Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Læs om fordelene ved e cigaretter

Her kan du læse mere om de et par af de største fordele forbundet med at dampe på en e cigaret. Vi har valgt at beskrive de absolut mest positive fordele, som e cigaretter kan tilbyde dig. Forhåbentlig kan det hjælpe dig, til at forstå hvordan e-cigaretten kan bruges, og ikke mindst, hvordan den kan bidrage til at give dig en sundere og bedre tilværelse. Når vi omtaler e cigaretter vælger vi bevidst ikke at bruge udtrykket røg eller rygning, men derimod damp eller dampning. Selvom dampen fra en e cigaret ligner røg, så er det damp vi har med at gøre. 

Spar penge med dit rygestop

E cigaretter er billigere!

Alt skal ikke handle om pris, men alligevel er det rart at vide af e cigaretter er billigere end at ryge cigaretter. Tobakscigaretter er pålagt enorme afgifter, hvilket du slipper for når du damper på en elektronisk cigaret. Du bestemmer selv hvor meget du vil dampe ad gangen. Med vores e cigaret kan du ganske enkelt dampe så meget du ønsker, hvor og hvornår du vil - og da den ikke er brændbar, behøver du ikke dampe en hel cigaret ad gangen. Du kan bekvemmeligt lægge e-cigaretten fra dig når dit behov er stillet. Når du skifter til en e cigaret, vil du både mærke markante helbredsforbedringer allerede indenfor få ugers brug. Samtidig vil du også spare mange penge hver måned. En typisk dansker der ryger 20 cigaretter om dagen, vil kunne spare over 10.000 kr. om året, ved at skifte til e cigaretter. Selvom flere penge på lommen er rart, så er den væsentligste fordel at dine lunger forbedres og dit helbred vil føles bedre. I England har man estimeret, at 54.000 liv kan reddes hvert år, hvis samtlige 9 mio. rygere skiftede til e cigaretter. Det betyder 6000 liv pr. 1 mio rygere, hvert år. I Danmark er vi 1 mio. rygere, hvoraf man allerede nu vurderer at 200-300.000 af disse nu anvender e cigaretter. Danmark er faktisk er faktisk det land i verden med flest e cigaret dampere pr. indbygger. Du kan læse hele den engelske artikel fra The Guardian her.

Der sælges eftethånden rigtig mange e-cigaretter på nettet. Desværre oplever forbrugerne meget svingende kvalitet, da der findes mange dårlige kopier fra små kinesiske leverandøre. For os, er kun det bedste godt nok og vi handler i dag med en nøje udvalgt e cigaret og e væske leverandører, som vi ved leverer en stabil kvalitet. Hos os, er du garanteret e cigaretter der er bygget på bedste materialer, grundigt testet og sammensat af menneskehænder. 

Vi har i butikken solgt mange forskellige e cigaret produkter og vi har lært, at kun det bedste er godt nok til vores kunder. Vi arbejder for en bæredygtig forretning med glade tilbagevendende kunder. Du vil som kunde hos os, få leveret produkter, som er nøje udvalgte og grundigt testede og på den måde, opnår du en stabil og god dampoplevelse hver gang. Læs om vores e-cigaret kvalitetskontrol her.

E cigaret sundhed

Ny start og et bedre helbred? 

Du er sikkert  klar over hvor mange giftstoffer en almindelig cigaret indeholder og hvilke følgesygdomme rygning forårsager. Dit helbred vil hurtigt blive markant forbedret ved at kvitte cigaretterne og skifte til e cigaretter. En alm cigaret indeholder 4000 forskellige giftstoffer. Du vil hurtigt mærke, hvordan dit åndedræt bliver bedre og hvor let det rent faktisk er at undgå den giftige cigaretrøg. En e-cigaret er et bedre alternativ for dit helbred. Vi ved det, fordi vores kunder ofte foræller deres positive oplevelser med dampen. De sundshedmæssige perspektiver omkring e cigaretter er stadig meget defuse, men førende lungelæger har flere gange udtalt, at sammenlignes en e cigaret med en traditionel cigaret, er der ingen tvivl om at e cigaretter udgør en mindre helbredsmæssig risiko.

Hvor må du dampe?

Ryg hvor du vil med en elektronisk cigaret

Vi giver dig muligheden for at ryge hvor det passer dig - og når det passer dig. Du kan med god samvittighed bruge din elektronisk cigaret uden at genere andre og samtidigt skader du ikke miljøet omkring dig. Dampen fra e-cigaretten forsvinder hurtigt og den hænger ikke i dit hjem og generer. Samtidigt slipper du for lugtende tøj, dårlig smag i munden og lugtende fingre. 

 

En uforpligtigende samtale

Der kan være mange forskellige grunde til at begynde at benytte en e cigaret. Hvis du stadig er i tvivl om hvordan vi kan hjælpe dig, eller ønsker du at høre mere om produkterne, er du meget velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere fra kundeservice på info@din-ecigaret.dk. Vores dygtige medarbejdere vil gøre alt for at rådgive dig og besvare dine spørgsmål. Vi er altid glade for at tage en snak om dine behov og tilbyder dig altid proffesionel rådgivning til at træffe det rigtige valg og komme godt i gang.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt