Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

EVOD BATTERI 1300MAH

Ikke på lager

Batteri - EVOD 1300 mah

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

Med et 1300 mAh batteri har du strøm til flere dages brug på din e cigaret.

Dette batteri har dobbelt så meget strøm kapacitet som med de almindelige 650 mAh eGo batterier.

Oplader til e-cigaret. Denne oplader fra Joyetech er i supergod kvalitet og lader dine batterier sikkert op hver gang.

 

129 kr.
129

Tilføj tilbehør til Evod Batteri 1300mah (Valgfrit)

Detaljer

Batteriet fås i sort, børstet stål, hvid og pink

Med dette batteri er det ikke nødvendigt at have et ekstra batteri med. Langt de fleste dampere vil have til flere dages dampning på én opladning. Batteriet er samtidigt lidt kortere end 1100 mAh batteriet (9,2 cm - inkl. gevind) hvilket gør det rart at bruge. Det er lidt tykkere og ligger godt i hånden.

Opladningstid: ca. 3-5 timer.

Tænd og sluk: 5 tryk på knappen. Derefter vil knappen lyse når du holder den inde, og derved aktiverer din e-cigaret.

Smart gummiholder til e-cigaret. Passer perfekt på skrivebordet og har plads til flere e-cigaretter eller clearomizer i forskellige diametre.

 

Nødvendigt tilbehør til batteriet

For at kunne bruge e-cigaretten skal du naturligvis have en væskebeholder eller en såkaldt clearomizer / tank.

Clearomizer med eGo Gevind. Alle tanke i denne kategori vil passe til dette batteri, men vi har udvaldt dem vi synes passer bedst:

Aspire K1 tank. Super kvalitet i rustfrit stål og pyrex glas. Gennemsigtig så du kan se hvor meget e-væske du har tilbage, samt med udskiftelig coil / brænder.

Kanger Aerotank Mini. Feinschmecker tank med justerbart airflow, også i rustfrit stål og pyrex glas. Her medfølger en stålkappe som du kan udskifte glasset med, så du får en af de mest robuste tanke på markedet.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: EVOD BATTERI 1300MAH

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Eva - (Indsendt den 02/02/2016)
Blandede oplevelser - Jeg har nu købt ialt 10 stk. af disse batterier. De første 2 virkede rigtig godt og i lang tid. Ved de næste 4 gik den ene i stykker i løbet af kort tid, og nogle af de andre blinkede efter kort tids brug, selv om batterierne ikke var afladet. Ved de sidste 4 virkede den ene slet ikke, da jeg modtog den, og de andre er ikke super gode og blinker i utide. Det ser ud til, at standarden er faldet meget med tiden.
Nikolai Kjær - (Indsendt den 05/01/2016)
Gik i stykker - Jeg købte dette produkt, og jeg syntes det virkede virkelig godt. Det skulle ikke oplades så ofte, og det er meget godt at holde i hånden. Men batteriet gik meget hurtigt i stykker for mig, så jeg havde det kun i en måneds tid. Ellers et meget godt produkt, hvor det er dejligt at man kan få det i så mange forskellige farver!

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt