• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E CIGARET BUTIK I 7100 VEJLE

Bor du i Vejle, er der en lille håndfuld steder, hvor du kan købe dine e cigaretter. Vil du have et større udvalg, kan du tage turen til Kolding eller Århus. Fælles for butikkerne er, at de har et fint sortiment af e cigaretter og e væske, men priserne kan til gengæld variere end del.

    

   

E CIGARET BUTIK VEJLE - LEVERING DAG TIL DAG

Du kan også gøre det nemt for dig selv som bosiddende damper i Vejle eller omegn og bestille dine e cigaret produkter online på Din-ecigaret.dk. Vi leverer til hele landet og altid inden for 24 timer. Du kan få glæde af din bestilling allerede i morgen, hvis du bestiller inden kl. 15.30 i dag – også selvom det er weekend.

Ved at bestille online får du også friheden til at shoppe dine e cigaretter, lige når det passer dig. Du kan gøre det på vej hjem fra arbejde, inden du går i seng, eller mens du nyder kaffen søndag morgen. Din-ecigaret.dk holder åbent døgnet rundt, så det er nemt for dig at købe dine yndlings e cigaret produkter, når det passer dig.

E Cigaret Atomizer Vejle

E CIGARET TILBUD I VEJLE

Du kan altid være sikker på at finde et godt tilbud på e cigaretter i Vejles e cigaret butikker, men du kan også altid finde gode tilbud på Din-ecigaret.dk, og så kører vi desuden med faste lave priser, der sikrer, at du ikke betaler for meget ved at handle hos os.

E cigaretter er en smagssag, og din nabo vil ikke nødvendigvis vælge den samme type e cigaret eller den samme smag eller styrke e væske som dig. Alligevel kan vi på vores kunders efterspørgsel se, hvilke mærker som er de mest eftertragtede:

Derudover er det i særdeleshed billig e væske med smagene menthol, tobak og frugt fra mærkerne True Vapor, Sundbygaard og Liqua, der bliver klikket i kurven.

24 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

24 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Skal du bruge hjælp?

Som nybegynder kan du hurtigt fare vild i det store udvalg, der er af e cigaretter og tilbehør – men fortvivl ikke. Du kan finde guides til nybegyndere, eller du kan kontakte os direkte via vores kundeservice og få personlig vejledning til at starte med at dampe. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe alle hverdage.

E-juice Vejle 

BRUG E CIGARETTEN TIL ET RYGESTOP

E cigaretter er ikke godkendt som rygestopmiddel i Danmark, men det betyder ikke, at de ikke kan være en god kilde til at kvitte cigaretterne. Rigtig mange har glæde af at skifte til e cigaretter, når de gerne vil stoppe med at ryge, og mere og mere forskning støtter op omkring, at e cigaretter burde godkendes som rygestopmiddel.

Med e cigaretterne slipper du dels for den meget skadelige tobaksrøg, der især har en farlig indvirkning på lungerne, men du slipper også for mange af de kræftfremkaldende stoffer, der er i almindelige cigaretter. Forskning viser dog, at der skal et clean cut til for at få fuld effekt af de helbredsmæssige fordele. Det betyder, at du bør droppe cigaretterne helt frem for at kombinere cigaretter med e cigaretter.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv