Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Menthol Dekang

På lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

KOLD OG FRISK KICKSTARTER

Alle kender menthol-smagen, så den behøver nok ikke nogen nærmere præsentation. Varianterne er utallige, men Dekangs fortolkning hører uden tvivl til blandt favoritterne: Kølig, afdæmpet og beroligende uden alt for meget eftersmag. Den er perfekt til opstart af en ny dag, men mange bruger den også som primær smag dagen igennem.

Er du til sushi, kender du til den syltede ingefær, der tages mellem de forskellige sushi-varianter for at rense smagsløgene. På samme måde kan du også med fordel bruge Dekang menthol som overgang, hvis du skal dampe to meget forskellige smagsvarianter. Mulighederne er mange, og menthol-varianten er fast inventar hos de fleste dampere. Dekang menthol er også det oplagte valg, hvis du er vant til at ryge menthol-cigaretter, og vil bruge dampen i forbindelse med rygestop.

 

35 kr.
35

* Påkrævede felter

Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x Menthol Dekang
  • 5 stk. x Menthol Dekang

Detaljer

BESTEM SELV NIKOTININDHOLDET

Dekang Menthol leveres på standard-flaske med 10 milliliter, men du bestemmer selv nikotinindholdet. Varianten er nemlig tilgængelig med 6 eller 18 mg nikotin pr. ml, og fås desuden i en nikotinfri udgave. Du vælger selv i menuen til højre i forbindelse med bestilling - prisen er den samme.

Er du ikke eks-ryger, kan du med fordel vælge versionen uden nikotin, hvorimod storrygere nok bedst får tilfredsstillet nikotinbehovet med den tunge 18 mg version. Nikotinindholdet spiller dog også en anelse ind på selve smagen, og mange sætter også pris på nikotinens stimulerende effekt - eksryger eller ej. Valget er dit.

Forholdet af PG/VG er til gengæld fastlagt til 50/50 % uanset hvilken variant du vælger. Dette forhold anses af de fleste for værende det optimale kompromis mellem god smag og halskras på den ene side, og samtidig god og fyldig dampudvikling samt bød og rund smag.

TILPASSET EUROPÆISKE SMAGSLØG

Som brand-navnet antyder, har Dekang hovedsæde i Kina (som de fleste andre e-juice producenter), men det betyder ikke, at din Menthol smager kinesisk. Selv om Dekang leverer e-juice til hele verden, hører Europa til blandt virksomhedens største markeder, og derfor produceres din e-juice på virksomhedens fabrikker her i Europa. Det er din sikkerhed for, at både produktion og lovgivning i øvrigt er 100 % på plads. Samtidig fortæller det dig også, at der er fokus på dig som europæisk forbruger. Dekang-juicen er tilpasset lokale forhold såvel lovgivnings- som smagsmæssigt, og det er en af hemmelighederne bag brandets succes.

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Menthol Dekang

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt