• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E-PIBER - ET GODT ALTERNATIV TIL PIBETOBAKKEN

Til pibedamperne der ønsker en sødlig pibe tobaks variant anbefaler vi: Svensk tobak, Bright tobacco eller Royal tobacco. Disse mærker er han sødlig og krydret smag. Er du mere til traditionel tobakssmag anbefales Danish tobacco eller USA Mix. Valgmulighederne er dog uendelige, du kan bruge en hvilket som helst e-juice variant til din e pibe.

E-piber skal som en almindelig e cigaret have udskiftet coils af og til. Der findes tilbehør til alle modellerne, så skulle på et tidspunkt mangle en reservedel, så har forhandler vi alt tilbehøret i shoppen under kategorien coils. 

1 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

1 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Vores e pibe har oplevet stor efterspørgsel fra både yngre og ældre mennesker. Hos mange er e-piben blevet en nærmest "kult" ting, som giver masser af opmærksomhed i gadebilledet. Ligegyldigt alder, så synes folk at det er vældigt hyggeligt at sidde med en e-pibe i hånden og dampe, uden brug af tobak.

Vi sælger 2 forskellige typer: Eleaf's e pibe der går under navnet iSmoka e pipe 2 samt modellen 618. Den primære forskel på de 2 e piber er, at iSmoka er automatisk, mens 618 er manuel. Det betyder, at du på iSmoka's udgave blot skal suge på mundstykket hvorefter dampen vil fylde munden. Med 618 modellen fungerer det lidt anderledes. Her trykker du på en mindre knap på siden af e piben, som herved aktiverer coilen i e piben. Om man er til det ene eller det andet er en smagssag. 

Du vil opleve en e-pibe i højeste kvalitet, som virkelig ligger godt i hånden. Bare læn dig tilbage og nyd dampen fra din nye e-pibe.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv