

I Herning finder du et fint udvalg af e cigaret butikker, hvor du kan købe alt fra e cigaretter fra forskellige producenter til tilbehør og e væske med mange forskellige smage. Produkterne er typisk de samme i de forskellige butikker, men der kan være store prisforskelle på de enkelte varer. 

   

   

E CIGARET HERNING - LEVERING INDEN FOR 24 TIMER 

Bor du i Herning – eller et hvilket som helst andet sted i Danmark – kan du også vælge at købe dine e cigaret produkter online. Du får samme store udvalg, hvis ikke endnu større, lave priser og hurtig levering. 

Hos Din-ecigaret.dk garanterer vi levering inden for 24 timer, så du kan få glæde af din bestilling hurtigst muligt. Det bedste er, at du kan foretage din bestilling, uanset hvor du befinder dig, så længe du har adgang til en smartphone, tablet eller computer. Du behøver derfor ikke rejse dig fra sofaen, hvis du ligger godt, men du kan også bestille e væske i pausen på arbejdet, hvis du finder ud af, at du er ved at løbe tør – og så har du det i postkassen dagen efter. 

E-Cigaret Herning

KÆMPE UDVALG TIL LAVE PRISER 

På Din-ecigaret.dk finder du et kæmpe udvalg af e cigaret produkter til meget lave priser. Vi har alle de førende mærker og modeller, smarte startkit og billig e væske med alverdens smage.

Er du i tvivl, hvilken e cigaret, du skal kaste dig ud i første gang, kan du med fordel prøve én af nedenstående, som hører til blandt vores mest solgte:

Vores priser er altid blandt markedets laveste, men vi har naturligvis også ekstra gode tilbud på e cigaretter hver eneste dag.

23 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

23 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

FÅ HJÆLP TIL AT KOMME I GANG

Foretrækker du personlig hjælp til at komme i gang, kan vi selvfølgelig også tilbyde det. Alle hverdage sidder der dygtige medarbejdere klar ved telefon, chat og mail til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig i gang med dit første køb. Vi kan vejlede i, hvilken type e cigaret du bør købe, fortælle om forskelle på producenter og modeller og rådgive i valg af væske.

Sender du os en mail, vender vi altid tilbage inden for 24 timer, så du er sikret et hurtigt svar, når du har brug for det.

E juice Herning

SÅDAN FYLDER DU E VÆSKE PÅ DIN E CIGARET 

Når du har købt e cigaret og e væske er næste skridt at påfylde væsken, så du kan komme i gang med ”at dampe”. Afhængig af hvilken type tank du har købt, skruer du enten toppen af eller skubber den til siden og fylder din væske på. Første gang at du påfylder væske skal du lade den trække i 5-10 minutter inden at du tager den i brug. Dette giver coilen en chance for at blive gennemvædet inden brug, hvilket afhjælper imod dry-hits og hermed brændt smag. Når du efterfølgende skal påfylde e væske, kan du med fordel tage coilen af og rengøre kammeret for overskydende væske. Samme proces skal gentages hver gang du skifter coil.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv